Къде в Пловдив???-24

• 78 608
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Хм, от вас чувам за този златен талон. Като си сменях скоро книжката съм го проспала. Мога ли сега да си сменя синия или е само при смяна на книжката?

Златния го дават само,ако имаш 2г. шоф.стаж Без провинения...

# 541
  • Пловдив
Такъв талон може да извадиш по всяко време. Ето ги изискванията:

(4) (Нова - ДВ, бр. 66 от 2003 г.) Контролен талон "Водач на МПС без наказания" се издава при поискване от водача:

1. когато няма наказания за нарушение на правилата за движение по пътищата от първоначалното придобиване на правоспособност и има стаж не по-малко от 6 години;

2. когато няма наказания за нарушение на правилата за движение по пътищата за период 6 години след влизане в сила на тази наредба.,

# 542
И така,да  разбирам ли ,че с платената  вече такса за талон - 1 лв, като отида в КАТ , мога чрез доплащане от още 1 лв , направо да получа златен талон още на първото гише ?

# 543
  • Пловдив
И така,да  разбирам ли ,че с платената  вече такса за талон - 1 лв, като отида в КАТ , мога чрез доплащане от още 1 лв , направо да получа златен талон още на първото гише ?

За това не съм се сетила, но мен ме поставиха малко пред свършен факт: ето Ви синия талон, ако искате златен, на съседното гише да се види имате ли нарушения.На другото гише гледат за нарушения, идете платете още един лев и така  Laughing Ако отидеш направо с такси за двата талона не знам какво ще стане  Thinking

# 544
Някоя мама да е клиентка на студио Съни в Кичука/с-у бившия Айсберг/???Исках отзиви...за или против  Wink

Зависи за какво? Аз съм ходила там на масажи и съм много доволна. Теб какво те интересува?

Имат оферти и за масажи и за маникюр и за поч. на вежди... Peace

Масажа е много добре, сигурно ще си взема пак:) За маникюр и вежди-нокти не отглеждам, веждите си ги оправям сама и нямам впечатления!

# 545
  • Пловдив
Някоя мама да е клиентка на студио Съни в Кичука/с-у бившия Айсберг/???Исках отзиви...за или против  Wink

Зависи за какво? Аз съм ходила там на масажи и съм много доволна. Теб какво те интересува?

Масажа е много добре, сигурно ще си взема пак:) За маникюр и вежди-нокти не отглеждам, веждите си ги оправям сама и нямам впечатления!

Мерси! Peace А жена ли прави масажите?

# 546
  • София / Пловдив

И друга питанка - къде мога да заредя наведнъж качествени ученически пособия? ...
Какъв списък ви връчиха, че на нас явно са ни го поспестили. Но и ние събрахме парички на куп за помагалата.....

И ние събрахме пари за помагалата.
Но за останалото ни диктува госпожата какво ще им трябва. Общо взето са основните неща за училище, без разни джиджавки като сметало, пръчици и буквички. Ходихме до Метро /че имах и за вкъщи да пазарувам/, но не харесах всичко от там и останаха още дреболии да вземем.

# 547
аз смятам да ходя до книжарницата джулия - когато купувах раницата ми сложиха мостри на тетрадки и други неща и всичко е точно каквото трябва, така че тия дни като ми остане време - право там

# 548
  • Пловдив
Момичета, дайте идея къде мога да запиша 5-годишен палав, но интелигентен  Mr. Green младеж на английски или немски език. В детската градина само се лъжем, че правят нещо, а ми се иска да се опитам да му насоча енергията и към нещо по-градивно от мислене на магарии и непрестанни опити да се самоосакати.
Знам, че Британика и Берлиц имат детски групи, но ми се иска да чуя препоръки от първа ръка.

# 549
изчакай да стане на 7 /пак си зависи от детето, де/
моето е от четиригодишно на берлиц, освен хубаво и приятно прекарване и успокоение за мен, че правя нещо за развитието му друго не се е получило

# 550
  • София / Пловдив
аз смятам да ходя до книжарницата джулия - ......

Тетрадките там с колко листа са? Че имам някакви спомени, май ги гледах от 60листа, а аз искам да са по 20, за да не тежат допълнително и те в раницата.

# 551

Мерси! Peace А жена ли прави масажите?

Моля, моля! Жена е, и на мен това ми беше първия въпрос, че нещо не мога да си представя как спокойно ще си лежа голичка под чужди мъжки ръце:)))) Joy

# 552
Момичета, търся катранен сапун. Изчезна в Кауфланд, Лекси, а вече и Карфур го няма. В аптеките, които са ми наблизо, също няма.

# 553
аз смятам да ходя до книжарницата джулия - ......

Тетрадките там с колко листа са? Че имам някакви спомени, май ги гледах от 60листа, а аз искам да са по 20, за да не тежат допълнително и те в раницата.

има и 20 и 40 и 60
хубаво че го спомена, че щях да взема от 60 като пълна блондинка.
сега ще взема от 20 листа, в джулия има и прозрачни подвързии, всякакви моливи и фулмастри, предлолагам че и пръчки за смятане ще има
единственото, което не си спомням да видях е кутия за сандвичи, но в джъмбо сто процента ще има
от джъмбо ученическите неща не са за купуване, особено фулмастри и моливи, има и тук таме хубаво, но масата не става и за боклука.

# 554
  • Пловдив
Някой да е виждал карамфилово етерично масло?
Обърнах аптеките около понеделник пазар и Тримона и няма.............

Общи условия

Активация на акаунт