Лидл ::7::

• 100 961
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте дали някой има представа колко максимално бройки може да се вземе от даден продукт в промоция,тъй като искам утре да купя 4 бр. от шублерите които влизат в промоция и не съм сигурна, че мога да взема такова количество  Rolling Eyes Много благодаря  Blush
За захарта - 3бр.
За нехранителните не съм видяла да има ограничения.
Въпросче - дамските маратонки,които са от утре на промо са с гаранция 3 години?!!!!
Или аз нещо греша? Имате ли впечатления от тях?
Преди време отново ги имаше.
Благодаря!

# 61
  • софия
Според мен, мах бройка, която може да се купи от даден продукт зависи от магазина, от който се купува. Нищо, че навсякъде официално е 6. Днес видях да се купуват от 1 клиент много повече от 6 хляба, кисело мляко и захар.

# 62
  • София
Спалните чувалчета, които са на промоция от днес, са много хубави. Зимни са, много мекички, има и за по-големи деца. Аз взех 110 см. и мисля, че тази зима ще ни свърши чудесна работа. Чорапките също са добри, малко по-дълги като че ли този път. Да похваля и дамските бикини, които са 2 pack Peace

# 63
Здравейте дали някой има представа колко максимално бройки може да се вземе от даден продукт в промоция,тъй като искам утре да купя 4 бр. от шублерите които влизат в промоция и не съм сигурна, че мога да взема такова количество  Rolling Eyes Много благодаря  Blush
За захарта - 3бр.
За нехранителните не съм видяла да има ограничения.
Въпросче - дамските маратонки,които са от утре на промо са с гаранция 3 години?!!!!
Или аз нещо греша? Имате ли впечатления от тях?
Преди време отново ги имаше.
Благодаря!

Мисля, че ги пускат за първи път в продажба, те са от тези с извитите подметки, които са за баланс и стимулиране на мускулите.

# 64
  • Пловдив
Снощи отидох и нищо нямаше от промоциите, зареждаха за днешните но нищо не беше на промоционална цена
Качота отааавна нямаше, не знам кога трябва да отиде човек , за да улучи.
Разочарова ме тома, че исках да купя от този продукт, но няма не държа да е на по-ниска цена, а да го има.

# 65
Спалните чувалчета, които са на промоция от днес, са много хубави. Зимни са, много мекички, има и за по-големи деца. Аз взех 110 см. и мисля, че тази зима ще ни свърши чудесна работа. Чорапките също са добри, малко по-дълги като че ли този път.
Самото чувалче е 110 или е за дете с ръст 110?
И чорапките как са по-дълги -3/4 ли са?

# 66
Плодовия коктейл от промоцията е страхотен  Peace направих плодова салата с кисело мляко и излезе над килограм количество, а и цената е много изгодна. Консервата съдържа праскови, грозде, круши, ананас, череши.

# 67
От разговора ми със служителя на Лидл за въпросната инфрачервена лампа, рабрах, че тирове идват всеки ден. Т.е това, че днес нещо е свършило, не означава, че утре няма да го има. Не губете надежда и бъдете упорити в посещенията, ако сте си набелязали нещо.
Аз няма да имам успех в похода за лидълската лампа. Пратиха ми мейл, че са изчерпани и ги няма на склад никъде. Жалко. Вече намерих алтернатива, но за 6 пъти по-висока цена.
тия лампи ги има в т.нар.немски магазини , по 17 лв. с намалението са .

горе вдясно на брошурата

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 16:46 от therese

# 68
  • София
Спалните чувалчета, които са на промоция от днес, са много хубави. Зимни са, много мекички, има и за по-големи деца. Аз взех 110 см. и мисля, че тази зима ще ни свърши чудесна работа. Чорапките също са добри, малко по-дълги като че ли този път.
Самото чувалче е 110 или е за дете с ръст 110?
И чорапките как са по-дълги -3/4 ли са?
Самото чувалче е 110 см. А чорапките не бих казала, че са 3/4, въпреки че на нас ще ни дойдат малко под коляното, но са по-дълги от миналия път, когато имаше чорапи. Ако искате ще дам размер за 23-26

# 69
Здравейте! Надявам се да ме приемете във вашата темичка Simple Smile

Живея в Германия, но пазаруваме почти само от ЛИДЛ понеже ни е наблизо. Следя темата, но доста от нещата, които споменавате не са ми известни... може би се произвеждат специално за и в България.
Въпреки всичко ще се радвам да науча нови неща от вас.

Ще споделя някои от нещата, от които сме доволни и купуваме всеки път:

кисело мляко Кремозо, натурално и страчатела: http://www.mampfban.de/pix/2009/10/joghurt_Yogoyan_Stracciatella.jpg

взимаме и различни видове плодови млека...

замразени хлебчета като тези само че в пълнозърнестата им версия (не мога да намеря снимка): http://d1.stern.de/bilder/stern_5/wissen/2011/KW07/Aufbackbroetc … xsize_330_330.jpg

Плодове и зеленчуци си струва да се купят в събота следобяд, защото тогава всички са намалени наполовина, че и повече.

Козметика не съм купувала... само веро, тоалетна и кухненска хартия Floralis.

# 70
  • о`майна лунна нощ е
На плодовия коктейл и аз хвърлих мерника, но тези дни не съм моторизирана и ще трябва да се пиша багаж при някой с кола, ако искам да завлача някоя друга бройка.
therese - много благодаря за информацията. Дори се сещам за магазина в Пловдив.

# 71
Още един глас за плодовия коктейл, както и за двата вида нарязан салам на промоция от днес. Нишестетата на Кастело са много добри, все забравям да ги похваля. В магазина на Ботевградско има винаги всичко.

# 72
Контра филето на промоцията - 9.99лв./кг. също е много хубаво, едно таково опушено стои и си мирише на истинско месо, не като повечето колбаси. 550 грама взех, разфасовките варираха между 500-700 грама.

# 73
  • Велико Търново
След няколко опустошени опаковки с малките шоколадчета тип "Мерси" днес местенцето беше празно, а цената си стоеше. Дали е било еднократно зареждане или ги имаше и преди промоцията, защото аз не им бях обръщала внимание?

# 74
Мина,добре дошла в темичката!
Това,което си показала на снимките ги няма в българския "Лидл".
Интересно ми е да споделиш - как пазаруват германците в този тип магазини:
промо стоките имат ли ограничение за бройка?
От промо стоките в 21.00ч имаше само сирене за мазане.

Общи условия

Активация на акаунт