Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 545
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • гр. София
Розе, може ли някой друг да пише, нямам абсолютно никаква муза в момента и нищичко не ми идва в главата...

Ама какво е това! Съвсем ще изостане епизода!  Sad
Ако Бичито е съгласна може да си размените местата.  Grinning

# 121
Днес да ви зарадвам и с тези 3 гифчета, че пак се върнах към гифчоправенето. Качени са обаче на друго място, щото май има някакъв проблем със сайта, дето качих останалите.

Последното най ме радва Simple Smile Другите ги направих за загрявка, но все пак са забавни и ги качих  Heart Eyes

# 122
Ден 1 - Любим женски герой  - Бела и после Руби, русото
Ден 2 - Любим мъжки герой – Дийн и Сам
Ден 3 - Любим епизод – "Смяна на каналите", и много други
Ден 4 - Любим сезон – 3,4 ... 5
Ден 5 - Любима двойка – Дийн и Бела, Дийн и русото Руби (не че са били, но ми харесва като идея)
Ден 6 - Герой, който не харесваш  - черното Руби
Ден 7 - Любима актриса – Кейт Касиди и Лорън Коен (така ли се чете  newsm78)
Ден 8 - Любим актьор  - Джаред Падалеки, Дженсън Екълс
Ден 9 - Любима романтична сцена – Прегръдката на братята след като Сам бе преживял 100-те смърти на брат си  Peace
Ден 10 - Любима приятелска сцена  - нещо между Дийн и Кас ще е
Ден 11 - Любима реплика от Дийн – ох ... много са ... "Кас ... лично пространство"
Ден 12 - Любима реплика от Сам – пак са много
Ден 13 - Любима реплика от Кастиел – за дупето
Ден 14 - Любима реплика – айде пак ...
Ден 15 - Любимо облекло на Дийн – по пижамата от серията с пудинга  Joy
Ден 16 - Любимо облекло на Сам – пак там ... серията с пудинга и началото на 6х03  Blush
Ден 17 - Любима гостуваща звезда- магьосника от серията с възрастния Дийн  Heart Eyes и разбирасе Балтазар/ Себастиан Роше
Ден 18 - Любим демон - Краули
Ден 19 - Любим лов –  newsm78
Ден 20 - Любим злодей – Алистър, този който Дийн измъчваше
Ден 21 - Сцена, която те кара да плачеш  - ми не съм. Но много се затрогвам винаги, когато страдат един за друг. За някоя жена - не
Ден 22 - Сцена, която те кара да се смееш – рекламата на Сам за херпеса .... котката която уплаши Дийн и много други
Ден 23 - Сцена, която те кара да се ядосаш –  Thinking съЩо са много.
Ден 24 - Любим гаф – ох трябва да мисля  ooooh!
Ден 25 - Любимо оръжие – един голям нож, който Сам въртеше пред свърталището на вампирите  Peace
Ден 26 - Любима целувка – м/у Дийн и второто момиче от бара " Tall Tales"
Ден 27 - Любима снимка на Дийн – първата в която се влюбих и други милион подобни.
Ден 28 - Любима снимка на Сам – и оЩе мноооооооого
Ден 29 -  Tired
Ден 30 - Сам или Дийн – и двамата  Blush

Розе, може ли някой друг да пише, нямам абсолютно никаква муза в момента и нищичко не ми идва в главата...

Ама какво е това! Съвсем ще изостане епизода!  Sad
Ако Бичито е съгласна може да си размените местата.  Grinning

тя е съгласла, само да изнамери последните две продължения .... и сяда да трака п клавиатурата  Hug

# 123
Специално за Галчето, с много  Hug
Големината подходяща ли е?

# 124
  • # супернатурална #
Айде, БИ!  smile3508

И да се отчета, че аз вече изпратих своето пате на Сам. То никак не е глупаво и знае къде да се мушне  Laughing

Layla, страхотно, много си бърза. Благодаря, заповядай, надявам се да се възползваш максимално  Wink

# 125
Layla, страхотно, много си бърза. Благодаря, заповядай, надявам се да се възползваш максимално  Wink

ОООоооооаааааааа... Галче, днес не ми е рожден ден... но ооооо.. Бързо, всички да излязат от стаята... някой да ми донесе камерата едни ножици, за да разрежа тези дрехи.... Praynig

Галче, мойто пате е още в яйцето, мъничко е и не може да се оправи само, а затова ще му го занеса лично  Mr. Green

# 126
Тъкмо ми изтече самонаказанието да съм изолирана заради смислени постове във връзка с Джаред (как звучи като в доклад   Joy)  и пак трябва да възкликна - у а у , гледайки аватарчето на Галя. Браво, Лейла   bouquet  и се трупясвам, дори пате няма да успея да изпратя   всъщност това пате ли е? Хм, да не би да е щраус!

# 127
  • # супернатурална #
Хахахаха, Люс, верно е щраусче  Laughing Ей, съвсем пощуряхме всички, и за пате, и за щраус се ловим, много дълга пауза  Crossing Arms

Ето го и в по-задоволителен размер (много е магнетично, нали?) За съжаление бгмамма не ще да го поеме  Rolling Eyes

# 128
Здравейте, да се включа и аз.

Ден 1 - Любим женски герой  - Джо,Бела и после двете Рубита
Ден 2 - Любим мъжки герой – 99% Сам и 1%Дийн
Ден 3 - Любим епизод – 5.22, 4.16, 5.13 а бе много са на може би Swan Song
Ден 4 - Любим сезон – всички
Ден 5 - Любима двойка – Сам и Джесика, Сам и Сара от 1.19
Ден 6 - Герой, който не харесваш  - Закарая
Ден 7 - Любима актриса – Дженевиев Падалеки Лорън Коен
Ден 8 - Любим актьор  - Джаред Падалеки, Дженсън Екълс, Миша Колинс
Ден 9 - Любима романтична сцена – Прегръдката на братята след като Сам бе преживял 100-те смърти на брат си , моментите с Джесика в първия епизод
Ден 10 - Любима приятелска сцена  - може би  между Дийн и Кас като напр в 5.3
Ден 11 - Любима реплика от Дийн – ох ... много са
напр; Дийн:Говорих с барманката.
Сам:Разбра ли нещо, освен номера й?
Дийн:Пич, аз съм професионалист.Обиждаш ме, като мислиш така...
След проницателния поглед на Сам...
Дийн:Добре.
и показва листчето с номера

Dean: Dude, you like full-on had a girl inside you for like a whole week. That's pretty naughty.

Ден 12 - Любима реплика от Сам – пак са много напр;I lost my shoe.
Ден 13 - Любима реплика от Кастиел – за доставчика на пица
Ден 14 - Любима реплика – мнооого
Ден 15 - Любимо облекло на Дийн – като каубой
Ден 16 - Любимо облекло на Сам – в белия костюм и началото на 6х03  Blush
Ден 17 - Любима гостуваща звезда- Балтазар и Сара от 1.19
Ден 18 - Любим демон - Краули
Ден 19 - Любим лов –  newsm78 не знам много са
Ден 20 - Любим злодей – Алистър, този който Дийн измъчваше
Ден 21 - Сцена, която те кара да плачеш  - Много се затрогвам винаги, когато страдат един за друг и когато Дийн, когато говореше с Лиса след като Кас и изтри спомените с него.Не я харесвам Лиса, но Дийн много страдаше.
Ден 22 - Сцена, която те кара да се смееш – рекламата на Сам за херпеса , когато на Дийн му залепна ръката за бирата в1.17, котката. която уплаши Дийн и много други
Ден 23 - Сцена, която те кара да се ядосаш –  Thinking с Гордън, който  искаше да убие Сам
Ден 24 - Любим гаф – ох трябва да мисля  ooooh! много са
Ден 25 - Любимо оръжие – колта
Ден 26 - Любима целувка – Сам и Сара 1.19
Ден 27 - Любима снимка на Дийн –http://supernaturalfansonline.com/gallery/displayimage.php?pid=6 … 09&fullsize=1
Ден 28 - Любима снимка на Сам – не мога да се огранича с една
http://prikachi.com/images/75/3705075U.jpg
http://prikachi.com/images/125/3705125W.png
http://prikachi.com/images/126/3705126L.jpg
това са на Джаред, но ето и на Сам някоя макар, че са много
http://prikachi.com/images/140/3705140E.jpg

Ден 29 - 
Ден 30 - Сам или Дийн – Сам

# 129
Съжалявам, че е на втори пост, но първия е много дълъг.
Вижте какво намерих 'Buffy' star Charisma Carpenter for 'Supernatural' role?
За нея не бях чувала, че е възможно да участва в SPN.Не е 100% сигурно, тя само е намекнала в туитъра си.

# 130
Съжалявам, че е на втори пост, но първия е много дълъг.
Вижте какво намерих 'Buffy' star Charisma Carpenter for 'Supernatural' role?
За нея не бях чувала, че е възможно да участва в SPN.Не е 100% сигурно, тя само е намекнала в туитъра си.

НЕ Е САМО ТОВА!!
Ето и продължението: http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2011/08/supernatural-sea … mes-marsters.html

"'Supernatural' Season 7 reunites 'Buffy' stars Charisma Carpenter and James Marsters"

Крещя в момента от радост и будя комшиите, но не ми пука! Simple Smile)) Спайк в СПН! Е това ТРЯБВА да се гледа! Simple Smile))) :happy:

Статията го казва сама за себе си:
That sound you just heard was every nerd on earth falling over after going catatonic with sheer elation.

We're still brushing ourselves off.

"Supernatural" welcomes Joss Whedon alum Jewel Staite as a guest star in its third episode of Season 7, and E.P. Sera Gamble isn't stopping there. "Buffy The Vampire Slayer" star Charisma Carpenter revealed on her Twitter that she'd be guest starring in a "Supernatural" episode this season.

Now, TVLine confirms that it gets better. She'll reunite with her "Buffy" co-star James Marsters in an upcoming episode that films August 22.

The episode, entitled "Shut Up, Dr. Phil," features Carpenter and Marsters as a married couple on the outs. She's a witch, so when they were happily married, their life was terrific -- but when he falls out of favor with her, his luck changes, big time. Gamble describes the episode as "'Bewitched' gone wrong."

Cordelia and Spike, married. Thoughts? Is it just enough, or do you worry that the stunt casting may take away from the story? Weigh in below.

# 131

- Коя е Мария? – каза Хербьорг.
Дийн погледна раздразнено брат си, след това Хербьорг и каза с пълна уста:
- Стига сте се правили на интересни. Да, въпреки, че през последните дни не се беше отделяла от мен и за секунда, си отиде без дори да правим секс за сбогуване. Без повече коментари.
Хербьорг каза съвсем тихо:
- Дийн, не е имало никаква жена с теб през последните дни.

- Как така не е имало? А секси българката, коя беше тогава? Та тя ни помогна през последната нощ .... - виждайки как озадачено го гледат двамата влюбени, се изхили звучно.
Дийн присви очи и погледна Хербьорг, а после и Сам. Подсмихна се на криво, леко притеснено и захапа друг кроасан.
- Шегата ви хич не я бива - каза с препълнена уста.
- Дийн не е шега. - Сам го погледна притеснено.
Хапката му замръзна в устата. Преглътна с болка и пое дъх.
- Защо? Защо на мен? - дишането му се учести. Чуваше ударите на сърцето си като барабани. Причерня му, започна да се задушава .... картини от последните няколко дена минаваха като на бърз кадър пред погледа му. Нима всичко бе само сън? Нима нищо до сега не бяха открили? Коя беше Мария? Поредния призрак нахлул в живота му? Всичко това започна да му писва? Духове, призраци, умрели и луди писатели ....
Сам се присегна, удари му един шамар и го разтърси силно.
- Ей, ей човече, това че съм магнит за призраците или там каквото беше това маце, не означава, че може да ме пребиваш. - Дийн разтърка страната си, но бе благодарен на брат си. Ударът му дойде като студена вода, която избистри мозъка му от всичко.
- Какво си спомняш Дийн? - попита тихо Хербьорг.
Дийн се намести нервно на стола. Салфетката която мачкаше в ръката си започна да се рони. Сбръчка вежди, опитвайки се да преосмисли всичко ....
- Последното което си спомням е как след като дадохме подобаващо погребение на Роза, всички се прибрахме в хотела и .... розата която намерих сутринта .... - Сами Хербьорг се спогледаха притеснено.
- Какво? Какво не е наред? - Дийн се изправи на крака, пое дълбоко дъх от което гръдния му кош заплаши да се пръсне.
- Или ми обяснете какво е станало или ....
- Дийн, ти изобщо не присъства на "погребението" на Роза .... след като те чакахме прекалено дълго в ресторанта, аз се качих в стаята ти. Беше изпразнил една бутилка с уиски и след неуспешните ми опити да те събудя, тримата с Хербьорг и Бьорн отидохме до гробищата. "Приличното погребение" на Роза бе като на всички останали, чийто призраци сме виждали.
- А ми розата на леглото ми??????? Ще ти я донеса да ти я покажа ....
- Дийн, оставят всяка сутрин по една роза .... камериерката ...
- Не, не, не, не .... - Дийн хвана с две ръце главата си и я стисна силно.
- Това е невъзможно. Сигурен съм в това което видях, в това което почувствах. Сещаш се за кое ти говоря, нали?
- Мисля, че имаш нужда от една голяма и дълга почивка.- Хербьорг се изправи и нежно свали ръцете му. - Трябва да ....
- Да избягам? Нееее, съжалявам скъпа, но аз не се предавам ... никога. ДИЙН УИНЧЕСТЪР НИКОГА НЕ ЗАРЯЗВА СЛУЧАЙ НА СРЕДАТА !!! Сега!!! Разкажете ми всичко подробно, а като свършим с цялата  тази каша Ще се занимая и със себе си.- И с Мария от България, помисли си Дийн.
Сам бе достатъчно притеснен за брат си, но знаеше, че той никога няма да се откаже. Зарадва се да го види така надъхан и знаеше, че Дийн ще потърси и онова "момиче".
В едно бяха сигурни ...., Байрон е бил преследван и от двете жени. Можеха да се обзаложат, че и така наречената Лейди Карълайн, също е намерила кончината си в къщата му и най вероятно самият Байрон я е причинил. Явно във време оно мъжете са прилагали край на авантюрите си по този зловещ начин.
Сам искаше да разучи по подробно живота й, но знаеше, че най добрият начин е като отидат в Англия.
Дийн не бе много ентусиазиран, но искаше да свършат колкото се може по бързо със случая.
Върнаха се по стаите си за да може да се приготвят за поредното пътуване. Хербьорг извади малкия си куфар и започна да нарежда дрехите в него, когато на врата се почука.
- Това сигурно е Дийн - провикна се Сам от банята.
Хербьорг се приближи и отвори врата. А пред нея стоеше Бьорн. Гледаше я със смесени чувства. Прегърна я и зашепна в ухото й. Очите и се отвориха широко и тя се отблъсна от исполина. Сълза се търкулна по страната й, а после и още една и още една.
Затвори тихо врата и чу стъпките на Сам зад себе си.
- Дийн ли беше? - Сам се приближи към нея и видя сълзите в очите й.
- Скъпа, какво е станало? - притеснението се усети в гласа му.
- Беше Бьорн- тихо отговори Хербьорг.
- И?
Брадичката и затрепери, не знаеше как да го каже на Сам. Не искаше да му го казва. Защо точно сега? Защо сега когато бе открила любовта и бе повече от щастлива?
- Один .... привиква всички валкирии - думите излизаха с мъка от нея.
- И?
- Всички прогонени валкирии, ... а когато прави това, означава само едно ... и трябва да отида .... - Хербьорг започна да трепери като лист.
Сам я привлече в прегръдките си и седна на леглото. Усещаше, че това което следва да чуе, няма никак да му хареса.
- ... И няма да се върна .... - избухна в ридания. Усещаше само колко силно я стиска Сам и как сълзите му мокреха косата й.

# 132
  • # супернатурална #
Уоуу! Браво, Би! Всеки труд заслужава награда. И още една

Добро утро  Grinning

# 133
Танче, кой е този James Marsters, за първи път го чувам, а пък виждам, че в теб предизвиква  newsm44 реакция.

Ауууууу! Браво, браво, Би : smile3501 smile3501
Но Галчето е права, че всеки труд заслужава подаръци, ето и от мен

Тъкмо ми изтече самонаказанието да съм изолирана заради смислени постове във връзка с Джаред

Ами то така винаги става, тъкмо решиш да се поправиш и .. нещо става и тръгваш по същия път  Mr. Green

Аа, и Добро утро  sun

# 134
Лайла, понеже така и така се включвам, ще ти отговоря кой е James Marsters - вампирът Спайк от сериала Бъфи. Доколкото си спомням беше ужасяващо рус Mr. Green

И все забравям, че обещах един клип на Мирка, дано се появи да го види, че на последната среща го обсъждахме доста Laughing (не че е нещо ново)

Общи условия

Активация на акаунт