Къде в Пловдив???-24

• 79 067
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Това е сайтът им:
http://www.gloria.bg/

Въпросът ми е към 666: Какво точно на "Глория" си ползвала и отзиви за качеството ,ако може?

Всичко имам и пазарувам от години от тях.Памука и десените ми допадат,в това число и памучния сатен и издържат доста на моето маниашко пране.Олекотените завивки-летни и зимни също са прилични,и когато са на промоция са си без пари бих казала.
За ежедневно и непретенциозно ползване Глория за мен е оптималния вариант.

# 91
Търся хубава плажна хавлия, с героите на Дисни. Нямам възможност да обикалям по кварталите, така че ще съм благодарна ако някой ме насочи към магазини в център и широк център. Hug

# 92
Момичета, откъде да купя пясъчник с капак на сносна цена?

# 93
В Кауфланд съм виждала, но ще излъжа каква им беше цената.

# 94
Здравейте,момичета!

Знаете ли откъде мога да си купя плавници в Пловдив.В Спорт Депо гледах ,че има ,но и цените им са около 40 лв и ми идват много.Харесах в Лекси  Whistling ,но има само 1  брой и са големи

# 95
  • Пловдив
Здравейте,момичета!

Знаете ли откъде мога да си купя плавници в Пловдив.В Спорт Депо гледах ,че има ,но и цените им са около 40 лв и ми идват много.Харесах в Лекси  Whistling ,но има само 1  брой и са големи
ДЖЪМБО

# 96
Здравейте, момичета   bouquet
Искам да ви попитам някой знае ли къде продават изкуствени цветя и по-точно нещо като бръшлян  newsm78 Проверих в Джъмбо и в Юск, но няма... Утре мисля да видя и в Евроленд, но ако някой знае някое магазинче с разнообразие на изкуствени цветя ще съм много благодарна да сподели  Grinning
Благодаря предварително  Hug
Всички видове изкуствени цветя, вкл. и бръшлян има в складовете на Малката търговия на "Брезовско шосе", първата рампа в ляво и в следващата сграда, пак на "Брезовско", склада от ким паркинга. Peace

# 97
  • Пловдив
Търся хубава плажна хавлия, с героите на Дисни. Нямам възможност да обикалям по кварталите, така че ще съм благодарна ако някой ме насочи към магазини в център и широк център. Hug

За центъра не знам, но според братовчед ми имало детски хавлии с картинки на Дисни в Карфур за 12 лв.

# 98
Момичета за раниците за училище, попаднах на разпродажбата на Sport direct, струва ми се доста изгодно.
http://www.sportsdirect.com/back-to-school/bags-bts/rucksacks-bts

Има момичета от Пловдив , които се занимават с доставки до тук, като вземат по една лира на всеки 10 за доставка. До нас живее една такава мацка, ако някой иска контакт да пише, ще дам скайп.

Има страхотни неща аз главно се интересувам от Адидас маратонки и екип женски  bouquetБлагодаря !

# 99
Момичета, откъде да купя пясъчник с капак на сносна цена?

Най-изгодно съм виждала в Метро - две половинки миди и се захлупват - излизаха под 30 лв двете заедно. Иначе има в Практикер ама беше по-скъпо, въпреки че е на разпродажба. Въпросът е само дали този сезонен артикул все още го има в Метро, че по това време градинските неща ги разкарват...

# 100

За центъра не знам, но според братовчед ми имало детски хавлии с картинки на Дисни в Карфур за 12 лв.
Благодаря много!    bouquet
Ако не намеря около нас, ще трябва да отида и до там.

# 101
Някой тези дни да е минавал през Бенетона, да ми каже дали е мяркал раници за училище?

# 102
Здравейте,момичета!

ДЖЪМБО

Там май няма да  намеря номер 43   Mr. Green

# 103
Някой тези дни да е минавал през Бенетона, да ми каже дали е мяркал раници за училище?
Вчера минах, но не забелязах раници.  Иначе са заредили есенно.

# 104
Момичета, трябват ми стелки за мъжки обувки /45 номер/. Някъде да сте виждали скоро, че аз  се сетих само за началото на ул. Ив.Вазов, до партийния дом близо, но нямаше никой там. Ако пък някой се сети за място в Тракия цена няма да има Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт