жалко ,исках да видя какво си избрала за Дара.Относно отбиването ,на мен ми беше много лесно/като изключим личните ми терзания/ ,но само защото Йоана сама се опитваше да го направи.Последните ни седмици на кърмене бяха истинска борба м/у нас двете.Поради тази причина не мога да дам кой знае какъв адеккватен съвет.При нас просто съвпаднаха нещата ,но пък и аз отдавна си знаех ,че ми предстои лечение и започнах отбиването малко по малко със заместване на хранене.Нощното хранене го изключих след като ходихме в Париж.Майка ми и баща ми я бяха свикнали само за 5 нощи
, в началото й давах водичка ,но много скоро спях и с това.И както не веднъж съм казвала това не й преи да се събужда през ноща ,по няколко пъти
.Като цяо кофти период си е и дано скоро мамите поели това начинание ,намерите своя път
.
.
. Ще опитам пак да ги пусна 

Ще се погодите с малката принцеска някак. Но не разчитай много на вербалната комуникация.
/

Не съм мислила занапред, но харесах на КиК, но са по-скоро като боти. Но и гумени ботуши е добра идея, знаете по морето сняг няма, но кишааааааа....... цяла зима сме подгизнали и мокри.