Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 193
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
  • # супернатурална #
Добро утро  Grinning
Ето го в цялото му величие  Heart Eyes

Само като си помисля, че за да целувам гърдите му трябва да се повдигна на пръсти...  Rolling Eyes Blush  Joy

Би, страхотен Капитан Америка! Въпреки, че не виждам как Дженсън щеше да изиграе целия този смешен патос, малко съжалявам, че не го видях на екрана с Томи Лий Джоунс. Той също е тексасец, направо не знам защо толкова ме влече натам  Laughing

Искате ли още Музове  Mr. Green
http://www.flickr.com/photos/oltvimages/page2/

# 46
добро утро

а тук Клиф нещо се е ядосал

а до Капитан Америка, и мен не е яд, зцащото се готвят около 5 продължения на филма, така че не бих искала Дженсън да се обвърже за 10 години напред с такава роля

# 47
  • # супернатурална #
Айй, вярно ли? 5 продължения  Shocked Какво има да му продължават? Това американската публика е всеядна  Mr. Green Ама те може да сменят главния актьор, като в 007

# 48
ами Крис Еванс поне това говореше в едно интервю, че се колебаел за ролята, защото обвързването ще е поне за няколко години, а ако има успех за цели десет. Те нали комиксите са много. Освен Капитан Америка ще има и "Отмъстителите", където ще са всички на куп и X-men и Iron Man и капитана и там другите... абе американска му работа...
предполагам, че Крис ще снима и други филми успоредно, но все пак....десет години....
аз все се надявам, че Дженсън и Джаред ще получат по-добри предложения от комиксов герой, имат талант, дано...

# 49
Oх, езиче smile3544 :

Днес ако не се удавя, не знам кога Joy .

# 50
Добро утро момичета: Hug

“I wear whatever I find in the morning when I look around my bedroom.” Jared Padalecki

# 51
  • София
Добро утро!
Не знам къде да питам, та затова питам тук Simple Smile
Някой гледа ли новото сериалче на г-жа Данийл Екълс - Friends With Benefits?
Струва ли? Пише, че е комедийка  Thinking

# 52
Я, как сте наскачали рано рано съботно  Grinning 

Би, Капитан Америка ти се е получил, много добре. Последният ми нещастен опит с филмирани комикси беше  Watchmen, за мен супер дълъг и отчайващо тъп. Оттогава съм си причинила само Х Мен Началото и то някак си бях привлечена към поредицата заради Хю Джакман. Единни сме - Дженсън не е загубил, че не участва, не вярвам да закъса за доходи. Ох, мисля ги да не гладуват, криза е  Sad

Галче, от вчера все вдъхновена си ходя, благодаря   bouquet  Сега с кафето зяпам последните снимки и ми става едно хубавооо.   Подробно оглеждамммммм       

# 53
  • КиТ
Туп и аз в тематаааааааааааа Blush Белс благодарство за труда  bouquet  bouquet  bouquet

Гледам,че обсъждате "Капитан Америката",аз си го изтеглих,да го видя,що за стока,ма 10 години за тази поредица,верно множко ми се виждат Thinking
Х мен,е доста прилично пресъздадена поредица,на мен лично ми е доста любима,дори наскоро изгледах накуп всичко излязло до сега и чакам да видя натам развитието Crazy

Добро утро!
Не знам къде да питам, та затова питам тук Simple Smile
Някой гледа ли новото сериалче на г-жа Данийл Екълс - Friends With Benefits?
Струва ли? Пише, че е комедийка  Thinking

Въх не съм го гледала,но ако кажеш,че е зарибяващ го почвам,че скоро ми свършва едно от летните сериалчета Cry Cry Cry,а и както се ослушвам чета ви,че сте мислите за повторно гледане на СПН,то и аз това си го мислех,но все някви сериали който трябва да бъдат изгледани(тоест да се поправя от пропуска си,че не съм изгледала Crazy Joy Joy Joy),ми излизат,а лятото почти свърши Rolling Eyes,трябва да се заема Mr. Green

# 54
# 55
  • # супернатурална #

Айайай!

Heart Eyes

ИмпалкоRolling Eyes

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 00:34 от Г. Краули

# 56
Оууу, в бели ризи и в черни костюми са убийци на сънища  Peace   Особено по-височкото   Heart Eyes  Напоследък постовете ми станаха почти само точене на лиги. Налагам си 2 дена мълчание, мм със съзерцание.

Хах  йога на езика  Joy

# 57
  • # супернатурална #
Добро утро

Люс, хич не си мъчи езика. Или поне не така  Laughing
За теб
И за всички останали - големи и красиви

Пък после се чудя, защо погледът ми не може да се поспре на никой реален обект  ooooh!

# 58

Леле, изобилие от Джаред.. но затова пък гърба на Дженсън е  smile3521

Хайде все пак да се порадваме и на г-н Екълс  Sunglasses

http://img196.imagevenue.com/img.php?image=322624654_1308spn024_122_99lo.jpg

Ето този голям и красив за ммм мен   bouquet

# 59

Общи условия

Активация на акаунт