Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 582
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Двойно предаване Sunglasses , бейби. Забеляза ли преглъщането на Сами Heart Eyes ? Има ли въобще по-прекрасен и апетитен врат от неговия?
Едва ли Не знам дали се брои, но гласуваме, правим теми, сайтове. Общо взето лягам си с чиста съвест и нечисти помисли Flutter . Но ако държат да си върнат парите, които са загубили заради мен, моля, давам ме използват - склонна съм да возя, тренирам, къпя и подсушавам, храня и поя, обличам и събличам, приспивам и събуждам с побутване, помагам за репликите и движенията, и т.н. и т.н...

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 17:43 от Impala

# 571
  • # супернатурална #
Преглъщането го забелязах, ама не знаеш аз как преглъщам, като гледам новия ти подпис. Виждам, че си наблегнала на Самито. Безмилостно. Чак ми идва да му се притеча на помощ  Joy

Тук, предполагам, репетират арестуване  Laughing

A тези двамата са уДжастни  hahaha

# 572
A тези двамата са уДжастни  hahaha

Аууу, това си е жив кошмар. Защо изобщо се мъчат да ги имитират???????? Кажете ми че не са им добльорите!!!

Импалка, подписа ти наистина е  smile3508

# 573
Аморе, ето на това му се казва подпис, навеждащ на скверни мисли Crazy Ти ли го направи? Просто прелест...

# 574
Благодаря, момичета Hug Hug Hug . Да, Amore, аз го направих. Галче, знаеш, че съм отворена за помощта ти, винаги и навсякъде.
Не намерих инфо за тези двамата, но имам чувството, че ще ги видим в някоя серия - твърде автентични ми изглеждат Rolling Eyes . Но да Фнимават в коя кола ще ги качват, чеее newsm66 ... Трябва да се брани smile3540 честта импалска, я Crossing Arms .

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 23:06 от Impala

# 575
Здравейте,
Аз пак се позагубих, но след отпуската ме размазват като цяло от бач и никак нямам време да се заглавиквам из тук вечер (но мисловно съм с вас).

Добре дошли на новите попълнения в темичката ни, завиждам благородно, че гледа за пръв път, Simple Smile

Иначе за най-страшен епизод (или по-скоро противен), от раз определям този от шести сезон, където опукаха по-голямата част от второстепенния каст - дедото, Руфъс и май единия от брат'чедите... серията с червея. Много ми беше гадна. За най-психарски - Лудницата от първи сезон ми е фаворит и след това онзи, дето някакви деца живееха в стените..... (бррр, такъв подобен имаше и на Досиетата Х преди години и съм го гледала само веднъж през живота си - голяма психария, а по принцип си падам по такива откачалски филми).

Виждам, че оставащите само някакви си 9 дни и няколко часа до премиерата ви се отразяват добре, Галчето е изнамерила снммката с дубльорите, която за сефте като я видях и се оцъклих: "К'ви са пък тия и защо се правят на Дийн и Сам, ама хич не им се удава??!"

Сега освен да ви поздравя с едно припомняне на Tite cards от различните сезони: http://www.youtube.com/watch?v=hL0Q4Oi5fjI&feature=player_embedded Интересно ми е как ли ще започва седми сезон. Май досега зелен надпис не са използвали....

# 576
  • # супернатурална #
Дейна,  Hug
Интересно ми е как ли ще започва седми сезон. Май досега зелен надпис не са използвали....

Ама как мислим за едни и същи неща  Laughing И аз това се питах преди два-три дни, но никой не ме отрази  Laughing Май ще е черен дим от демони, освен ако не е фен - арт.

Галче, знаеш, че съм отворена за помощта ти, винаги и навсякъде.

А аз съм отворена за оказване на помощ, но след теб Сам най-вероятно ще се нуждае от бърза, спешна, неотложна или в най-добрия случай - долекарска такава.  Laughing

# 577
A, не, видях поста и даже клипчето Laughing , но не реагирах понеже не видях черния дим newsm78 . Събрани са не-знам-как-се-наричат-на-български от шестте сезона и толкова.
Нищо му няма на Самито, ще поспи няколко часа и ще иска още.

# 578
  • # супернатурална #
Аз му викам "интро" , не знам дали е точно. Черния дим го видях някъде, но не помня дали беше в промо или във фен-клип.

Нищо му няма на Самито, ще поспи няколко часа и ще иска още.

М, няколко часа сън ще му трябват като навърши 30. Пък и все пак не е газен от автомобил, или поне не буквално.  Laughing  Разчитам на по-бързо възстановяване  Thinking Лелеле, как издува бузи  Heart Eyes И как ли му бие сърцето в този момент  Heart Eyes Heart Eyes

# 579
Сега забелязах странните вежди на Дийн-дубльора и странния нос на Сам-дубльора Mr. Green

# 580
Галче, безпощадна си, ей Hug .
За 'дубльора' на Джаред не знам, но другият не ми прилича на Тод. Ама нищо, де, ще разберем.

# 581
  • София
Момичета, извъртях 3 епизода- ще се гледа Laughing Малко ми е хард, добре де, много ми е хард....като за приспиване Mr. Green
Много имам да ви гоня...
Дийн, ох, чудничък Flutter

# 582
Добро утро в първия учебен ден Grinning
Днес Галчето има първокласничка Grinning Галче, да ти е жива и здрава, много ученолюбива и послушна. Желая и на двете ви хубави и безгрижни училищни дни.

# 583
  • В средата на времето
Утро добро и от мен  bouquet

Честит първи учебен ден на тези, които тръгват на училище...отново Simple Smile - Галето и Вълшебникова Hug Да са ви живи и здрави дечицата, да помнят лесно, за да не им се налага да четат по много Simple Smile

# 584
Мили ми градинарки, Фейче и Галче, да са ви живи и здрави малките първокласнички Hug Много да мечтаят и много успехи да постигнат в учението и в живота  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт