Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
Какви са мненията на участниците относно методите на раждане?
Какви са притесненията на бъдещите майки по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията на участниците относно методите на раждане?
-
Какви са притесненията на бъдещите майки по време на бременност?
-
Какви са промените по време и след бременността?
-
Какви са мненията относно споделянето на негативни емоции по време на бременност?

С всяка изминала седмица дрехите все повече ми стягат около корема /по-точно отдолу на корема и горе матката имам чувството, че вече ще ми влезе в циците/ и ми тежи толкова много, че направо сърцето ме боли. Ако трябва да чакам до октомври, направо ще се гръмна...
Разказа ти ме разплака , много се развълнувах , особено от момента, в който разказваш за срещата на таткото с новия член на семейството ви . Видях и снимката , Алина е прекрасна малка госпожица
Браво за добрия старт на кърменето , дано продължавате в същия дух .
Надявам се болките ти, да са били временно явление и бебенцето да си седи в коремчето
Но Съни, като гледам, при теб всичко са направили леге артис...колкото и да е тъпо да го казвам, не са насилили още отначало нещата със система, после пък са ти сложили и антибиотик за профилактика за изтеклите води...ооох, не ми се преживява това отновооооо...искрен съвет, мацки - ако можете - упойка!!!!!!!!
препоръчаха ми един доктор бил много добър , но не съм решила , а трябва да се ориентирам вече , че времето лети . А ти с избор на екип ли ще си ?