Орхидея, всичко ще е наред, а и ние ще стискаме палци.

Прашец, така е цените са ужасни.
Днес например купих на малкия батко есенни гуменки на Бенетон за 28лв. от Хиполенд.

Днес например купих на малкия батко есенни гуменки на Бенетон за 28лв. от Хиполенд.

при всичките положени усилия през годините да изградя здрава коремна мускулатура накрая се оказа че проблема бил слаба съединителна тъкан...макар че трябваше да се сетя от стриите които ми остави Лора
просто след Кайко не ми се прибра корема. и пак съм добре де,нямам разкъсвания, нямам болки, просто съм като бременна и не мога да се изправям от легнало положение без да се подпра на ръце

то може ли моите обувки да са 30лв а като за Лора да са 50
А, без номера не може, нали и ти трябва да покажат, че са изобретателни. 
Илиян не можеше да повярва и беше притеснен и заради двамата. 

Колкото повече расте, повече хубавее това дете. Обаче и инатите му растат със двойни темпове. 

. Дори и на моменти качеството на една и съща марка ми се струва различно за нашия пазар от за UK. Абе щом стигнах пантофи от e-bay да си купувам...ама на Кларкс за пари като китайските тук.

- всичко ще мине леко и гладко, бъди спокойна!
Аз съм забравила
Ходи 2 дни- болен, оздравее, 3 дни ходи, болен....Няма да продължавам да изреждам, накъса се просто. На мен ми писна, но пък само да видя кашлящо или сополиво дете в яслата. Някой горчиво ще съжалява, няма да съм аз обаче
Аз лично много се радвам, че вторият път се получиха нещата ненадейно. Нямах много време за страх. А първият път не знаех какво ме чака и пак без особено притеснение отидох.
Мислех си да купя на Йоан костенурка, от онези малките. Но някой ми каза, че вече не се продавали. Не че съм проверявала, а ако някой от вас е гледал да каже, лесно ли е, какво се изисква, някакви особености
За Елин пък съвсем не знам, няма нещо, с което да си играе много. Ще се радвам ако майките на момченца споделят какви идеи имат 

Шегата на страна, че ми беше смешно, ми беше, ама само като те четях. На мен какво ми се случи онази вечер. Имах много работа в офиса, на другия ден също, а освен това много ме притискаха с една сделка. Документите цяла камара, нищо не ми става ясно и си ги взех за домашно. Заровила съм се аз в документите и по едно време В. пристига и ми размахва ръце пред лицето и като ги видях, лошо ми стана - целите червени, ама червени. Само за стотна от секундата ми стана ясно, че е добарал боите за сладки и изревах като звяр. Мъжът ми пристига от хола и не може да разбере какво става. Той му дал кутията да си играе и не знаел какво има вътре и ме пита, какво е това, та какво е това, а аз от яд и от безсилие не мога нищо да кажа, а само крещя ....Казах му да изчисти къщата и тогава да дойде при мен и се затворих пак с документите. А той като почнал да чисти, видял, че няма чистене. По думите му боята се разпространявала из цялата къща като антракс. Всичко червено, плочки, паркет, белите ми канапета, килима, абе всичко. Ръцете и на тримата ни вече 4 ден са червени. Та не знам кой прави повече бели, детето или баща му.