Юлски деца-Тема 46

• 41 854
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Кърджали
Привет и от нас.
Кати днес ходи отново на ясла. Сутринта порева, следобеда я взех супер весела.
В яслата принципно я пускам с едно панталонче и блузка, отдолу боди потник или само потник. Обаче тъй като повечето панталончета и са летни и съответно тънки, под по- тънките мисля да слагам чорапогащниче. Ще видим, ще се решават в движение тези неща. В къщи също вече е по - добер облечена. В смисъл, по същия начин аккто ив градината. Но ние отопляваме само едната стая, съответно другите - не, а тя не може да стои само на едно място... За спането ми е проблем как да я облека и завивам, че спалнята е неотопляема, и си е хладна вече...

# 541
И защо ми трябваше да се хваля, че Божидар е здрав newsm78? Снощи 38,2, тази сутрин спа до 11 ч., събуди се с 38,8, тичахме до педиатърката по никое време, на кръста е кошмар с паркирането и аз спрях почти на средата на улицата, че се чудех докато сме в кабинета кой ли ще ми отнесе някоя част от возилото, цял ден не иска да яде, съответно не мога да му пробутам и лекарства, а и мъжо нещо се прибра от работа разкиснат. Писна ми  smile3511

Галето 123, честит рожден ден

# 542
  • Видин
Аз не че нямам време, но май няма какво да пиша  Rolling Eyes
Габриел е с бронхоспазъм. Я дайте инфо повече какво е това чудо, колко е опасно и съответно до какво води? Лекуваме се с хомеопатия. Има и сополи. Вкъщи си е от петък и е като гербова марка залепен за мен  Laughing
Самуил от четвъртък вечерта е при майка ми. Засега не се е разболял, слава Богу. Дано да го пропусне, че по-трудно ги кара болестите. Засега само сополи е имал винаги де, ама го държат по 10дни  Tired
Болестите ги приемам съвсем нормално, без драми. Просто лекувам и така  Laughing без много да влагам емоции. В момента и аз съм болна.
Аз съм добре. Като изключим децата се занимавам с обществено полезна дейност като организиране на протести за съживяването на града  Joy
Подадох и документи в МВнР за легализиране като преводач и след това чакам да ми се обаждат за преводи. Мъжо си е все така в чужбина, този път ще изкара 4 месеца там и ще си дойде декември.
Само Габриел ли не е проговорил като хората? Ползва предимно едни и същи срички, но поне го разбирам. На колко стана туй дете и не ще да говори  ooooh!
Хайде лека вечер от нас  Grinning

# 543
Хайде и ние от липсващите Laughing

Надничам от време на време ама нищо ново у нас..

Аманита, и Преслава, и Преслава Wink

# 544
Аманита и Влади не говори - освен "тати", "няма", "не" - отскоро казва и едно супер сладко-смешно "мамууу" - та горе долу с това се изчерпва разбираемия му речников запас. Иначе доста мели, но .... нищо не му разбераме, по-важно е че той ни разбира ( естествено като му изнася)  Mr. Green

# 545
  • При децата ми
.... - отскоро казва и едно супер сладко-смешно "мамууу" - та горе долу с това се изчерпва разбираемия му речников запас. Иначе доста мели, но .... нищо не му разбераме, по-важно е че той ни разбира ( естествено като му изнася)  Mr. Green
Ха-ха и ние сме така. Grinning Казва от около месец някъде "мамоуууу", "бабоуууу" вика и го казва по няколко пъти дори когато сме там. Simple Smile С всеки изминал ден говори все повече и по-разбираемо. И още нещо- винаги когато говоря с батко и или с някой друг у дома и тя започва да говори, че даже вика! Crazy
За дрехите- аз имам много дрехи, които са ни дали. Чудесни са, да не говорим, че между тях е имало и такива с етикет. Аз също съм давала, но далеч по-малко, отколкото други на мен. Просто чакам ли чака да стана леля и вуйна...
Прегръдки на всички! Hug
Снощи и тук заваля първия сняг и много, ама много ми се иска още днес да го стопи!! Twisted Evil Не я обичам тази зима и това е!

# 546
И Калина още не е проговорила, въпреки че добавя нови думички от време на време. Последните, за които се сещам са:

"ню" = тъмно
"пепе" = хлебче
"гооол" = гол (футболен)

В момента я уча на азбуката и повечето букви ги повтаря. Категорично не може каже "ж", "р", "ч", "щ". Опитва се, но не излизат добре "с", "з", "ф", "х", "ш", "ю", "я". Много е смешна като ги повтаря буквичките.

# 547
ХАхаха Джил, и майка ми веднъж накара Изабел да повтаря азбуката, накрая на ц ч ш щ се чу само чю чю чю чю  Laughing

# 548
  • София
Чета ви и за пореден път си мисля колко са различни децата мойта говори всичко не можеш да й затвориш устата дет се вика "ще ни продаде", даже "р" казва съвсем отчетливо (като я питат как се казва, отговаря Катрррин-Кати), но пък не иска да махне памперса и това си е.
Сега да ви се оплача как днес ни изгониха от един децки магазин. Тръгнахме да търсим дрешки (пеша), но докато стигнем уж кварталния магазин, който не е съвсем близо Кати се умори и се размрънка да я гушкам, а аз определено вече не мога да я нося с тези килограми и в магазина вече откровенно си ревеше. Питам аз магазинера дали има по-плътни блузки и панталони като за нея докато се опитвам да я успокоя, но той не ми обръща внимание. Аз продължавам да се опитам да я разсея като й обяснявам как сега ще купим нови дрешки и колко ще е хубва с тях, но той не ми отразява въпроса. Пак питам, а той ми вика: "Я излезте навън с това ревящо дете". Аз неможах да си повярвам на ушите, а да кажеш, че вътре имаше някакъв народ дето примерно да притесняваме, а то жив човек няма и то сигурно и за това няма де. Направо бях като гръмната, хванах Кати за ръка и си тръгнахме, та така напазарувахме днес с нея.

# 549
  • Варна
прашец тоя е ега ти простака! #2gunfire аман от сърдити продавачи/ки сякаш някой насила ги е карал да работят там Crossing Arms

за говоренето и ние сме като вас - устата му е вързана за очите, докато се събуди и почва да плямпа за щяло и не щяло ooooh! Р не казва още, кака му беше по-напред в това отношение,
и ми е много смешен вместо да (пред глагол) казва на  Laughing
примерно "мамо айде НА ходим НА се гушим" Mr. Green

във сурат тефтера бях споделила един разговор сутрешен:
Калоян се качил на гърнето, рови в един кухненски шкаф
-Калояне слез от там ВЕДНАГА!
-Мамо, не ме закачай, ако обичаш, пибиям ги!(става дума за едни пвц лъжички)  Shocked

# 550
  • USA
Цветен прашец, наистина ли така каза, не мога да повярвам чак Shocked.

Virginity, хе-хе сладур си имаш!

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 23:22 от maimun77

# 551
Маймун, споко бре жена... отказала - отказала. Ще намериш някой друг, който повече да си допада със Стейси. Може другите хора, чиито деца гледа да са й казали нещо, може да е била изморена и просто да не й се е работело и т.н. Hug

Цветен, глупави хора има навсякъде. Ще си напазаруваш от друг магазин.
Virginity, ама то наистина може да те "продаде" това дете... ама че сладко, "ако обичаш".

# 552
  • София
Маймун я не се разстройвай, тя твоята гледачка май е като моя продавач. Явно си мислят, че децата са кукли на конци и можеш да ги управляваш както ти хрумне, а те си имат свой характер и си го проявяват децата. И на мен ми стана кофти, ама какво да направя, преглъщам забравям за този магазин (май и много други са забравили като гледах колко е празен) и продължавам нататък.

# 553
Прашец - хич не си го слагай на сърце! Аман от вкиснатяци! На този тиквеник не само, че няма да му вляза вече в магазина, но и ще кажа на всичките си познати да не ходят там - изтипосай го поне тук, че да знаят девойките. Простотията трябва да се мачка.
Маймунче  Hug Hug Hug да не се разстройваш така  Hug Стейси е слънчице, като не и се занимава на тази леля, ще намериш друг, който да я обича истински.
Вержи  Mr. Green Joy hahaha голЕма е скица твоя човек - прибира  hahaha Joy hahaha Joy, радвай се щото моя само разхвърля, че и "Ако обичаш" май дълго още няма да фигурира в речника му  Rolling Eyes Confused
Джилко, все по любопитно ми става вече какво ли човече се крие и при вас. А Калини как реагира - разказвате ли и за бебето, обяснявате ли и как ще го гушка и ще си играе с него  Mr. Green
Хайде хубав ден от мен на всички  Hug  bouquet Hug

# 554
  • София
Вержи, твоят младеж направо изби рибата.  Laughing Сладък, възпитан джентълмен.  Heart Eyes
Прашец, тегли му една на този и вЕрно кажи кой е магазинът, че да му стане още по- малка посещаемостта.  Mr. Green
Маймун, не ги приемай нещата толкова лично, може пък да има някаква по- прозаична причина- примерно жената да е имала някакви лични планове за този момент и да й е било неудобно да откаже.  Hug
Аманита, ние бронхоспазмите ги лекуваме с инхалации с Вентолин.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт