Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 639
  • 705
  •   1
Отговори
# 510
Отряза хубавата коса, значи, а?
Без да ми мигне окото  Mr. Green Пък за хубавото, фризьора ми каза, че за първи път от толкова години ми я виждал толкоз гъста и хубава  Crazy Даже ми я оформя с машинка, че не можел да я хване с ножиците  Sunglasses Викам му - гледай я сега, че очаквам всеки момент да започне да пада  ooooh!

menyanthe, виж че си яде детето, какво веднага го набедихте, че не яде  Mr. Green Всичко си й е наред  Peace
Мис Монк, и вие същата работа! Не е ли добре 560 гр?! Както е казала Гери, ако може и консултантките да ти отговорят, ама на мен си ми звучи екстра  Peace Не бързай да започваш да дохранваш, според мен  Peace

# 511
Мис Монк, какъв е проблема според педи? Алейна беше точно 5,500 на 3 мес и 58 см. За мен си е екстра детето, не бързай да я дохранваш Hug
Момичета, нали не сте забравили за срещата утре  Whistling

# 512
  • Стара Загора
Мис Монк недохранвай щом си яде детето. Децата са различни като нас възрастните. Той моя Боримечко повече от 860гр. не е качвал от раждането си...ето днес бяхме на консултация и резултата е 6520кг - 0,500гр и 65см - 3см.
Педи днес рече, че до 6м. трябва да удвои теглото си....ама ние ще го удвоим с тези темпове към годинката Mr. Green За справка роден е 4010кг. и 54см.. На АМ е.
Ценка магазина е Па-па от където пазаря аз. Сега го преместиха в новия търговски център Сити...на втория етаж. Над градинката на зъботехниците е.

# 513

Момичета, нали не сте забравили за срещата утре  Whistling[/i]
Да Шени браво ,че напомняш за срещата,ЧАРШАФА ни чака Simple SmileJoy Joy Joy
Мис Монк,мани ги тия лекари,едни ненаддават,други пък много наддавали..еми разни хора,разни килограми(грамове)

# 514
ДД и от нас!
Върнахме се от консултация,и пак почти нищо не сме качили +400гр. + 2см.Живо тегло 5.530гр. дет се вика.И май ще започваме захранването,хич не ми се иска още,но няма как.Момата иска твърда храна май.Биха ни и третия брой ваксини.
Мушенце аз я къпя всяка вечер с шампоан,само през деня мия дупе само с вода.
Лека вечер.

# 515
Педи днес рече, че до 6м. трябва да удвои теглото си....ама ние ще го удвоим с тези темпове към годинката Mr. Green За справка роден е 4010кг. и 54см.. На АМ е.

че ние на 4 месеца го удвоихме  Embarassed

много ви благодаря за милите думи Hug аз и купих бели обувки че и без друго все иска да стъпва ...

# 516

ние на ТРИ  Embarassed

# 517
Много моля всички майки на момченца да погледнат ЕГН-то на дечицата си - каква е последната цифра, четна или нечетна ???? На времето ЕГН-то на мъжете завършваха САМО с нечетна цифра, а тези на жените САМО с четна. Сега издадоха ЕГН на Филип, което завършва на четна цифра ?!  newsm78
Чела съм за подобни случаи и как забатачват хората с някаква тъпа грешка, та искам да знам дали вече издават ЕГН-та по този начин или просто са объркали това на Филип и ако е втрото да отида и да ги  #Sniper censored

# 518
Хопе на Мариела завършва на четна,моето също и на мъжът ми също  newsm78

# 519
  • при палмите и алигаторите,FL

Тц, Не е , у флоридската жега си е още, само прави планове за Бг, ама без кръчмаря се оказа, та ще видим.

Днес бяхме на мерилки, теглилки и ваксини, за статистиката на 4 месеца Моника е  8,200кг и 64 см, да не съм се плаша, щом е на кърма.Доки каза следващият път ще говорим за захранване/това ще е на 7 ноември/.Набоцкаха двете крачета, по скоро бутчета, втората я отрази с плач, но сега спи, да видим ще има ли други последствия.
Забравих, Моника е вече с 5 Памперс, срамота, тука приятелски двегодишни махнаха пампите и бяха с 4ката........, да видим до къде ще я докараме

Четох ви по диагонал, сега се връщам да чета подробно

Така, значи докато Нанди се мотка, ми отмъкнахте Яската, уж си го бях спазарила, ато какво се оказа , ама ха, остана ми Соничка прелъстена и изоставена, мъкаааааа, мъкаааааа

Хоуп и на мъжо завършва на четна, моето на 0, на Соник на четна, моля обясни как му извади ЕГН на Фифо и колко време отне

За ника, Нанди идва от едно филмче , когато се регистрирах го даваха по тв-то и си го харесах, аз съм Надя и исках нещо близко , но не моето име.

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 20:56 от nandi

# 520
Хоуп, нашето ЕГН завършва на 2  Peace
Моето на 0, на сестра ми на 1, на мъжа ми на 6...  Peace

Даниели, аз ти казах, време е за луканки и без друго ги тачи..  Peace Mr. Green

Нанди, ами вие на годинката може и без пампери да сте вече  Crazy Hug Голяма мома  Hug

# 521
хоуп - гледай предпоследната за пола - последната е теглово число на другите девет Simple Smile

# 522

ние на ТРИ  Embarassed

И ние  baby_neutral

# 523
хоуп - гледай предпоследната за пола - последната е теглово число на другите девет Simple Smile

Точно така. Последната цифра е проверка на предните цифри, предпоследната е пола, а предните две - са градът на раждане - за Варна са 09,10,11 (за другите градове не ги знам), останалите са датата.

# 524
Точно така. Последната цифра е проверка на предните цифри, предпоследната е пола, а предните две - са градът на раждане - за Варна са 09,10,11 (за другите градове не ги знам), останалите са датата.

Боже, боже, тотал щета съм явно вече.....разбира се, че беше предпоследната!!!!  doh Сори !!!

Нанди за ЕГН-то - елементарно е :
1. слагаш апостил
2. превеждаш чрез акредитиран в консулството преводач или в БГ чрез МВнР
3. внасяш лично или с пълномощбо преведения и легализиран акт за раждане в общината по постоянен адрес на майката - от там ти дават бг акт за раждане и ЕГН. Отнема около седмица. Ако имаш въпроси - пиши ми.

Общи условия

Активация на акаунт