Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 516
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • # супернатурална #
Сега е момента Би да се намеси с някое колажче на Дженсън - по чизми, бич и брич, а на нас в ушите ни да засвисти "Шнеле!!!" Само че си го представям като някакъв добър гестаповец, такъв който спасява евреи, например.

... само да докладвам, намери си феята Сам Flutter

Това ми звучи като "намери си майстора"  Peace

# 631
Галя, благодаря за сайта, където можеш да гледаш сериите онлайн.
А двете с Импала наистина ме разсмяхте истински.  Joy

Ето още едно видео от 10 on top , където говорят за сезон 7, какво ги плаши и за любимата песен на Джаред.
http://www.spoilertv.com/2011/09/supernatural-mtv-top-10-video.html

# 632
Ето го парчето:

С клипа: http://www.youtube.com/watch?v=x4r-c4I_9Rc
Аз съм Rolling Eyes .

Edit 1: ГледАх, дзверИх се и накрая ми лепнА релето! Джаред от поста на Джен ми прилича на Хоакин Финикс. Въх bowuu .

Edit 2: Може би заради светлите очи и тъмните кръгове (на оригиналната снимка на Джаред обаче ги няма Peace ). Излъчването им, разбира се, е съвсем различно.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2011, 23:09 от Impala

# 633
Гале, "Гестаповеца" не е готов, че търся подходящ  оригинал .... ако имаш хвърляй на сам.
Честит иман ден със закъснение на нашата прекрасна фея, Фейче, да си жива и здрава и много щастлива.
Благодаря на всички за инфото, видеото и .... аз се въздържам от всякакъв вид спойлери (този път) ....  Whistling

И току що видях това във ФБ-то, мисля че е прекрасна.

# 634
  • # супернатурална #
Айй, какъв глас! Почти бях сигурна, че щом е любима на Джаред ще ми хареса, даже и да е некво кънтри, но тази песен много приятно ме изненада. Още един плюс за голямото момче с нежно сърце  Heart Eyes

Джаред от поста на Джен ми прилича на Хоакин Финикс. Въх bowuu .

Не намирам прилика, но на мен Хоакин ми предизвиква тръпки, които не са от най-приятните  Laughing Иначе е голям талант, може би и за това ме плаши,  във филмът с Уинона (забравих му името) беше потресающа гад  Shocked

Би, хвърлям на лични

# 635
Гале, "Гестаповеца" не е готов, че търся подходящ  оригинал .... ако имаш хвърляй на сам.
Не съм Галето, ама само да попитам тази снимка на Ралф Файнс става ли? https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
Или тази? http://cdn02.cdn.gofugyourself.com/wp-content/uploads/2011/07/sc … ralph-fiennes.jpg

Даже е черно-бяла и няма да се налага да си играеш със сатурацията на фотото. Simple Smile

Ще потърся някоя по-така, бичове, бричове и т.н., но не се сещам за момента.

Иначе, говорейки си за фрицове, най-много ми харесва жестокото излъчване на Ед Харис във "Враг пред портата" - там е направо убийствено-правдоподобен в ролята.

Не намирам прилика, но на мен Хоакин ми предизвиква тръпки, които не са от най-приятните  Laughing Иначе е голям талант, може би и за това ме плаши,  във филмът с Уинона (забравих му името) беше потресающа гад  Shocked

И аз тъй нещо от "Гладиатор" насам все с тази му роля на гадюха го свързвам Хоакин и не може да ми легне присърце. Wink

Последна редакция: нд, 18 сеп 2011, 23:26 от Dana_Scully

# 636
Мммм, чудесна идея за приспиване.

# 637
Мммм, чудесна идея за приспиване.

Кое, Импалке, е чудесна идея за приспиване?
Аз лично тръпна в очакване да си легнем, че съм дръпнала новия Конан и ми се ще да му хвърля очо-две, но ако ти предложиш нещо по-интересно, мисля че ще дръпнем друго. Wink

# 638
'Гладиатор' Flutter , но понеже съм го гледала 3 пъти може би ще потърся 'Конан' (нали него е щял да играе Джаред?).  Утре ще изгледам и 'Капитан Америка', за да го оплюя Laughing и да не ме е яд, че Дженсън не е участвал Crossing Arms .

# 639
'Гладиатор' Flutter , но понеже съм го гледала 3 пъти може би ще потърся 'Конан' (нали него е щял да играе Джаред?).  Утре ще изгледам и 'Капитан Америка', за да го оплюя Laughing и да не ме е яд, че Дженсън не е участвал Crossing Arms .

A така! И аз Конан ще го гледам отчасти за да кажа: "Е пък Джаред трябваше да го играе! (Най-вече щото в такъв случай самият Джаред щеше да е идвал в БГ, за да снима, ама това са мечти от едни други фен-фикшъни) Simple Smile "Капитан Америката" съм пас да го гледам - тотален бойкот в знак на протест, че не са избрали правилния "Капитан". Wink

# 640
Импалка, благодаря за военния поздрав!  Hug Съжалявам само, че ще трябва за отплата да си сервирам една неприятна новина - Дийн ти изневерява

Още компромати - тук  Wink

СПН в TV Guide

За четене си отидете на източника

# 641
 Laughing Направо ме е сменил, за да не ги хванат лесно заради прекрасното ми, незабравимо и твърде разпознаваемо тяло - мммда Wink . Но не се сърдя - последното, което бих искала е да ги излагам на опасност.

# 642
Момичета, не очаквайте много от "Конан", не бил на ниво. По-добре, че Джаред не се е снимал. Но пък можете да видите черната Златка по коса  Mr. Green  Но и аз ще го гледам, предполагам.
 Добрютрю и добра седмица  Hug

# 643
И двата филма - изгледани. Нещо не се впечатлих, може би защото вместо да гледам действително ставащото на екрана се опитвах да си представя как щяха да изиграят ролите съответно Джаред и Дженсън, и на някои места доста се отплесвах Crazy . Въпреки някоя и друга сцена, които със сигурност щяха да ми харесат в тяхно изпълнение Flutter , раздвоена съм между радостта, че все пак не са участвали в тези не точно лоши, но може би посредствени филми, и неприятното, но ясно усещане, че пак са пропуснали шанс за популярност и [някаква] кино кариера Tired . Да си играят в 'Supernatural', по възможност с все по-интересен и заплетен сюжет, и това е Grinning .

Но пък можете да видите черната Златка по коса  Mr. Green  
Да се мъча ли да търся да разбера коя е?

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 15:27 от Impala

# 644
Тц тц тц - не ти трябва  Grinning  Била една от група робини  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт