Лято в Албена 2011 (тема 6)

• 57 636
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Професионализма на спасителя както и на пожарникаря, полицая и т.н. Simple Smile се вижда при наличие на критична ситуация, която изисква професионални умения и адекватни действия.  

опааа не самоо
иначе полицая нямаше да те спира на пътя и да проверява дали всичко е наред по колата ти, и дали ти умнико си сложил колана преди да си тръгнал да се трепеш в някое дърво или и това е по твоя преценка  Joy ....а  Rolling Eyes  ???

пожарникаря също ходи на проверки на новоткрити заведения да провери ей така дали отговаря на противопожарната безопасност преди някой да е драснал клечката

и всъшност нали знаеш че всеки си върши работата и спасителя кат ти свири не го прави по препоръка ами щот му е работа да те опази жив при наличие на голямо вълнение

а относно това че не си можел да се къпеш сега при последното вълнение ХА - ХА извинявай от 22.08 доооо вчера бях на Албена , ами през първите дни тряа наистина доста да ти е писнало от живота за да влезеш .......безвъзвратно  Laughing .
За къв професионализъм ми говориш , ти плувал/а ли си в такива вълни ? как точно очакваш да те спаси ? спаситела да не е торпедо?Аммаа заради вироглавието на такива като теб най много и спасителя да се удави .Освен това знаеш ли какво ще му се случи на спасителя ако някой се удави по време на смяната му ? аз се учудих как не сложиха черен флаг, защото си беше за черен флаг

профессионалииииизъммм ...... ХА ХА ХА

но...да речем,че явно е свикнала на по-висок стандарт на почивка

явно  Grinning

Последна редакция: вт, 06 сеп 2011, 22:35 от Ashanti79

# 211
Наистина малко се отклоняваме от темата, но просто се потрисам от такива неразумни хора, които на фона на постоянно случващите се трагедии и предупреждения, съвсем малоумно се сърдят на спасителите, че не пускат във водата и напират като невидяли да влязат в бурно море, с мъртво течение при забранителен флаг! Ама това ако не е идиотизъм..
Съвсем подкрепям предложението, което направи Спасителната служба, от догодина да има солени парични санкции за всички нездравомислещи туристи, които пренебрегват указанията на спасителите.
Или пък, всеки такъв смелчага да подписва освобождаване от отговорност на спасителя, след като на своя глава реши да влезе. 'Щото нали се сещате, че за да влезе да ви спасява спасител, той рискува и собствения си живот?

# 212
  • гр.Варна

Къде моля те е батута-пате от първата снимка ,че ни е любимо?
Какви други атракции за деца има ?

# 213
  • Луната ни пази

Къде моля те е батута-пате от първата снимка ,че ни е любимо?
Какви други атракции за деца има ?
Батута Пате е точно до Лагуна Маре и Лагуна бийч. Разори ме Simple Smile Money
Други атракции: ние се возихме на влакче, децата се возиха на електрическо влакче, на лодка в басейн, на друг батут (до базар Нептун), велорикша и корабчето.

# 214
И ние се завърнахме от Сенди Бийч.Всичко беше прекрасно,стаите страхотни,настаниха ни в стая със спалня и двуетажно легло,малките много се изкефиха.Сравнение с миналата година няма нищо общо/ в обзавеждането става въпрос/.Храната разнообразна плодове всякакви, скара постоянно различна,пържоли,свински пилешки от бут от филе,крила,ребра и т.н./не ни е миришело на скара освен като сме били на разстояние на метър два от нея/.Не сме чакали по опашки за храна.Персонала много любезен,не съм виждала намусени лица,сменяха ни кърпите всеки ден,дори ибельото веднъж,въпреки че бяхме за 3 нощувки само.
Имам само една забележка АНИМАТОРИТЕ.Какво е това чудо,това мазнене на немските туристи.Единия ден на басейна в наличието на 10-12 българчета и 2 германчета ония се лепнаха веднага там да се мазнят.На пързалката мъжа ми ходи с децата каза пак същото,забавлявали само германчетата а другите все едно ги няма,Вечерта на представлението при наличие на 10-12 германци и близо 30-40 българи,само представянето беше на български и немски естествено,от там нататък трябваше да ни дадат по един немско български разговорник за да разберем за какво става въпрос.Час и половина дрънкаха на немски.Миналата година не беше така.Забавляваха всички танцуваха с децата.Чак се зачудих по едно време да не сме се объркали и да сме отишли в Германия на почивка.На кафе машините даже пише на немски.Ама то това си е в цялата Албена,не само в Сенди.Били сме в Турция и такова нещо няма там.Задължително освен на английски се говори и на турски.Навсякъде първо пише на турски.Все пак си в Турция,а тук все едно не си в България.

Продажници сме ние,продажници.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 09:42 от pipi_rz

# 215
Аз с един страничен въпрос - някой знае ли с  какви матраци са леглата в Албена? Искаме да си купим такъв, но не се сетихме да питаме там в момента.

# 216
  • Самоков
   Дойде ред и аз да разкажа, макар и в края на лятото за нашата почивка в "Сенди бийч". Като цяло хотела е добър за 3-те си звезди. Бих му дала оценка четири по шестобалната.
   Стаите са много приятни, почистваха се всеки ден. Една вечер се случи авария с чаршафите, на другия ден ги оставих на земята и ги бяха сменили. Целият персонал бяха усмихнати и учтиви. Стаята ни гледаше към Малибу, анимацията им е отвратително шумна и трае от рано сутрин до късно вечер, с малки прескъсвания.
   Храната в ресторанта не беше особено разнообразна. Сутрин на палачинките и вечер на барбекюто се образуваше опашка. Миналата година това нещо в Ралица супериор го нямаше. За 6 дни от тематичните вечери, разбрах само за българска национална, но не беше нищо особено. Риба, веднъж имаше акула, после някакви дребни рибки, след това бяла и това е, ябълков сок нямаше, сладкишите основни пастички от нарязани блатове и тук-таме се появяваше по нещо по-интересно. На скарата се печаха пилешки крилци и пилешки пържолки, които пробвах веднъж и се оказаха сурови, но мисля че не готвача е виновен, слаба му е скарата на човека, народ много не може да смогне. Иначе горе-долу веднага се зареждаше, като свърши нещо. Около ресторанта се носи неприятна миризма, близо до него има и стаи, не им завиждам. Sick Някой беше писал, че не може в него да се ходи с детската количка, защото има стълби, това не е така, от другата страна има изградена рампа и това не е проблем. Ако решите да пиете свястно питие без да си платите, няма да можете, аз не консумирам алкохол тъй като кърмя, но специално се поинтересувах какво преблагат. Нямам нищо против да е български, но има и такъв с доста по-високо качество. Неможе в курорт с такива претенции да ми предлагат от най-нискокачествения, да не споменавам марка само ще кажа, че струва 3 лв. за 2 литра, по евтина е и от чист сприт, абсурдно е.
   Басейните бяха добре, но сакън да не тръгне да се дави някой там, че спасителят, само името му е такова, като се забие в GSM-а си немож му откъсна погледа от там. Така че не разчитайте на него. Анимацията е под всякаква критика, просто е много зле, изцяло на немски, въпреки че според мен имаше повече българи в хотела през този период. Представление имаше само една вечер, беше адски тъпо, дори не си казваха репликите, а ги бяха пуснали на запис и само си отваряха устите.

# 217
зелено човече (.)(.) , моля те сподели отново за цените на делфинариума.

аз прочетох внимателно и разгледах във фейсбук-а на делфинариума, но останах с впечатление, че намалението е важало само за месец Май......... а от твоите думи подразбирам, че и през септември важи.

Ако ми отговориш с Да Simple Smile Simple Smile искам да знаеш, че децата ми ще бъдат най-големите щастливци и ще бъдат много изненадани след 3-4 дена от срещата с делфините Simple Smile

ех, майки.... ако знаете, колко много сте ми полезни......... благодаря ВИ!!!

# 218
  • София

аз прочетох внимателно и разгледах във фейсбук-а на делфинариума, но останах с впечатление, че намалението е важало само за месец Май......... а от твоите думи подразбирам, че и през септември важи.

Ако ми отговориш с Да Simple Smile Simple Smile искам да знаеш, че децата ми ще бъдат най-големите щастливци и ще бъдат много изненадани след 3-4 дена от срещата с делфините Simple Smile

Не съм зеленото човече, но ще се радвам да помогна.  Peace
Ето талона за септември: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=156955420981876&set=a … 880856&type=1

Дойде ред и аз да разкажа, макар и в края на лятото за нашата почивка в "Сенди бийч". Като цяло хотела е добър за 3-те си звезди. Бих му дала оценка четири по шестобалната.
Хотела е 4 * от това лято.

# 219
   Стаите са много приятни, почистваха се всеки ден. Една вечер се случи авария с чаршафите, на другия ден ги оставих на земята и ги бяха сменили. Целият персонал бяха усмихнати и учтиви. Стаята ни гледаше към Малибу, анимацията им е отвратително шумна и трае от рано сутрин до късно вечер, с малки прескъсвания.
   Храната в ресторанта не беше особено разнообразна. Сутрин на палачинките и вечер на барбекюто се образуваше опашка. Миналата година това нещо в Ралица супериор го нямаше. За 6 дни от тематичните вечери, разбрах само за българска национална, но не беше нищо особено. Риба, веднъж имаше акула, после някакви дребни рибки, след това бяла и това е, ябълков сок нямаше, сладкишите основни пастички от нарязани блатове и тук-таме се появяваше по нещо по-интересно. На скарата се печаха пилешки крилци и пилешки пържолки, които пробвах веднъж и се оказаха сурови, но мисля че не готвача е виновен, слаба му е скарата на човека, народ много не може да смогне. Иначе горе-долу веднага се зареждаше, като свърши нещо. Около ресторанта се носи неприятна миризма, близо до него има и стаи, не им завиждам. Sick Някой беше писал, че не може в него да се ходи с детската количка, защото има стълби, това не е така, от другата страна има изградена рампа и това не е проблем. Ако решите да пиете свястно питие без да си платите, няма да можете, аз не консумирам алкохол тъй като кърмя, но специално се поинтересувах какво преблагат. Нямам нищо против да е български, но има и такъв с доста по-високо качество. Неможе в курорт с такива претенции да ми предлагат от най-нискокачествения, да не споменавам марка само ще кажа, че струва 3 лв. за 2 литра, по евтина е и от чист сприт, абсурдно е.
   Басейните бяха добре, но сакън да не тръгне да се дави някой там, че спасителят, само името му е такова, като се забие в GSM-а си немож му откъсна погледа от там. Така че не разчитайте на него. Анимацията е под всякаква критика, просто е много зле, изцяло на немски, въпреки че според мен имаше повече българи в хотела през този период. Представление имаше само една вечер, беше адски тъпо, дори не си казваха репликите, а ги бяха пуснали на запис и само си отваряха устите.

и нашата миналата година гледаше към Малибу и затова тази година помолих да гледа към Розариума и нямаше проблеми,въпреки че входната врата пак гледаше към Малибу,но не се чуваше.То там големи танци се вихрят с тези французи до 12 през ноща.
Абе изобщо чужденците ги коткат по всякакъв начин,въпреки че съм сигурна че от тях взимат даже по малко печалба,защото ако си резервираш през немски туроператор ти е по евтино.Едни наши познати така си резервираха и казаха че имало 300 лв разлика.

# 220
  • Луната ни пази
Мисля, че не го категоризираха. Даже на самия хотел надписа показва, че е 3 *.

# 221
  • София
Мисля, че не го категоризираха. Даже на самия хотел надписа показва, че е 3 *.
Ясно, значи грешката е моя.  Blush
Щото така прокламираха още в началото на сезона... с обновяването и звезда му притуриха, явно за да оправдаят вдигането на цените.... Mr. Green

# 222
  • София
maria_iv, ние ходихме в началото на септември и още не беше излязъл официален талон, но на зададен въпрос във Фб на страницата на Делфинариума са отговорили, че поради това важи талонът от август. Видях, че вече са дали линк за актуалния талон   bouquet Цените без намаление са 20 лв. възрастен, 14 лв. дете. Намалението е 50%. След представлението на щанда в Делфинариума се ползват 15% отстъпка за стоките - ние купихме много готина книжка с факти за делфините за спомен (8,50 лв. с включена отстъпката). Децата гордо си направиха медалиони от автомата до щанда (по 1 лев.)

# 223
  • В.Търново

Не съм зеленото човече, но ще се радвам да помогна.  Peace
Ето талона за септември: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=156955420981876&set=a … 880856&type=1

Това не е ли талона от миналата година?

# 224
Можете да влезете с талона за който и да е месец  Peace Ние август ползвахме талона за май. Пише го и в страницата на феста делфинариум във фейсбук. Спокойно заведете децата да погледат делфините Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт