Американците! Американците! - Имаме си търг! - Тема 4

• 28 617
  • 710
  •   1
Отговори
# 120
  • Разпиляна във въображението
Ах, Анди Гарсия Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Остава и Южноамериканска тема да отворим Wink

# 121
ми тя Слънчо хич не наддава, не е честно  Crossing Arms ние със Сарки едва стигнахме до консенсус  Joy

Ми не наддавам, щото по някаква причина не съм се записала в темата и не съм в течение на събитията  ooooh!   ooooh! Връщам се да чета, добре че Сарказмова се грижи за моите интереси  Hug

Едит: Е, все пак имам един процент Майкъл, не е като без хич  Mr. Green

# 122
  • София
Ах, Анди Гарсия Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Остава и Южноамериканска тема да отворим Wink

Оооо, там аз ще съм властелин щото толкоз любими сериални актьори имам, че... надали някоя от вас ще ме мине! Обаче има опастност да дойдат мамите от романтиката и ще се лее кръв!  Mr. Green

# 123
  • Пловдив
Като казахте за южноамериканци и се сетих-има ли тема за европейци,ама не британци Mr. Green Там всичко заплюто,а пък аз си имам някои италиански любимци,дето с кеф ще ги приветствам в моя отбор Heart Eyes Joy

# 124
Буре, има, да, изплагиатстваха за французи и за италианци, ама след като оплюха каквото можаха, темите замряха. Явно няма толкова мат'р'ал в жабарските държави. hahaha

# 125
  • Пловдив
Пуци,мерси за доста бързия отговор Mr. Green Те верно не са много актьорите,ама ще ги видя тез темички Hug

# 126
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Чудя се защо не сте писали, а то нова тема Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Запис и прехвърлям плю-то по Джулиана от старата тема

# 127
Чудя се защо не сте писали, а то нова тема Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Запис и прехвърлям плю-то по Джулиана от старата тема

Тъкмо щях да ти мърморя за кво пишеш в старата тема.  Mr. Green

# 128
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами заблудена съм си, че и жегата ме удари у кратуната Whistling

# 129
  • София
Като казахте за южноамериканци и се сетих-има ли тема за европейци,ама не британци Mr. Green Там всичко заплюто,а пък аз си имам някои италиански любимци,дето с кеф ще ги приветствам в моя отбор Heart Eyes Joy

Не съм убедена, че остана нещо неоплюто и там  hahaha

# 130
Ами заблудена съм си, че и жегата ме удари у кратуната Whistling

Точно тва си помислих.  Mr. Green

# 131
  • Пловдив
Търсих ги тез теми,ама те много умрели,та бързо се отказах Mr. Green Сама ще си въздишам по моите красоти Heart Eyes

Иначе тук си заплювам две любимки от Грозната Бети Laughing

Беки Нютън

Ванеса Уилямс

# 132
  • София
Аз много исках талянската да не умира, та да мога да си припадам по Раул Бова, Рикардо Скармачо и др., ама... сега си припадам сама  newsm45 и е скучно!  smile3516

# 133
  • в сърцето на един мъж...
Е по Рикардо и аз мога да ти пригласям Mr. Green

# 134
  • София
А, ти Раул Бова и да го искаш няма да го дам!  smile3534

Много ме изкефи Ричард Гиър зъл. Не можах да изгледам целия филм преди няколко часа, защото заспах, но сега си го доглеждам ииии... трябвало е да му дадат и други такива роли! в останалите наистина го кара някак еднотипно.

Общи условия

Активация на акаунт