Лято в Албена 2011 (тема 6)

• 57 080
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Да се запиша и аз в новата тема, въпреки че ние пътуваме утре и докато се върнем май ще има следваща. Laughing
Галя, вие в кой хотел ще бъдете?
По спомени май със Радост ще се засечем, И двете сме от 22-ри в Лагуна Маре. Бъркам ли?
Ние сме в Боряна, също от понеделник, минахме да вземем мама с нас. Ще пиша от там, ако остане време за интернет. Grinning

# 61
# 62
  • Плевен
Привет,
ние сме от 22 в Компас, голяма компания, а също и едни приятели са във Вита парк пак голяма компания. Надявям се всички да си изкараме страхотно, че ние навихме другите за Албена, Laughing та да не бера срам.

На мен пък от Кол центъра и от хотела ми казаха да носим служебните бележки, та вадихме на всички от компанията и ще ги нося. По-добре да са в мен и да не ги искат отколкото обратното.

Пожелавам на всички ви приятна почивка и ако ще сме заедно с някой да се обажда да се запознаем. Миналата година се запознахме с 2 съфорумки и бях много доволна  Peace

# 63
  • Луната ни пази
Това, че сме в различни хотели, не пречи да си спретнем една форумска среща, например на РД на Албена, на 24-ти пред Добруджа, на концерта Simple Smile

# 64
О, там ще е лудница предполагам Simple Smile
Ани, и аз съм в твоето положение - отиваме с едни приятели,които навих с триста зора за Албена и направо ме е страх да видя какво ще кажат. На всичкото отгоре техни приятели им казали,че са се върнали от Орхидея и били много недоволни  Shocked Стискам палци всичко да е ОК  Naughty

# 65
  • Плевен
Дано да можем да се запознаем на РД, ще бъдем там, живот и здраве!  Peace

Току що ни идваха гости, онзи ден са се върнали от Амелия, на ФВ изхранване са били, супер доволни са, храната много им е харесала, близо до плажа са били. Единствения минус било, че няма басейн, но пък така са се насладили още повече на морето. Казват, че за децата е рай, чисто, спокойно, широко, въобще доволни са и съм щастлива, че е така, че и тях аз ги навих за там  Wink

Джина, всичко зависи от нагласата. Не мисля да си съсипвам почивката и да се карам, ако за мен няма пица или палачинка, отивам да се забавлявам и да се покефят децата, важно ми е да са здрави и да сме заедно, тъй че гледай позитивно и всичко ще е наред. Който търси кусури винаги ще ги намери, но просто не тръгвам с такава нагласа  Peace
Ще се видим там  Hug

# 66

Доста негативни мнения тази година валят във фейсбук, но ония ги трият  Tired

# 67
  • В.Търново

Доста негативни мнения тази година валят във фейсбук, но ония ги трият  Tired
Дано си вземат поука и за другата година направят още подобрения.

# 68
Понеже мисля да пращам малкия със свекитата на Албена,а малко ме притеснява летния вирус,че мисълта ми е дали може да го изкара за втори път newsm78
Някой има ли да го е повтарял този вирус?
Притеснява ме ,защото ако се разболее там те ще се върнат заради това,а не иска да си прекъсват почивката.

# 69
  • София
Понеже мисля да пращам малкия със свекитата на Албена,а малко ме притеснява летния вирус,че мисълта ми е дали може да го изкара за втори път newsm78
Притеснява ме ,защото ако се разболее там те ще се върнат заради това,а не иска да си прекъсват почивката.
Eстествено, че може да го повтори летния вирус. Не се изгражда имунитет срещу него. Но ти можеш да вземеш предпазни мерки като даваш на детето Био гайа например (ако имаш предвид летния стомашен вирус). Дано да не се случва. Peace

# 70
  • Русе
  "Детският хор на Китайското национално радио гостува на Албена. Китайската група от 50 деца до 16-годишна възраст ще бъде настанена в курорта от 24 до 28 август."
   Интересно в кой хотел ще настанят китайчетата? Wink
   Впечатленията ми от детска китайска група не са много добри - шумни, нахални, сякаш родени с девиза "винаги първи" ooooh! Дано не развалят почивката на някой от вас.

# 71
ние сме от 25 в Добротица,и мен ме е страх от вируса ...дай боже да се разминем..,винаги съм се чудила на чужденците как може да ходят в тоалетните боси и после да се пльокнат в басейна ...ужас ,как няма да има вируси ,видите ли боси в тоалетнта по това се познават ,че са чужденци

# 72
Eстествено, че може да го повтори летния вирус. Не се изгражда имунитет срещу него. Но ти можеш да вземеш предпазни мерки като даваш на детето Био гайа например (ако имаш предвид летния стомашен вирус). Дано да не се случва. Peace

Давах Био гайа преди предното море,но пак се разболя така,че тази Био гайа не може да ме успокои вече  Naughty

# 73
  • В светлината на слънцето
За китайчета не знам, но три поредни години в Русалка се засичахме с малки пианистчета от Япония и чат-пат от Корея, дошли на лятна музикална академия, която се провеждаше в този курорт по това време. По-възпитани и тихи деца не съм виждала досега. Дори с мъжа ми се шегувахме, че са от друга раса. Бяха като роботи направо. Казва им се направете това и веднага го правят без да задават въпроси защо, ама точно аз ли, ама точно сега ли... До плажа ги видяхме да слязат 1 или 2 пъти за 10 дни. И то под строй. Всичко вършеха под строй. През деня бяха с бели блузки, бели чорапки, полички, черни лъснати обувки. Е, как нито едно дете не кресна, не се затича, не събори нещо не знам. Първият път, когато ги видяхме и веднага направихме една нелицеприятна съпоставка. Точно предната година бяхме летували в известен наш южен курорт с хотели доста близко един до друг. И съседния на нашия хотел бе наполовина с деца. Едната част бяха русначета, дошли на летен лагер, другата бяха невръстни български момчета-футболистчета, докарани също на летен футболен лагер. Говоря за възраст тийн и от тийн надолу. Та единия ден нашите момчетии решиха да свалят рускинчетата с луда чалга, в която се пееше "Пепеляшка на задна пр...ка", всичко визуално обяснено със съответните подканящи действия. ooooh! Лудница.  ooooh! Между другото оттогава кракът ми не е стъпвал на южното ни черноморие.

# 74
  • В.Търново

Абе да ви кажа за тия пробиотици.И моя малкия пи от края на юни Био Гайа,ама през това време си изкара три летни вируса с разстройство и двата пъти и повръщане.Два пъти преди морето и един път след морето.

Общи условия

Активация на акаунт