Вегетарианци сме тук събрани,весели, живи и здрави- тема 1

• 28 088
  • 389
  •   1
Отговори
# 330
Кравите от онова време нямат общо с хранените в днешно време.Млякото е полезно,само трябва да се търси екологично чисто,в млякото да не се открива волски хормон на разтежа,кравите да не са хранени с ГНМ продукти,да не е хомогенизирано и т.н.Както и да се консумира по подходящ начин.
При капха заболявания е добре да се замени с козе.

# 331
Съгласна съм.Аз си купувам дом.Чисто е.Със сигурност е по-добро от това в маг.

# 332
Ще взема да се запиша  Grinning Вегетарианка съм от 3 години и половина Simple Smile
Имах анемия преди да спра месото, после се оправих, сега обаче пак ми намериха нисък хемоглобин и ми вдигнаха мерника, че било защото не ям месо. И се сгърчих от ядене на спанак две седмици, поради което много се радвам да прочета, че не му вреди сиренето, защото не мога да махна сиренето от салатата Blush

# 333
Еовин , заложи и на други веге продукти, вдигащи желязото. Спанакът не е лидерът. Peace
успех!

# 334
# 335
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Еовин,

червеното цвекло има желязо.
иначе мога да ти препоръчам флорадикс да пиеш Peace

# 336
Канелата по време на бременност е добре да се избягва.
Момичета, а защо трябва да се избягва канелата по време на бременност? Това никога не го бях чувала. newsm78
Аз просто обожавам канела, не минава ден в който да не си я поръся на нещо, не че съм бременна, ама ми стана интересно...

# 337
И на мен ми стана интересно затова потърсих информация. Във високи дози канелата е маточен стимулант, а маслото от канела да се избягва изцяло. Билки и бременност

# 338
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Момичета, а защо трябва да се избягва канелата по време на бременност? Това никога не го бях чувала. newsm78
Аз просто обожавам канела, не минава ден в който да не си я поръся на нещо, не че съм бременна, ама ми стана интересно...

предизвиква контракции Peace

за маслото от канела - когато преминах термина си за раждане си намазах корема с бадемово масло с една капка канелено масло вътре, за да предизвикам контракциите. освен че омирисах цялата къща  Embarassed нищо друго не стана... и по литър чай от канела на ден пиех - пак не се появиха при мен контракции Whistling

отделно има канела от Цейлон и канела от някъде другаде май от Китай. едната съдържа някакво вещество, което е по-голямо количество предизвикваше нещо и при здрави хора и затова не се препоръчва да се консумира по много (май до грам на ден или нещо подобно)... не помня обаче как се казва веществото, в коя точно от двете канели е и какво предизвиква Blush

# 339
Благодаря за отговорите!  Hug

# 340
Канелата има загряващо действие,поради което предизвиква контракции.Подобно действие имат и много други подправки.Опастността е най-вече през първите месеци,но и после е добре да се избягват.Както и всички храни с кисел вкус.Ананас и папая също,въпреки измамната сладост!
asyalein,доколкото знам,за да не се пренася,мерките(комплексно,не само чай) трябва да започнат около 2 седмици преди термина.

# 341
Канелата има и кръвосъсирващо д/вие.

# 342
Антисъсирващо.

# 343
Лекар ме караше да пия канела-много,поради кръвоизливи.

# 344
П.п.Сега проверих-наистина канелата има антисъсирващо д/вие.Чак сега си обяснявам,защо не ми подейства ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт