).
Изворна му предложих 1-2 пъти, но не я одобри 
Сладолед и всякакви подобни сладка също не давам.

Аз също не смятам скоро да давам, но иначе от нашите манджички си похапва почти всичко, гледам просто да готвя неща, които стават и за нея, защото иска да опита. Друг е въпроса, че напоследък сме минали на строга доматена диета и всичко, което не е доматче се мята гневно надалеч 

Ама това вашето си е страст направо!
Ще отложите ваксината,ако се налага.Не мисля,че това ще е проблем.
Такава силан омраза изпитах към тази жена
Тя и без това ме вбесява откакто се е родил, защото се държи все едно е нейно, а не мое дете, а сега и Алекси явно започва да възприема нещата по този начин
Хубаво се наревах. Няма такава болка просто, много ми е мъчно...Искам да съм близка с детето си, а трябва и да работя. Сигурно много от вас ще кажат, че сама съм си виновна и ще са прави
Но просто трябва да работя, а не мога да си позволя смяна на работата скоро, защото сменяме и квартирата и наеми и сметки дължим всеки месец, а сега се намира трудно добра работа
Дано съумея да отделям повече време. Ще готвя след като заспи, сутрин може би ще трябва да ставам по-рано за да му приготвя закуската и като се събуди докато тръгна на работа да си поигравам повече с него

Имаш нужда просто от прегръдка и разбиране от някой близък до теб
Не се вкарвай в такъв филм-безполезна майка, не си насочвай енергията към неразбирателство със свекървата, и не се и обвинявай
Ще видиш, всичко ще се нареди, сега просто е напрегнат период за теб-мисли позитивно, колкото и трудно да ти е. И повярвай- няма даже мъничка вероятност да си лоша и безполезна майка за детето си. Нали казват, че живота е като зебра-черна ивица, бяла ивица-и това ще отмине, оставяйки след себе си само твоите стихове за трудностите и преодоляването им, нали обикновенно когато е най-трудно, се раждат най-красивите творби
Надявам се да се видим и с теб тази седмица на срещата, че мн. мога да пиша, ама ме вика Аля-тя пък почна по 5-6 пъти на нощ да се събужда 

)) В четвъртък се прибираме. Аз лично, предпочитам среща след 17ч... Това пък не значи, че няма да дойдем, ако е по-рано. Ако някой се заеме с организацията, ще е супер!

Препоръчани теми