Лято в Албена 2011 (тема 6)

• 57 636
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • София
На мен пък за Лагуна Маре за периода, който бяхме миналата година (4 август - 8 август, седем нощувки), ми изкарва по-ниски цени от миналото лято. Тогава платихме 1180 лв, а сега искат 882 лв. Това е за двойна стая за двама възрастни и едно дете.

За Добротица пък за този период ми дава, че няма свободни места.

# 436
  • В.Търново
Къде могат да се видят общите условия за отстъпките?
Например отстъпка за ранна резервация има ли и колко е? ( защото , ако няма , от какъв зор да се бутаме сега).
Как се таксуват децата - до колко години какъв процент от сумата?
Иначе на мен цените ми се отварят, но за Нона например, за доста дати пише, че няма места newsm78
Няма отстъпки.Най-вероятно след някой друг месец да се вдигнат още цените,както стана и миналото лято на 2011г.Дете от 2-12г. се таксува 30% от сумата за възрастен.

На мен пък за Лагуна Маре за периода, който бяхме миналата година (4 август - 8 август, седем нощувки), ми изкарва по-ниски цени от миналото лято. Тогава платихме 1180 лв, а сега искат 882 лв. Това е за двойна стая за двама възрастни и едно дете.

За Добротица пък за този период ми дава, че няма свободни места.

Не знам как ти го е изчислило,но от 4.08.-11.08. излиза 1176лв и ако прибавим и 30% от цената на възрастен за второто дете 176,40лв. ,сумата става 1352,40лв. Сумите на сайта им излизат само за двойна стая без децата.

Аз като гледах резервациите сега и изчислявам,че за Добротица за последните дни на август през 2009г. платихме за двойна стая 120лв.,а сега излиза за 153лв.,което за 2г. е с 33лв. отгоре.А единствено завивките и завесите са променили през лятото на 2011г. ,дори съфорумки бяха писали,че леко са занижили асортимента в ресторанта.

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 18:44 от rosinauzunova

# 437
  • София
И аз не знам, но така ми излиза. Ето сега пак го пробвам и пак е така. Thinking
Иначе гледам, че Лагуна Маре го дават 3*, докато миналата година се водеше 4. Не знам дали е техническа грешка или са му махнали едната звезда /съвсем заслужено/.

# 438
На мен за Лагуна маре ми дава 1176 за двама,без дете, от 21 юли. Резервирай за 800лв докато си на прИмоция  Mr. Green

# 439
  • В.Търново
На мен за Лагуна маре ми дава 1176 за двама,без дете, от 21 юли. Резервирай за 800лв докато си на прИмоция  Mr. Green
И аз това казвам,началото на август също е в активния сезон като края на юли и дава същата сума.Може би Соник бърка нещо.

# 440
  • София
Може и да бъркам, ама нещо не виждам къде. Ето линк към скрийншот, че нещо не ще да ми изкара снимката нормално:

http://imageshack.us/photo/my-images/20/27580099.jpg/

# 441
  • В.Търново
Може и да бъркам, ама нещо не виждам къде. Ето линк към скрийншот, че нещо не ще да ми изкара снимката нормално:

http://imageshack.us/photo/my-images/20/27580099.jpg/
Ами ето...виж в лявото поле,вкарала си данни за 1 възрастен и 1 дете.

Виждам в подписа ти,че децета ни са на една възраст. Simple Smile) Моя син е на 2г.2м.18дена

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 21:47 от rosinauzunova

# 442
  • София
Дааа, права си. Embarassed За съжаление Mr. Green Знаех си, че е твърде хубаво, за да е истина.

# 443
  • В.Търново
Дааа, права си. Embarassed За съжаление Mr. Green Знаех си, че е твърде хубаво, за да е истина.
Като знам колко пари платихме в края на август 2009г. за Добротица,аз писах по-горе,и сега колко излиза..... ooooh!,а само едни завеси и покривки на леглата са подменили.

# 444
Много ми е чудно ако второто дете е на 2-3 годинки, какво ще изяде и ще изпие та и за него да се плаща 30 %, то дори при родителите ще спи... newsm78, малко са се поувлякли от Албена  Stop
Немога да разбера и защо не са пуснали цените по хотели като си избереш хотела и отидеш на цени да можеш да ги видиш. Защо също така не са писали има ли и колко отстъпка за ранни резервации...ами ние като следователи търсим.Имам чувството че този Красимир или там както се казва хич не иска българи в Албена,дори заявил за миналата година, че очаквал немци, а пристигнали българи и румънци ... трябва да си много прост да издрънкаш такава глупост

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 00:23 от maria_2103

# 445
  • В.Търново
С риск да стана най-активната в темата  Rolling Eyes ще ти отговоря,прост мениджър,просто управление и на края прост резултат от взетите решения на въпросния.

# 446
С риск да стана най-активната в темата  Rolling Eyes ще ти отговоря,прост мениджър,просто управление и на края прост резултат от взетите решения на въпросния.

Ами фактите водят към твоя отговор  Peace в интерес на истината базата не струва, ходим там заради природата и плажа  #Cussing out

# 447
Ходехме, ще престанем да ходим.  Crossing Arms

# 448
Сега не разбрах-ако второто дете е над 2 г ли се плаща 30%? Защото ако е така ще хвана все още намалението. Rolling Eyes И ако е  така и тази година (2012) ще се опитаме да сме там, да знаем поне, че от другата и да искаме, нямаме пари да им пълним гушите. Mr. Green

# 449
  • София
Да си кажа и аз мнението. Не бих планирала и резервирала толкова рано, особено след миналогодишните размествания на хора по хотелите. Освен това настаняването от събота до събота, ще отблъсне много туристи (включително и мен). Доплащането за второ дете също. Може би идеята им е тъкмо това - да отблъснат българските млади семейства и да привлекат западни  пенсионери с много свободно време и не много високи доходи. Може би те няма да са толкова претенциозни към базата.
Тази година няма да посетим Албена. Хубавото й беше, освен плажовете и парковете, това че има много деца и детето винаги намираше приятели и прекарваше весело. Досега само това ме спираше да не тръгнем към съседките на юг. Тази година, обаче, мисля да рискуваме.

Общи условия

Активация на акаунт