Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 47

• 34 326
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Влизам днес, гледам изписали сте доста и си викам - аха-ааа, имаме трейлър. Коментират! Да, ама не! Нищо! Търпение. И ние като Фатмагюл сме добри в това. Много ми харесаха постовете ви. От "Листопад" съм запомнила тази реплика - "Самотата е присъща на Бог". Явно Бог създавайки ни, ни го е предал.
Много се радвам за "Ask ve ceza". Аз го изгледах на турски миналия сезон паралелно с нашия. Познайте до три пъти заради кого го гледах!  Wink И темата им четях, но не съм влизала. Аз съм абсолютно моногамна. Без бой признавам, че скиторя из доста теми, но само тук съм си У ДОМА!
 Hug Hug Hug

Аз си признавам без бой - гледах преведените епизоди  заради Нургюл  , много я харесвам като актриса.... Тя е великолепна в игралното кино - изгледайте филма и  Съвест , той беше "сефтето ми " след толкова години на турското игрално кино...!?
Peace Hug

# 511
Голямо чакане пада!  Joy В You Tube на Канал на fatmagulunsucunecom само hadi, offfff, FRAGMAN NERDESIIINNNN???  Joy Joy Joy

# 512
Влизам днес, гледам изписали сте доста и си викам - аха-ааа, имаме трейлър. Коментират! Да, ама не! Нищо! Търпение. И ние като Фатмагюл сме добри в това. Много ми харесаха постовете ви. От "Листопад" съм запомнила тази реплика - "Самотата е присъща на Бог". Явно Бог създавайки ни, ни го е предал.
Много се радвам за "Ask ve ceza". Аз го изгледах на турски миналия сезон паралелно с нашия. Познайте до три пъти заради кого го гледах!  Wink И темата им четях, но не съм влизала. Аз съм абсолютно моногамна. Без бой признавам, че скиторя из доста теми, но само тук съм си У ДОМА!
 Hug Hug Hug

Круелко , аз в друг филм чух фразата малко по- различно - " само на Бог е позволено да бъде самотен "...!?  Peace

# 513
  • Пловдив
И аз надничам за трейлър,но липсата му е компенсирана с чудесни постове Peace
Славенка     bouquet Детелинка     bouquet Нелка     bouquet ПРЕКРАСНИ СТЕ Hug
Прекрасни са и всички дами- мами в темата    bouquet
За самотата-не винаги е бягство;
не винаги е самотен остров изгубен в необятността;
понякога човек има нужда от самота- да преоткрие себе си.Фатма беше много по-самотна преди злощастната вечер- с малоумен брат,зла снаха и любимия-егоцентрик- но едва ли го е осъзнала Crossing ArmsБеше много по- самотна и  в първите дни след изнасилването- всички бяха против нея- никой не се докосна до мъката и болката й...
подадоха й ръка- "враговете" Керим и Мерием...
В самотата тя се научи да гледа на събитията от различен ъгъл...
Любимият й  стана враг,а врагът- любим...
В нещастието да откриеш щастието....
колко силен трябва да си да преодолееш всичко това Rolling Eyes

Така мисля, като теб...

# 514
Питам не за друго, а да почерпя! Аз като Керим не празнувам рожден ден, та поне зодията да отразим!  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Круелко , да не си и помислила да напускаш темата или само да ни четеш...!?  Hug

Всеки от нас си запълва  "пъзелчето" на форума ни !?

# 515
И аз надничам за трейлър,но липсата му е компенсирана с чудесни постове Peace
Славенка     bouquet Детелинка     bouquet Нелка     bouquet ПРЕКРАСНИ СТЕ Hug
Прекрасни са и всички дами- мами в темата    bouquet
За самотата-не винаги е бягство;
не винаги е самотен остров изгубен в необятността;
понякога човек има нужда от самота- да преоткрие себе си.Фатма беше много по-самотна преди злощастната вечер- с малоумен брат,зла снаха и любимия-егоцентрик- но едва ли го е осъзнала Crossing ArmsБеше много по- самотна и  в първите дни след изнасилването- всички бяха против нея- никой не се докосна до мъката и болката й...
подадоха й ръка- "враговете" Керим и Мерием...
В самотата тя се научи да гледа на събитията от различен ъгъл...
Любимият й  стана враг,а врагът- любим...
колко силен трябва да си да преодолееш всичко това Rolling Eyes

Лилко , и ти успяваш да ме разплачеш...!?  Cry Hug

# 516
Може. Явно е някоя разпространена фраза.  Hug
Преди малко бях в един руски форум. Там в темата на Fatmagul`un sucu ne някой коментирал Ask ve ceza и Мурат и Нургюл. Следва светкавичен пост други сериали и герои да се коментират в съответната тема.  Олекна ми. Аз като го написах тук после се упрекнах в невъздържаност. Да не споменавам за некои коменатри. Нейсе, по белия свят е така.

# 517
Може. Явно е някоя разпространена фраза.  Hug
Преди малко бях в един руски форум. Там в темата на Fatmagul`un sucu ne някой коментирал Ask ve ceza и Мурат и Нургюл. Следва светкавичен пост други сериали и герои да се коментират в съответната тема.  Олекна ми. Аз като го написах тук после се упрекнах в невъздържаност. Да не споменавам за некои коменатри. Нейсе, по белия свят е така.

Аз винаги се радвам на подобно споделяне , защото ако теб те е впечатлило и аз ще искам да видя този филм или да прочета тази книга... Затова ви моля споделяйте !? Hug

# 518
Питам не за друго, а да почерпя! Аз като Керим не празнувам рожден ден, та поне зодията да отразим!  Joy

Круелко , да не си и помислила да напускаш темата или само да ни четеш...!?  Hug

Всеки от нас си запълва  "пъзелчето" на форума ни !?

Откъде ти хрумна че ще напускам?! Мен по скоро ме е страх да не ме изгоните. Затова се старая да си контролирам острия (раздвоен  Joy) език и черния хумор.

# 519
  • Пловдив
Явяш, яваш.....голямо чакане. Този фрагман.....помните ли и в полунощ са пускали.....

# 520

Круелко , да не си и помислила да напускаш темата или само да ни четеш...!?  Hug

Всеки от нас си запълва  "пъзелчето" на форума ни !?

Откъде ти хрумна че ще напускам?! Мен по скоро ме е страх да не ме изгоните. Затова се старая да си контролирам острия (раздвоен  Joy) език и черния хумор.

Точно този твой език харесвам много , не го контролирай , запазена марка ти е  !!! Hug

# 521
  • Варна
Аз напредвам, преполових сезона вече!
Като обсебена съм...всяка свободна минутка гледам сериала, покрай мен и домочадието почна да хвърля едно око Laughing

Може ли някой да ми каже как е името на актрисата, която играе Асу, че сякаш не видях нищо за нея на 1-ва страничка newsm78

# 522
.....Любимият й  стана враг,а врагът- любим...

Лили,колко истина се крие в думите ти....

# 523
Аз напредвам, преполових сезона вече!
Като обсебена съм...всяка свободна минутка гледам сериала, покрай мен и домочадието почна да хвърля едно око Laughing

Може ли някой да ми каже как е името на актрисата, която играе Асу, че сякаш не видях нищо за нея на 1-ва страничка newsm78

SEVTAP OZALTUN

# 524
Заприличах на ей тоя младеж от чакане -

Общи условия

Активация на акаунт