Щастието в Европа

• 8 861
  • 117
  •   1
Отговори
# 45
Forrester69 след всичко което изписа, ще дам един цитат от книгата  "Елегантността на таралежа", което важи 100 % за теб. Прочети го и се замисли какво означава.  Сьжелявам че не е на български, но сигурно ще го разбереш.

I find this a fascinating phenomenon: the ability we have to manipulate ourselves so that the foundation of our beliefs is never shaken

# 46
От разсъжденията на Форестър оставам с впечатлението, че да си нещастен и с ниско самочувствие е едва ли не някаква специфична българска черта, която с нищо не може да се промени, независимо къде живее човек и какво е постигнал  Thinking
Не си ме разбрала съвсем правилно Naughty
Някои българи може да си мислят,че са щастливи в чужбина ooooh! ноо аз наблегнАх на тУЙ,че сме неудачници в очити на чужденцити Naughty Винаги се гледа на нас с пренебрежение Naughty Naughty Знаете кък се мразят хората от различните области в собствената си стрънъ,пък да не говорим за чужденци и то таквизи като нас Naughty
Особено за французите,понеже ги спомена,а аз всъщност точно с тях работя от дълги години Naughty Naughty Naughty
А някои персони правят твърде елементарни заключения,"типични за тях",само и само да си повярват,че са прави ooooh! но аз да ги светна,че с мен чужденците не са се държале зле,даже напротив Naughty Все пак обаятелен човек като мен често предизвиква възхищение в хората Crazy Но нещо много важно-запишете си го на стенътъ-чужденцити уважават повече човек,който се е реализирал в родинътъ си Naughty Naughty Naughty

Krisimomy,ако ми го напишеш на френски,бих го разбрал Naughty Naughty
Английският ми е под нивото Naughty Naughty

# 47
Forrester69 ще ти кажа само, че  Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty И освен това, ней то баш тъй  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!Не отчиташ  Outta Joint Tired Whistling CrazyИ не са ти ясни  #Crazy #Crazy #CrazyВ крайна сметка    Stop Stop Stop Stop
А от дълбокомислени пророци, с качества на ясновидци, обиколили света от Калафат та до Ниш    Sick

# 48
mais quel con Forrester69

Разбра ли го това сега #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 49
Мисля, че обърнахме преголямо внимание на този човек  Peace

# 50
Форестър, ти ако гледаш с лошо око на албанци, румънци и араби, аз пък не гледам, важен е човека, ако ми допада ....... и понеже ти дискриминираш, смяташ че и другите са длъжни да са така като теб- сиреч чужденеца към нас - има една поговорка, че на ниско ниво се чувства човек само, когато и той подлага другите на това и ги смята за по - долно качество.

# 51
Е сега пък да речем, че дискриминация към чужденците изобщо няма е също доста пресилено. И естествено, че има различно отнощение към различните чужденци особено в България сега за Запада не мога да давам мнение, но специално в България винаги чужденците от по богатите държави са били по на уважение.
Никой не обича чужденци, които им идват да им вземат работата или да им живеят на гърба от социални помощи.

# 52
Весела тема се е заформила Simple Smile
Аз винаги съм искала да живея до морето и на топло, но не мисля, че това е основното, което ще ме направи щастлива.

Като ги гледам французите - не разбирам от какво се депресират толкова. Но нравите са различни.
За някои е важна къщата, за други храната, за трети емотиконите Simple Smile

# 53
  • на брега на морето
Като ги гледам французите - не разбирам от какво се депресират толкова.

От много превземки се депресират. Mr. Green То и аз бих се уморила и депресирала, ако трябваше постоянно да се префърцунвам. Това пак е шегичка(да уточня този път Wink).

# 54
Е сега пък да речем, че дискриминация към чужденците изобщо няма е също доста пресилено. И естествено, че има различно отнощение към различните чужденци особено в България сега за Запада не мога да давам мнение, но специално в България винаги чужденците от по богатите държави са били по на уважение.
Никой не обича чужденци, които им идват да им вземат работата или да им живеят на гърба от социални помощи.
Е,все пак се намери някой обективен освен мен,но странно защо съвсем "случайно"никой не зъбелязъ мнението ти и го няма в предвид Laughing Laughing

# 55
Ами как защо, защото са дискриминирани, нещастни, но си завирът главътъ в пясъкъ, вместо да се върнат по родните места, където са техните мечти   Peace Peace Peace Hug Hug Hug Flutter Flutter Flutter

# 56
Като казА за връщане по родните места МИ СТАНА интересно,ако някой ви пожелае да се върнете там,като обида ли ще го преемете Laughing

# 57
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Някои българи може да си мислят,че са щастливи в чужбина ooooh!
Даааа щаслив съм Grinning Grinning Grinning
ноо аз наблегнАх на тУЙ,че сме неудачници в очити на чужденцити Naughty
Не е вярно!!! Виж ти ако се чувстваш така, това е вече друг въпрос.
Винаги се гледа на нас с пренебрежение
Грешно умозаключение!
А някои персони правят твърде елементарни заключения,"типични за тях",само и само да си повярват,че са прави но аз да ги светна,че с мен чужденците не са се държале зле,даже напротив
А как са се държали с теб? Може би с пренебрежение?
Но нещо много важно-запишете си го на стенътъ-чужденцити уважават повече човек,който се е реализирал в родинътъ си
А още повече чужденците уважават хората които са се реализирали освен в родината си и извън нея - Личен опит  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 58
Много избирателно си отговарял на въпросите ми,затУЙ по същия начин избирателно ще коментирам последната ти мисъл Laughing
Като си се реализирал в родинътъ си,какви ги вършиш в Испания ooooh!
А и нали казА,че много си размишлявал защо не си успял да постигнеш в България тУЙ,което си постигнал в Испания Laughing А сега казваш,че си се реализирал и на двете места Laughing
Не се притеснявай,може и да не ми отговаряш Laughing
Тук редовно се отговаря и коментира избирателно,когато няма какво да се каже,което е твърде удобно разбира се ooooh!

# 59
Форестър, значи хем "винаги се гледа на нас с пренебрежение", хем с теб не са се държали "зле, даже напротив"  Laughing Последно кое от двете?  Laughing Ти неудачник ли си в очите на чужденците, с които твърдиш, че работиш?  Laughing Явно да - след като с такава убеденост заяви как "ноо аз наблегнАх на тУЙ,че сме неудачници в очити на чужденцити". Тези чужденци ако знаят български и как неграмотно пишеш, едва ли биха били толкова възхитени от теб  Wink И понеже все използваш 1 л.мн.ч. като говориш колко лошо се държат чужденците с българите, очевидно се поставяш в една група с тази част от българите, на които наистина се гледа с лошо око. Пожелавам ти да преминеш в нашата група, на онези българи, на които се гледа с добро око  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт