Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 43 070
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте Дюкеси-принцеси!
Днес ми е много гот. Явно организмът ми пак се нагоди и започна една кетоза... Днес трети ден имам минус, макар че ми е първи ден на МЦ. Та се надявам като поотмине и още минуси да има. Абе тази схема 1/1 била много яка бе. Изобщо не натоварва психиката. Днес му люснах едно заешко бутче за обяд, за довечера имам телешко, пък утре кантарев да му мисли. Да внимава в картинката, че да няма счупен дигитален задник. Joy Да се надяваме, че днес и луната ще ми помага. Пък прогестерона да си гледа работата Laughing
Mira 1919, и аз така... Дори и за малко не прегрешавам, че без едно мога, ама с едно не.
skarlet71, приятно цамбуркате в басейна. А колкото до това, кой какво е говорил зад гърба ти- хич и да не ти пука. То и без това някои хора се включват рядко във форума, колкото да се заядат и после с дни и месеци не се появяват...
tonnny_bg, като те чета за десерчетата по време на цикъл и аз да кажа, че във фурната ме чакат 5 шолички с крем-карамел/без карамела Mr. Green/ Туй цикъла все ти завърта главата и те кара да си мечтаеш за сладкиши...Аз нали съм "заспа", та забравих да сложа ванилия. Къв ли ще е този крем- карамел само от мляко, яйца и подсладител newsm78
Натали Никол, имаш страхотно малко бижу. А за сънищата и на мен ми се е случвало. Няма да забравя как през фувруари ядох  "на сън" хубава топла питка, приготвена от мен. Не да се хваля, ама много хубави ги правя. Та ям си аз и като се събудих ужасена...Добре, че е сън си викам. Тогава също сънувах много сладкиши, че ям. После като споделих с момичетата и те ми препоръчаха да си правя дюкански сладкиши. Така спрях да сънувам сладкишите.

# 436
  • Испания
Аз нали съм "заспа", та забравих да сложа ванилия. Къв ли ще е този крем- карамел само от мляко, яйца и подсладител newsm78

Няма страшно! Поръси с канела преди консумация. Страхотно става.  Simple Smile

# 437
  • NICE,FRANCE
Здравейте момичета,
Простете за въпросчето,но луДуването не трябва ли да е от часът на настъпване на фазата и в продължение на 24 часа newsm78?Аз поне така я спазвам,т.е.тази вечер от 20,40 до утре вечер 21,10.Кажете,моля,ако греша baby_neutral

# 438
  • Испания
Здравейте момичета,
Простете за въпросчето,но луДуването не трябва ли да е от часът на настъпване на фазата и в продължение на 24 часа newsm78?Аз поне така я спазвам,т.е.тази вечер от 20,40 до утре вечер 21,10.Кажете,моля,ако греша baby_neutral

Точно така!  bowuu Не грешиш. Hug

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 17:15 от smileys

# 439
  • NICE,FRANCE
Мерси Смайлис  bouquet!
Тъй като няколко момичета споменаха,че спазват днес,реших да се консултирам.
Аз ще започна от тази вечер и утре чист протеин.
Gracias!!!

# 440
Аз да ви се похваля. И аз от днес съм цикленна  Embarassed и от снощи умираааааааам за сладко. Сутринта реших да правя на домочадието палачинки, че много ми се ядат и на мен. На края от 1 яйце 120 мл някъде мляко и 3 лъжици овесени трици си направих 2 палачинки. Малко втората позагоря, че въобще не използвам олио както съм дюканка, но си имах един пакет шунка 1,5% и изядох 4 парченца с двете си палачинки. Умрях от кеф. Обаче беше на закуска и сега пак ми се яде и яде и яде какво ли не

# 441

.....т.е.тази вечер от 20,40 до утре вечер 21,10........ baby_neutral

ще споделите ли и с мен за какво става въпрос  Flutter 

# 442
  • Испания
ще споделите ли и с мен за какво става въпрос  Flutter  

Част от дюканките в Трета и Четвърта фаза правим протеиновия четвъртък не точно в четвъртък, а в деня от седмицата, в който е съответната фаза на луната.

# 443
аха ясно, а аз като съм във втора мисля да го направя... точно утре ми започват протеиновите дни   Simple Smile

# 444
  • Бургас
E какво ще си спретна 2 дена на протеини,няма лошо, да вземе пък да ме изнената кантарев с някой голям минус,като се завърна при него,та ще го целувам много Simple Smile
Днес и на мен ми е много гладно,що тъй,принципно ям насила,ама съм заредена с рибка,така че всичко е под контрол,ще оцелея.

# 445
 Добър вечер дами  Hug
 Не знам луната ли, приближаващият МЦ ли ... обикновена лакомия ли  newsm78 обаче такъв апетит имам- изхранване нямам от два дена. Добре че съм на ПЗ тези дни, че иначе щях да изям де що риба и пиле има из Варна  ooooh! Зациклила съм си вече трети ден, но изобщо не съм изненадана като се има в предвид промишлените количества храна която поглъщам...доволна съм че поне е режимна  Crazy  Но лошото е че вечер докато заспя ме напъва глад...и си похапвам доволно. Период е , знам и ще чакам да отмине и едва тогава да започва слабеенето. До тук са си три килограма и като се има в предвид че е минало малко повече от седмица ... доволна съм, за този месец почти съм си изпълнила плана. Уж малко с м свалила, а в сутиена ми е зейнала дупка и явно и подгръдната ми е намаляла драстично, защото хлабавеят силно и там. Сега остава и нетолкова любимите места да се стопят  Crazy
 Оплаках се, похвалих се... Желая ви хубава и отслабваща вечер  Hug

# 446
  • София :(
                  Добра ви вечер  Hug
           skarlet71, к`во му е на оргазма бе, знайш колко калории гори, ако не е симулиран де  Rolling Eyes
           veroni76..., за толкова време не се ли научи, че към мосю льо Кантар не можеш да се отнасяш с лошо, въпреки че понякога и заплахите действат ефективто де  hahaha Моят се стряска от заплахи за мятане през балконЯ, нищо че сме само на втория етаж  Joy
           galandri, обикновено така се прави, въпреки че има и други гледни точки... И да повторя пак за неразбралите - в първа и втора няма такива филми  Peace
           shanel1982, добре си се разминала ти само с палачинките, а аз утре като ще правя сладкиш за РД-то на свеки... Ама кой си не спретне покрай него и един дюкански шоколадов сладкиш...  Crossing Arms Да видим кой ще свърши първо  Wink
           >> Ba®ça_Ģĩ®L <<, забрави за лунните фази докато не влезеш в трета  Naughty
           Mira 1919, хапни и заради мен, че аз днес си загубих някъде апетита, хапнах малко, ама ... буквално едва преглъщах...
           Време е май да си харесваме по нещо за гушкане и да гушваме възглавките...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 447
Аз нали съм "заспа", та забравих да сложа ванилия. Къв ли ще е този крем- карамел само от мляко, яйца и подсладител newsm78

Няма страшно! Поръси с канела преди консумация. Страхотно става.  Simple Smile

Точно така направих. Ама нещо не ми допадна много. Пък втората шоличка поръсих с течна ванилия. Това вече ми хареса. Иначе канелата я използвам много. На голяма част от сладкишите вместо нискомаслено какао предпочитам да сложа канела.
Отивам да гушна козинките на Мимс smile3524

# 448
  • Германия
Снощи пооткраднах време да почета из най-големия немско-австрийски форум за режима. Сред закованите теми и в подписа на модераторите стоят линкове към Goji Berries  Изчетох на немски и английски каквото намерих за този чудодеен плод. Смаяха ме хранителните му показатели и най-вече нивата на антиоксиданти, които прехвърлят в пъти всички възможни плодове и зеленчуци. В немският списък с разрешени продукти, Goji Berries фигурират без ограничения във всички фази. Имам само най-първата книга на Дюкан и тази с 350-те рецепти. Много моля, ако някой е срещал изричното мнение на диетолога за тях в друга книга или интервю, нека сподели. На този сайт към който съм дала линк имам безусловно доверие и въпреки това питам. Представа нямам какви са тези плодчета, за пръв път ги виждам и си поръчах едно пакетче от 300 гр. /7 евро/. Ако не за друго, за украса сигурно става - приличат на изсушени. Доколкото съм чела стари теми и доколкото търсачката на БГ мама не показа резултат за тях, може би не са често обсъждани, ама ако са - извинявам се, че пак питам.

Другото широко коментирано при немците са японските нудъли Shirataki Nudeln. Голямо четене и за тях четох. Спадат към растителните протеини, с 0% въглехидрати и практически 0 калории Whistling Правят се от корените на някакво японско растение (japanische  Nudeln aus der Konjak-Wurzel). Гурутата на Дюкан и модераторите обясняват нашироко за тях и отдавна са ги включили във второфазните продукти. Някой да ги е срещал сред мненията на д-р Дюкан?Далеч съм от мисълта, че ги е пропуснал в изготвяния с години списък, просто ми е любопитно.

И един последен въпрос имам. Последните дни съм в П петдневка и експериментирах с една риба, която според мен е веяна, не пушена. Имам още два дни П, но днес по изключение се претеглих и видях много добър резултат от - 1.100 кг за трите дни. Бях се уплашила много от тази риба, която хапвах на корем, а се оказа добро попадение. Преди купувах само вакуумираните пушени риби, като съблюдавах процента мазнини да не надвишава 7-8 %. Тези риби обаче, не са солени и не са вакуумирани. Скъпи са и се продават в по-добре сортираните магазини. На немски има само една дума geräuchert, което значи буквално опушен. Мисълта ми е дали веяните риби са по-малко солени, както аз си мисля, за да се придържам и занапред към тях или е едно и също и си внушавам. Ама като вкус са доста различни Thinking

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 08:32 от Натали Никол

# 449
  • Испания
Добро утро!  Hug

Натали Никол, срещала съм Goji Berries сред толерираните от Дюкан продукти /във френския форум пишело, че е сред толерираните: в Първа фаза  Rolling Eyes - 1 с. л./дневно, във Втора - 1 с. л. в П дните  Rolling Eyes и 2 с. л. в ПЗ, в Трета - 3 с. л./дневно/, но не съм ги включила в списъка, защото видях, че в България ги няма.

Калориите в 40 г са 150 /32 % въглехидрати пак в 40 г, от които 30 захар/. Много са полезни, да. Съдържат 21 минерала, витамини A, B1, B2, B6 и Е. Силен антиоксидант. Тук ги продават във всички плод и зеленчуци и супермаркети. За мен са калорични и неподходящи за режима. Всеки си решава.

И в рецептите пиша само есенция, като превеждам, защото знам, че в България няма тази есенция, която присъства там. Затова и не бях писала какви есенции съм си купила, за да не се дразнят момичетата. Мое си чувство за деликатност.  Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 08:50 от smileys

Общи условия

Активация на акаунт