Юлски деца-Тема 46

• 41 820
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Маймун, моите много се кефят на влакчето Томас, а и има разнообразие.  Peace
Орхидея, всичко ще е наред, а и ние ще стискаме палци. Hug
Прашец, така е цените са ужасни.  Twisted Evil Аз затова започнах да пазарувам на намаления или поръчвам през нет-а.  Peace Днес например купих на малкия батко есенни гуменки на Бенетон за 28лв. от Хиполенд.  Peace

# 661
Прашец, така е цените са ужасни.  Twisted Evil Аз затова започнах да пазарувам на намаления или поръчвам през нет-а. 
Вече всички сме така - в понеделник чакам да ми дойде пратката от Спортдиректа, с едни колеги се комбинирахме, а днес и аз ходих до Младосткия Комсед и също съм доволна.
Макар, че имаше неща ( особено от дрехите) дето и на 50% намаление си бяха скъпи.
Но така или иначе при такава оферта винаги имаш избор.
Намалението важи до 30-ти октомври, така че който може да се възползва.

# 662
  • Варна
Ели да ви е жива и здрава Мишето!  bouquet

Карелия - генетично ми е по майчина линия Sad при всичките положени усилия през годините да изградя здрава коремна мускулатура накрая се оказа че проблема бил слаба съединителна тъкан...макар че трябваше да се сетя от стриите които ми остави Лора Tired просто след Кайко не ми се прибра корема. и пак съм добре де,нямам разкъсвания, нямам болки, просто съм като бременна и не мога да се изправям от легнало положение без да се подпра на ръце Sad
трябва да се щракна да видите за кво иде реч... #Crazy

а за цени не ми се говори просто...еле тука във варна нали сме юбре курорте - цените са през кръста ooooh! то може ли моите обувки да са 30лв а като за Лора да са 50 Shocked аз взех на Кайо едни мокасини есенни за 18лв, колкото да изкара с тях докато дойде време за ботуши...поне него не го мисля още, слава богу че бях разумна навремето и купувах всичко унисекс за какичка  Rolling Eyes но вече взе да се момее и да си ги избира нещата, а калоян расте с доста бързи темпове и скоро ще ми секне кефа  Joy

# 663
  • Кърджали
Привет и от мен....
СКука, скука и скука.Не ми харесва това...
Кати е добре. Нещо тия дни е кисела. Един ден закъснях да я взема - баси и детската градина, в 4 часа няма нито едно дете. Аз ако успея да започна работа ще се видим в чудо. Та тогава намерих Кати, облечена с якето.В първия момент направо се ядосах, помислих си толкова ли нямат търпение, та и якето и сложили вече. Сестрата разказа как Кати я замъкнала към шкафчето и и си е поискала якето, а после решила че ще ме чака на пейката в залата за преобличане. В чудо се видяла жената как да я вкара в стаята. От тогава сутрин се дърпа и не ще да влиза, следобед като я взема се опитва да се сърди и реве.А после прибирането ни до вкъщи е цял ужас. Та месец след започването на яслата явно почват номерата.А и обръщат внимание, почти винаги е гушната в някого. Как ще преодолеем тези кризисни дни не знам....
Днес пък поспала съвсем малко, събудила се и седнала на леглото.И никакво лягане повече. Инат и половина.
Чакам майка ми да си дойдат за малко от Германия.Кати пак ще си поднови гардероба  Laughing
Virginity, стискам палци операцията да замине и да я забравиш.
Роси, дано всичко лошо е останало зад гърба ви.
Ели, честит празник на порастналата кака.Да ти е жива и здрава.

# 664
  • София
Алекс, голяма красавица е станала Кати! Hug А, без номера не може, нали и ти трябва да покажат, че са изобретателни.  Heart Eyes
Вержи, стискам ти палци за операцията!
Мила, кажи, моля те за това влакче Томас. На Илиян сина му си го е поръчал за подарък. Аз влязох в нета да видя и отделно влакчето - 60лв, и релси и гари още толкова. Какво толкова прави това влакче. От къде го купи?
Орхи, всичко ще е наред! Приятно изкарване утре до като те правят още по-красива за срещата с малкия мъж. Аз преди моето секцио бях супер спокойна. Нямах търпение да си видя и гушна детенцето. Та се настрой да мислиш по този начин и ще ти е по-лесно. Казва ти го от опит най-голямата бъзла.  Wink Илиян не можеше да повярва и беше притеснен и заради двамата.  Heart Eyes
Ели, да ти е много здрава и щастлива кака Михаела! Весел празник!  bouquet
Аз също отдавна не съм купувала играчка на Анди. В последно време купувам само книжки с  приказки. Има много романи с френски, немски, български и арабски приказки с много красиви илюстрации. И тя много обича да разглежда и да четем. Но, за Коледа мисля да и купя кухня, много се заиграва с такива, когато сме в детски клуб.
За дрешки, аз също купувам само от английски сайтове и ми е по-евтино и са по-красиви и здрави.

# 665
  • София
Маймун страхотна кукла си избрала, като я гледах за миг си помислих, че е истинско бебе. В България е абсурдно да намеря такова качество. Имам чувството, че тук играчките ги правят като за магазин "за 1 лев". Всички ми изглеждат ужасно некачествени независимо от цената. Толкова обикалях да й намеря нещо наистина хубаво на Кати и не намерих, страшно се дразня, защото иначе на цени ги докарват, но качество никакво, играе 1м. с куклата и вече е за боклука, а аз още имам здрави кукли от моето детство, направо без коментар. За цените на обувките и палтенцата, струва ми се, че качествените ще дойдат по-скъпи от вашите. Гледах едни палтенца вчера между 80 и 120 лв., боти на същите цени, а на всичкото отгоре и не ми харесаха особено та се въздържах от покупката им, но говоря за палтенце от естествена кожа с пухче (пак естествено) отвътре и боти от естествена кожа.
Мила докато Кати беше бебе й пазарувах дрешки само от английските сайтове (наистина хем са по-качествени, а излизат и по-евтини), но сега несмея защото се опасявам, че няма да й уцеля номера и пазарувам от нашите магазини, като непрекъснато правя уговорки да сменям ако не стават или ходя с нея направо.
Орхидея спокойно всичко ще бъде наред и аз много се притеснявах преди секциото, но после видях, че е нямало за какво, мина като за един миг и на следващия ден вече обикалях цялото Шейново. Стискам палци и чакам с нетърпение добрите новини.
А за играчки си мислех да купувам на Кати за коледа едно легло за кукли с аксесоари, че на последък сме на тема хранене и приспиване на кукли, съблича ги слага ги в чувалче слага ги да спят по леглата и ги завива с одеало. Някоя мама купила ли е подобно нещо, иска ми се да събера впечатления дали им е интересно на дечицата.
Хайде стига, че стана егати фермана.

# 666
  • Кърджали
Ех ама, писна ми. Кати пак се разболява. То така и не спря да кашля, сега отново и тръгва хремата. Засега съм приготвила инфлуцид, клеевата тинктура и ехинацея. Това имам в къщи в момента. Дано задържим положението до понеделник, ще се ходи на пак на лекар.  
А майка ми са си тръгнали от Германия, сега като види Кати болничка ще има да мрънка.Все едно зорлем съм я разболяла...
Cesari/ Olia,благодаря  Heart Eyes Колкото повече расте, повече хубавее това дете. Обаче и инатите му растат със двойни темпове.

# 667
Добро утро момичета! Чудя се как да се намоткам пред компа, че ме чака цялата къща с прахосмукачка, пък ме мързииии...
Александра, и аз да похваля малката сладурка, голямо хубаво момиче е станала, ПУ ПУ да не я урочасам. Един път беше сложила снимки на вас двамата и определено малката вече си личи че е одрала кожата на баща си.
Цветен, ти хубуу го хареса бебето, ама видя ли колко струва  Laughing Можеш да пазаруваш от нета някои дрехи по-големи направо, с идеята че все някога ще й станат - но пролетно-есенни, че ако са много зимни и много летни може да се разминат размерите на Кати със сезона  Simple Smile
Така като ви слушам за цените май в София е по-скъпо оттук... щом от нета ви идва по- на сметка... или просто аз съм намерила тарикатски магазинчета  Laughing Иначе за маркови неща определено и аз от намаления пазарувам извън сезона... Маратонки Nike взех в края на лятото случайно за 38 лв а пък едни страхотни дънки на okaidi улучих за 20 лв. Иначе в къщи се мотае с анцузи доста прилични за по 6 лв чист памук, да не ме е яд като ги лекьоса. Гледам да купувам турски дрехи, не китайски. А точно тези хубавите дънки им вървеше в началото като ги сложа след 2 часа да ги напикае, какво беше това чудо, не знам.
За влакчетата - хич не се чудете на цените - имам приятел маниак(така ли се пише тая дума бре?) - явно неизживяно детство, покрай сина си сега харчи луди пари за цели композиции видове всякакви.

Орхидея, аз взех да се наспивам като хората в момента в който чух, че ще съм секцио хихих... Че и в болницата се наспах като хората. Не се плаши, всичко ще мине добре.

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 11:38 от Emily_

# 668
  • Кърджали
Емили, всеки койтоа не е виждал баща и, казва че прилича на мен. Обаче всички познаващи Краси, казват че е негово копие.
Вчера взех на Кати пластилин. Опитах да и покажа как се играе с него, обаче освен да го къса на дребни парченца и после да ми го носи да го събирам, друго не се научи да прави. Нищо, има време. Играчки отдавна не съм и купувала. Сега ако дядо и дадат парички може да и взема детска кухня /като се сетя за една тенджерка как се караха с братовчедчето и/, ако не стане сега - ще е подарък за Нова година.Ще видим.
Орхидея, не съм ти пожелала - всичко да мине по вода.

# 669
Ели, честито на малката голяма кака, да е все такава добра помощница на мама, да е все така любознателна и кротка. Моят татко също беше рожденик вчера.
Марулка, аз пък на пеперудката като малка съм ѝ казвала папутка Laughing.
Прашец, права си за цените, направо са безобразни на места, благодарение на една позната, а после на Мимето и Ралчето вече почти нищо не пазарувам от тук за децата (вече). Купувам по- големи размери и до сега не съм имала лошо попадение (да не ме чуе дявола). То и за себе си отдавана не съм си взимала май.
Оля, направо възмутително ми се видя. То разбирам и нейното положение, но да рискуваш и здравето на другите деца, ми не мога да го преглътна, то и за нейното не е добре.
Вержи, кога се преценява, че е херния или просто ти виси корема, на мен също ми виси така и не си виждам и аз важния орган? Успех на операцията!
Орхидея, няма страшно, ще мине, ще замине, знаеш си как е.
Алекс, малките кашлят вече един месец, дано на Кати бързо да ѝ мине и да се порадва на покупките от баба.

# 670
Ох... Ния е болна и от четвъртък съм в болничен.
Както каза педиатърката плавно преминава от един вирус в друг. Сега е по добре, остана само кашлица.

Едни палци за ОрхидеяPraynig Hug
Джилка и аз съм за момиченце.

И аз пратих Тео в петък в Комсед. Естествено предната вечер отидохме за да му покажа конкретно какво да вземе.  Mr. Green Много съм доволна... голямата кофа на Лего дупло + едно Лего за учене на цифри, цветове и форми + Плей До (пластелин с формички) = 110 лв. Всичко е скрито за Нова година. И естествено един самолет от баща и(като малък и мечтаел, ама все не му купували  Laughing). Голям игра пада с него... на кукли не обръща внимание.

Да ви кажа .... купих на Ния дървено легло за кукли от Икеа - добро попадение и от естествени материали. За Коледа съм намислила да и купя кухнята (пак от Икеа). Има всякакви аксесоари към нея. Доста повече ми хареса от пластмасата.

За цените в нашите магазини отдавна съм се изказала. Твърдо не  Stop. Дори и на моменти качеството на една и съща марка ми се струва различно за нашия пазар от за UK. Абе щом стигнах пантофи от e-bay да си купувам...ама на Кларкс за пари като китайските тук.  ooooh!

# 671
Ели, залисана да те зарибявам за Прага съм пропуснала да те поздравя за Мишето! Да ти е все така миличка и прекрасна и да ти носи много радост! Жива, здрава и с много късмет! Hug  bouquet Hug
Орхидейка и на теб пропуснах една  Hug - всичко ще мине леко и гладко, бъди спокойна!  Hug Аз съм забравила  Embarassed ти първия път как роди? Пак ли секцио?
Bliss бързо оздравяване на Ния - много е гадно така, и ние този месец на два пъти боледувахме  Sad

# 672
Не ми говорете за болести, че моето човече бие класациите  ooooh! Ходи 2 дни- болен, оздравее, 3 дни ходи, болен....Няма да продължавам да изреждам, накъса се просто. На мен ми писна, но пък само да видя кашлящо или сополиво дете в яслата. Някой горчиво ще съжалява, няма да съм аз обаче  Mr. Green
Орхидея, леко раждане  Hug Аз лично много се радвам, че вторият път се получиха нещата ненадейно. Нямах много време за страх. А първият път не знаех какво ме чака и пак без особено притеснение отидох.
Обаче съм изключително затруднена, какво да им купя за Коледа на децата  Thinking Мислех си да купя на Йоан костенурка, от онези малките. Но някой ми каза, че вече не се продавали. Не че съм проверявала, а ако някой от вас е гледал да каже, лесно ли е, какво се изисква, някакви особености  Thinking За Елин пък съвсем не знам, няма нещо, с което да си играе много. Ще се радвам ако майките на момченца споделят какви идеи имат  Hug

# 673
Здравейте,

Много ви се радвам на "залаганията". Да видим кой ще е сред позналите. Hug

Ели,малко със закъснение, но все пак честит ви празник с каката, да е жива и здрава!
Драга, поздрави и на твоя баща!

Орхидея, стиснала съм ти едни палци за секциото. Всичко ще мине бързо и скоро ще гушкаш дребосъче.

За коледен подарък мислех да взема лаптопа на Фишър Прайс, ако вече са го превели на български, че дечко редовно се опитва да се докопа до клавиатурата. Ако не стане, ще мисля друг вариант. И аз съм луда на тема влакове и току виж съм купила още един... Joy

# 674
Вержи, Вержи, колко се смях за сърфирането на Кайо, а пък ти си плакала Joy Шегата на страна, че ми беше смешно, ми беше, ама само като те четях. На мен какво ми се случи онази вечер. Имах много работа в офиса, на другия ден също, а освен това много ме притискаха с една сделка. Документите цяла камара, нищо не ми става ясно и си ги взех за домашно. Заровила съм се аз в документите и по едно време В. пристига и ми размахва ръце пред лицето и като ги видях, лошо ми стана - целите червени, ама червени. Само за стотна от секундата ми стана ясно, че е добарал боите за сладки и изревах като звяр. Мъжът ми пристига от хола и не може да разбере какво става. Той му дал кутията да си играе и не знаел какво има вътре и ме пита, какво е това, та какво е това, а аз от яд и от безсилие не мога нищо да кажа, а само крещя ....Казах му да изчисти къщата и тогава да дойде при мен и се затворих пак с документите. А той като почнал да чисти, видял, че няма чистене. По думите му боята се разпространявала из цялата къща като антракс. Всичко червено, плочки, паркет, белите ми канапета, килима, абе всичко. Ръцете и на тримата ни вече 4 ден са червени. Та не знам кой прави повече бели, детето или баща му.
Стискам палци за операцията.
Орхи, ти си си хубава и без това, ама няма лошо.

Ели, да ти е жива и драва!
Аз за Коледа вече съм решила. От известно време В. е луд по коли, има един кашон с колички от
детето на едни приятели и с тях спи, с тях яде. Та затова решихме да му вземем голяма кола с дистанционно. И баща му много се радва Joy
Онзи ден му поръчахме по интернет едни играчки Покойо и Ели, незнам дали сте ги чували това е едно филмче, мисля че испанско. Нашият е луд по тях и като ги видя не можа да си намери място. Мислех за Коледа да му ги дадем, но не се сдържахме с баща му. Има още два героя от това филмче и ще ги търсим за подарък от бабите

Общи условия

Активация на акаунт