Лидл ::7::

• 100 961
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • велико търново
днес на обед в Кючука в Пловдив почти всичко от набелязаните промоции липсваше Sad Писна ми, да ви кажа честно!

Снощи и в Търново всичко от промоциите им липсваше и трима наши познати срещнахме който търсеха различни стоки който липсваха.Май се оказва ,че зареждат само по 1 кашон че и то свършва моментално. #Cussing out

# 46
  • Някъде на път....
Чаршафите с ластик памучни ли са?
И аз това се питам....

# 47
  • софия
Сутринта най-накрая се добутах до магазина на Сливница за Качота и познайте от 3 пъти: нямаше Tired Купихме си от хляба, който така или иначе купуваме, но леко ми писва от това "В момента имаме проблем с доставката". Като пускат промоции би трябвало по-добре да преценяват количествата, които имат. Далеч съм от мисълта, че са ламери в логистиката, но и подобен пазарен подход започва да се изчерпва Naughty

Загледах се в снимката на луканката Le Chef от брошурата. Производител: "Димитър Маджаров". Не е лошо, но пак много Е-та. Не съм била права, че всичко с тази марка е производство на Никас Sick

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 11:06 от zvanche

# 48
Аз пък да похваля сладоледеното руло с капучино, уникално  Hug
отвътре има една шоколадова подпора като решетка и под и над нея е същинската част, много, ама много вкусно. Цената му е 1.99 лв., давам снимка това най-отдолу което е - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_11313.htm

# 49
Благодаря за новата тема!

Въпрос- вкусни ли са целувките, които са от утре на промоция?
Не ! Но все пак е лично мнение,лично аз не бих повторила,както и сладоледеното руло.
Днес ,в 9.00ч. имаше всичко от промо стоките,за разлика от вчера./в "Х.Димитър"/

# 50
  • о`майна лунна нощ е
От разговора ми със служителя на Лидл за въпросната инфрачервена лампа, рабрах, че тирове идват всеки ден. Т.е това, че днес нещо е свършило, не означава, че утре няма да го има. Не губете надежда и бъдете упорити в посещенията, ако сте си набелязали нещо.
Аз няма да имам успех в похода за лидълската лампа. Пратиха ми мейл, че са изчерпани и ги няма на склад никъде. Жалко. Вече намерих алтернатива, но за 6 пъти по-висока цена.

# 51
Аз днес успях да си купя и качота и зърнесто сиренце отново Simple Smile. Напоследък много често купувам от пушените гърди Барони. Много са вкусни

# 52
Благодаря за новата темичка   bouquet
+1  Peace за Качота
И на мен ми е неприятно когато отивам за дадено нещо и то го няма  ooooh!

# 53
Някой ползвал ли е от спа шампоаните Cien?

# 54
  • софия
Аз днес успях да си купя и качота и зърнесто сиренце отново Simple Smile. Напоследък много често купувам от пушените гърди Барони. Много са вкусни

Много вкусни, но като прочетох съдържанието  Shocked То не се Е-та, около 6 ги изброих, +съставки, нетипични за гърди. Няма да купя повече Naughty

# 55
Какъв е гража на контра филето на промоция от утре, че не мога да се ориентирам, а цената е на килограм ? За това питам - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_11222.htm

# 56
  • София
Здравейте дали някой има представа колко максимално бройки може да се вземе от даден продукт в промоция,тъй като искам утре да купя 4 бр. от шублерите които влизат в промоция и не съм сигурна, че мога да взема такова количество  Rolling Eyes Много благодаря  Blush

# 57
# 58
Защо в промоцията от четвъртък: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=11276 дават, че сладоледите Балино ще са на цена 2.49 лв. и тези на клечка ще са на 0.25лв., като ние постоянно ги купуваме на тази цена?

Защото не са на промоция Simple Smile Няма обявена стара и нова цена

# 59
От разговора ми със служителя на Лидл за въпросната инфрачервена лампа, рабрах, че тирове идват всеки ден. Т.е това, че днес нещо е свършило, не означава, че утре няма да го има. Не губете надежда и бъдете упорити в посещенията, ако сте си набелязали нещо.
Аз няма да имам успех в похода за лидълската лампа. Пратиха ми мейл, че са изчерпани и ги няма на склад никъде. Жалко. Вече намерих алтернатива, но за 6 пъти по-висока цена.

Ако можеш да изчакаш, сигурно по-натам ще пуснат пак

Общи условия

Активация на акаунт