Къде в Пловдив???-24

• 78 551
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Раниците на Габол през последните 1-2 години са много далеч от качеството им преди години. Тази година почти нямат внос, в Метро има 2-3 модела, които са на добра цена. Ако намериш някъде и ти хареса, направо я взимай, защото склада на вносителя е почти празен и може и да намериш после.
Мога да ти препоръчам раниците на МЕГ Black&White - мисля, че в Джулия на Антим І ги зареждат - като цена и качество това е най-доброто в момента спред мен.
и аз съм в шах и мат за раницата
има една от германия, която съм харесала, но не ми е легнала на сърцето чак толкова заради цветовете
харесах друга в жужу в софия, анатомична ли или както ги водят, с много хубави разделения и твърда, обаче цветовете ме убиха пак. обещаха че пак ще получават.
в самсонайт са хубави, но много меки и ме притеснява, че бързо ще се деформира
чак не мога да повярвам - наесен ще има близо 3000 първокласника в пловдив и масово няма раници и това е. като питам познати - кой от германия, кой от англия.
това не ми се вижда нормално.

# 16
  • Пловдив
Вместо запис ... да питам пак-къде в Тракия има магазинче за прясна риба(изключвам големите вериги). Peace

Има един сравнително нов рибен магазин, където има избор и на прясна рибка...ох облизвам се:)

Намира се в редицата с магазини срещу Католическата църква. В същата редица са Райфайзен банк, Ideal sport, книжарница, Тракийски катми-сещаш ли се? Там има замразена, прясна и току-що изпечена или изпържена риба.

А скоро открих и едно кръчме за готова риба където цените и асортимента са супер. Намира се точно срещу кино Тракия /Марс/ в Кичука.

MiA,  bouquet!!!Надявах се ти да отговориш... Wink толкова си информирана!Мерси,мила!

И за Only...  bouquet

# 17
  • Пловдив
Гол запис засега

# 18
За да не изпусна нещо  Naughty!

# 19
А с пантофите по магазините как е положението, има ли някъде намаленки затворени моделчета, че са му станали малки и новите вече, расте този крак като за световно на това дете!  Simple Smile

# 20
  • Пловдив
Момичета, къде освен в Гранда има магазин за ученически униформи? Че аз поех ангажимент да облека племеника. Трябват ми черни панталони и бели ризи. Ако пък някой знае и приблизителна цена, ще съм мноооого благодарна. Да знам да търся ли тук или да се възползвам от английските промоции "бак то скуул".
Благодаря предварително.

# 21
и аз тук   bouquet

# 22
  • София / Пловдив
....
Мога да ти препоръчам раниците на МЕГ Black&White - мисля, че в Джулия на Антим І ги зареждат - като цена и качество това е най-доброто в момента спред мен.

Хубави са, ама и цените там са  Crazy
В Метро има прясно зареждане на раници. Има много модели, най - хубавите, ортопедични, се намират и за 70-80 лв.

# 23
  • гр.Пловдив
 а да знаете къде се предлага йога за бременни

# 24
  • Пловдив

ТУК

Аз самата се каня от доста време, защото имам карта за посещения, но докато се наканя ще взема да родя  Embarassed

# 25
# 26
Препоръчайте ми откъде мога да взема хубав юрган с 2 възглавници и комплект спално бельо.

# 27
  • Пловдив
първите страници са само записи Joy
Мисля,че е безмислено това Запис Crossing Arms и да четем 3 стр.само това,може да четете темата и без да побликувате безмислици просто цъкнете на бутончето извести и ще сте оведомени за новите отговори и без да сте побликували в темата. Peace

# 28
Звънни на Даниела от Нада да я питаш дали има в момента групи. Ето за курса (скролни по средата) - http://www.yogastudio-nada.com/kursove.php. Аз съм ходила преди време и бях много доволна. Първият етап са разни леки упражнения и релаксации. Вторият етап е подготовка за самото раждане.

# 29
първите страници са само записи Joy
Мисля,че е безмислено това Запис Crossing Arms и да четем 3 стр.само това,може да четете темата и без да побликувате безмислици просто цъкнете на бутончето извести и ще сте оведомени за новите отговори и без да сте побликували в темата. Peace

Ааа, аз се извинявам, не знаех за тази функция.И сега за да не е само спам, да попитам: Къде в Кючука надуват балони с хелий и какви са цените?И пак тук има ли заведение с лятна градина, с хубави тортички и с детска площадка, подходящи за първи детски рожден ден?

Общи условия

Активация на акаунт