Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 217

• 31 317
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Боб,  love001много красиви маргаритки!  love001
Ади,  welcome Аз от вчера започнах, та да си продължа, а и да помогна за теста smile3521 smile3521 smile3521

# 32
за малко настроение едни от любимите ми снимки на Хубавелко.

Леле Ади.....  невероятна фотосесия на Серхо , която предполагам ,че е наравена преди да започне нашата магия, а това означава ,че е бил поне с 2 години по - млад!!!
Абе..... с две думи "нямам думи" Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick smile3505

# 33
  • София
http://youtu.be/fajaK-SbJag
Три пъти публикувам това клипче на стената на UNUTULMAZ,UNUTULMAZ DIZI,UNUTULMAZ FAN CLUB  и от трите места ми го изтриха само след броени минути.Защо ли? newsm78 newsm78 newsm78
Ауу, бях позабравила тази красота, сътворена от Роси! Прекрасен клип!  smile3521 smile3521 smile3521

Няма защо да се чудиш, мила защо го трият от всякъде! Отговорът се съдържа във въпроса на Роси!  hahaha hahaha hahaha

Да го трият, колкото си искат!  Crossing Arms Само дето някои неща не подлежат на затриване.....и ние си знаем кои са те!  smile3503

БУТОН.......   

Delete......натиска някой всеки ден   
Прикрит зад помисли и анонимен   
Доволничко .....потърква май ръце   
И вика си.....отново подредих ги тия   

Бутон.... студен ,безчуствен заличаващ   
Усмивката..... изгряваща с топлина   
Копнежите....мечтите.....красотите   
Излъчвани от синия екран   

Бутон.....на вид и грозноват   
От тебе знай .....не ни е страх
Ти мислиш си .....че си ни враг
Но с Copy  и с Paste живеем с мечтите

# 34
  • Русе
Привет, компания! Hug
Поздравления за Мокси и оформлението на "Отново..."! lovekiss

Поздравления и за Дани- за снощния стих "Любов" ! lovekiss

А това е поздрав за всички вас, фенове на Незабравима!

# 35
http://youtu.be/fajaK-SbJag
Три пъти публикувам това клипче на стената на UNUTULMAZ,UNUTULMAZ DIZI,UNUTULMAZ FAN CLUB  и от трите места ми го изтриха само след броени минути.Защо ли? newsm78 newsm78 newsm78
Ауу, бях позабравила тази красота, сътворена от Роси! Прекрасен клип!  smile3521 smile3521 smile3521

Няма защо да се чудиш, мила защо го трият от всякъде! Отговорът се съдържа във въпроса на Роси!  hahaha hahaha hahaha

Да го трият, колкото си искат!  Crossing Arms Само дето някои неща не подлежат на затриване.....и ние си знаем кои са те!  smile3503

БУТОН.......   

Delete......натиска някой всеки ден   
Прикрит зад помисли и анонимен   
Доволничко .....потърква май ръце   
И вика си.....отново подредих ги тия   

Бутон.... студен ,безчуствен заличаващ   
Усмивката..... изгряваща с топлина   
Копнежите....мечтите.....красотите   
Излъчвани от синия екран   

Бутон.....на вид и грозноват   
От тебе знай .....не ни е страх
Ти мислиш си .....че си ни враг
Но с Copy  и с Paste живеем с мечтите

Бобо
 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3501 smile3501

# 36
Ех, Боб  един бутон delete, а какъв стих само!  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 37
  • София
Ради.......чудесно припомняне......аз прибавям и фотоса от подписа ми.Нямам го под ръка......но пък намерих това....... #Crazy ooooh! #Crazy

С кеф си я разнасяше Йози......нашето момче.Не като с Мелда...... newsm78един единствен път.....с нескрито.....отвращение и с наколенките на доктор Ливайн......а може и кръста да си е бил пристегнал с Космо-диск hahaha Joy hahahaнашия Хубавелко Thinking

# 38
Аааа Боб,  доста се поозори момчето ooooh! ooooh! ooooh! Laughing, а и беше толкова нещастен Weary smile3521 smile3521 smile3521
Но тук е друго нещо smile3503 newsm53 newsm03

# 39
Привет, Сладурки! Hug Hug Hug
Благодаря на Мокси   bouquetза чудесната Нова тема! Поздрав за Дани  bouquet и Боб  bouquet, чудеснни стихове,както и оформленията им от Мокси  bouquet и Диди69  bouquet!
Ради  bouquet, чудесна идея да събереш и снимките с носенето на ръце на Еда от Харун и аз не зная точния им брой Blush Blush Blush ,но доста си я поноси човека . hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Виж ако беше аблата така разнасял не го виждам. #Crazy #Crazy #Crazy Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 40
Верно, Наде, с аблата зор щеше да види Joy Joy Joy

# 41
  • София

СПОМЕНИ........

Ех.......Йозито я носих аз с кеф
И често исках.....точно туй да снимаме
Единствено за мене беше....баш проблем
Пренасяйки  я....друг рефрен ми се надигаше

С Мелда......си беше баш като на състезание
Добре че бях си сложил....Космо диск
Един единствен път.....но тежко изпитание
И наколенките .....добре ,че бях си ги турил

Такава е ......актьорската игра
Понякога е сладка  и прилича на шикер
Когато трудна е прилича на ориз с орел
Играеш я не хленчиш.....смело репетираш

# 42

Може и да съм пропуснала нещо Thinking, но ще се явя на поправителен Laughing Laughing Laughing

Боб,  за   "Спомени..."    smile3521 smile3521 smile3521 smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525 smile3525

# 43
# 44
Ох, Вени, последната снимка е убиец ooooh! ooooh! ooooh!
Няма лошо, като искат да се забулват жените, но и тоалетите им са едни ooooh! ooooh! ooooh!, а Хубавелко е като извънземен до тях Thinking Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт