Лято в Албена 2011 (тема 6)

• 57 636
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Малее,в Албена почиваме две години подред и се примирявахме с някои неща,които не ни харесваха,но.......като им видях цените,не искам аз да се гърмя,ами те да вземат сами да се гръмнат.Магнолия гледам пак си е три звезди,мин.година платихме 57 лева на ден,сега
искат 90 лева.Аз ли нещо не съм в ход или тези хора искат наистина да изгонят българския турист.
Тази година мислихме да слезем на първа линия,а то какво излиза-няма да сме въобще в Албена.

# 451
Цените за сезон 20112 вече са качени и в официалния сайт на Албена.

@mama Pufa - най - високата цена за хотел Магниолия Плюс за висок сезон (09.07- 24.08) е 69лв на човек на ден в двойна стая.

Поздрави,
Иван Господинов

# 452
Цените за сезон 20112 вече са качени и в официалния сайт на Албена.

@mama Pufa - най - високата цена за хотел Магниолия Плюс за висок сезон (09.07- 24.08) е 69лв на човек на ден в двойна стая.

Поздрави,
Иван Господинов

А Долбротица  Wink?

# 453

За топ сезон цаната е 86лв на човек на ден в двойна стая. За пълна информация: http://www.albena.bg/bg/hotels/dobrotitsa.html -> Цени

Поздрави,
Иван Господинов

# 454
Благодаря ви  bouquet

На линка, който давате, пише, че всички деца, ненавършили 12 са безплатни, така ли е и тази година?

# 455
Ама как ги гледате тия цени. Та Магнолия пак си излиза 57лв. а Добротица Даже ми излиза с 50-60лв. по евтина а миналата година правих резервацията докато девойката от Съни ги качваше в сайта им.  Така че  цените са си същите като изключим това с 30% и  тая щуротия със Съботното настаняване дето много ме тормози smile3512

# 456
Благодаря ви  bouquet

На линка, който давате, пише, че всички деца, ненавършили 12 са безплатни, така ли е и тази година?

За новия сезон първото дете се настанява безплатно, а останалите ще получават 70% отстъпка от цената за възрастен. Работи се по сайта и тази информация ще бъде актуализирана. За нас беше по - важно да качим цените за да отговорим на Вашите очаквания и въпроси. След като това вече е направено ще коригираме и информацията за децата.

Поздрави,
Иван Господинов

# 457
Благодаря ви  bouquet

За новия сезон първото дете се настанява безплатно, а останалите ще получават 70% отстъпка от цената за възрастен. Работи се по сайта и тази информация ще бъде актуализирана. За нас беше по - важно да качим цените за да отговорим на Вашите очаквания и въпроси. След като това вече е направено ще коригираме и информацията за децата.

Поздрави,
Иван Господинов

70 % за деца до колко години? Моето е на 13, колко ще плащам за него?

# 458
  • Вече на светло в София
iggospodinov, разбирам, че имате повече информация от нас. Да задам и аз няколко въпроса, ако е удобно.
Цени за " Нона" не можах да видя каква е причината?
Цените, които са обявени на другите хотели до кога са? Ще има ли вдигане на цените с наближаването на сезона и с колко % ще е ?
Във всички хотели ли децата до 12 години са безплатни?
 В сайта малко неясно е казано, че първо дете е безплатно, това означава ли, че дете на 12г и половина, когато е единствено такова с двама родители е безплатно?

# 459
  • В.Търново
Току-що говорих с представител от офиса във В.Търново.Каза ми,че сега за ранните записвания поне до февруари месец ще са тези цени и с поне по 7 нощувки.Това се правело в + за клиентите,които сериозно се интересували от курорта.Евентуално можело след това да смъкнат на под 7 нощувки резервации,но на по-високи цени,което щяло да излезе същото.Да,ама аз може и да съм резервирала вече другаде до тогава.Ранните записвания например за Мирамар са до края на февруари с 15%,а до края на март 10%.

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 11:53 от rosinauzunova

# 460
Ще има ли отстъпка за ранни записвания?

# 461
@raja_nikol - за деца се смятат до 12 ненавършени години. След това се смята за възрастен. Настаняване на 2 възрастни и 1 дете - детето е безплатно. Настаняване на 2 възрастни и 2 деца - първото дете е безплатно, второто дете от 2 до 12 години заплаща 30% от цената за възрастен на ден. Трети възрастен плаща 80% от цената.

@MAD65 - Цени за хотел Нона може да видите тук: http://www.albena.bg/bg/hotels/nona.html , ако не излизат в резервационната система просто стаите отпуснати за online резервации са изчерпани за момента.
За промяна на цените и от кога не мога да коментирам. Това са решения на ръководството и мениджърските екипи.
Политиката за децата във всички хотели в Албена е еднаква. По - горе обясних как се смятат децата, конкретно Вашия случай дете на 12 и пловина се смята завъзрастен и плаща 80% от цената.

# 462
Така, да се включа и аз по въпроса за цените, понеже имам записани миналогодишните цени /2011/ и сега ги сравнявам с новите /2012/. Да уточня, че ние мислим да ходим в началото на юни, затова гледам само тези цени:

Хотел      Цена 2011   Цена 2012     Повишение

Орхидея       39                50                     11  лв    #Crazy
Оазис            40                50                     10 лв    #Crazy
Нона             45                66                    21 лв   #Crazy  #2gunfire  Whistling
Магнолия      39                47                       8 лв  Rolling Eyes
Вита Парк     55                75                    20 лв.  #Crazy  Whistling  Crazy
Добротица     51               66                     15   #Crazy
Боряна           45                63                    18    #Crazy
Лагуна маре   55                67                    12    #Crazy

Пак казвам, гледала съм цените само за началото на юни и според мен повишението е осезателно !   ooooh!
Та нека си говорим в цифри, аз като смятам за нас разликата в цената за почивката сметната по миналогодишни и тазгодишни цени ни идва много солено .... албенското море

А става въпрос за цени пуснати ноември 2011, не ми се мисли колко ще ги надуят до април - май, когато и повечето от хората резервират

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 12:11 от maria_2103

# 463
  • Вече на светло в София
iggospodinov, благодаря ви.
Как системата смята цените?
 за период например 18.08.2012 - 25.08 в системата излиза цена сметната по 81 лв на ден (1134 лв), а периода обхваща по табличката на цените 86 лв на ден. Това как да го разбирам? newsm78 Грешка и после ще следва доплащане? newsm78

# 464
  • В.Търново
Ще има ли отстъпка за ранни записвания?
Това са ранните записвания,при които има увеличение от миналогодишните цени и след февруари се очакват новите още по-високи цени,което не прави 1/4 увеличение от миналата година,както каза Красимир Станев,а повече.

На Албена казвам,честити ви ниско платежни немски,румънски и руски туристи,които цепят стотинката на две.Високо платежните ще отидат на гръцкото и турското море,където нивото е много ппооооооооо-високо и качествено. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт