Юлски деца-Тема 46

• 41 825
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Лелее Вержи, ужасен ужас, много страшно ми изглеждаше като те четях, добре че на Кайко нищо сериозно му няма. Успех на операцията, тя нямаше ли да е нещо като тип пластична или се бъркам.
Мише с пеперудката нямаме проблеми, но за чорапогащника, трябва да й акцентирам вниманието върху думата, за да я каже правлно, иначе обикновенно й казва "попогащник" Laughing
Джил стискам палци всичко да е наред на ФМ и чакам да кажеш пола на бебечето, хайде аз ще заложа този път на сини гащи.

# 646
  • София
Лени, значи на теб пражката обстановка ти действа оплодително?  Grinning Ох, дано си права за яслата, че утре мисля да го пускам, а още покашля и ми е едно изнервено.

Вержи, наистина ужас, сигурно много кръв е текла... При нас имаше сцепена и лепена вежда преди година. И все ми е притеснено и викам като луда като си тресне главата някъде, това е мозък все пак, а и майка ми само дудне какви последици могло да има падането на глава.

Драга, хората са казали: "Момче и пуйче не се гледат лесно." Лени най-добре знае

Днес ме ядосаха в работата - ще ме отрежат от едни допълнителни пари, защото трябвало да имам отработени 8 месеца. Аз им правя икономия от заплати 6 месеца, за да ги дават на другите...  Sick

# 647
Здравейте момичета, при нас е много духовито и не посмях да си простра чаршафите на терасата, да не си ги търся по съседните дворове, бутнах ги в сушилнята и докато чакам ще драсна някой ред. Нашия татко вече става, ходи напред - назад по коридора, храни се, говори, е малко забавено и му се случва да забрави някоя дума, та се налага малко да гадая какво иска да каже, но това е нормално, и при предишната операция беше така. Ако всичко е ОК уре ще го пуснат вкъщи, а ще го изпишат официално в понеделник.
Драга, знаех си, че ще ме разбереш за цигарите Wink, радвам се, че младежът е по-добре, и че се е разминал с АБ, аз много трудно преживях, че се наложи да дам на Божидар миналата седмица. Целувки за кака Андреа.
Марулка,  Joy, ще субудя съседите. Мъжът ми го оперираха от мозъчен тумор, при предишната операция хистологията показа доброкачествен, дано и сега е така. Говорихме с доцента да ни помогне да изпратим проба в Австрия, в една генетична лаборатория, и според резултата ще решаваме дали да се прави химиотерапия или лъчетерапия, защото много малко време мина между двете операции.
Грация*, успех с търсенето на къща, а аз "намерих" време за почивка, тази вечер съм заспала към 21 ч. пред ТВ, Божидар ме събуди в 22,30 ч., съблякъл анцунга и ме вика да го къпя.
Вержи, как е Кайко? Той сигурно вече е забравил, че се е ударил, но не знам ти как си успяла така хладнокръвно да се справиш. Стискам палци за операцията.
Джил, и за теб стиснати палци за ФМ, ще чакаме да се похвалиш, че всичко е ОК, а пола не е важен, едно време като не са знаели та да би да не се ни отгледали.
Лени, като ги знам какви са мъжете, сигурно е била голяма драма тоя морав крак, или се държа мъжки понеже се е виновен?
Аз също знам кога го направихме Божидар, на 12-ти срещу 13-ти, на 22-ри видях мнооого бледа черта, на 24-ти вече беше по-наситена, а на 27-ми изследвах ЧХГ, точно тогава се местихме в новия апартамент и вечерта направих официална вечеря и казах на мъжо.

# 648
  • Варна
а, Кайко е добре, не го мислете Wink тръгна по тоягите още в болницата  Twisted Evil само дето не ми дава да му пипам главата отзад, че го боляло Sad
за сметка на това мен чак тая сутрин ми преля чашата и си поревах едно хубаво Rolling Eyes тъкмо бях изчистила апартамента и излязох на балкона да сменя тоалетната на котето и чувам в кухнята един звук люсссссссс - калоян олял с една чаша кола навсякъде, взел безжичната мишка на баща си , цопнал я в локвата на масата и сърфира  ooooh! и като видях тая сценка ми призля и ревнах безпомощно  Laughing
Карелия херния имам душа, ще я оперирам тука тея дни, понеделник-вторник ще се видим с хирурга и с пластичната за справка да видим до къде сме я докарали и да нарочим ден за заколение  Crazy
Цветен по принцип имам нужда от пластика на корема да,имам си една прекрасна кожена престилка, дето не мога да си видя "пеперудката" от нея  Laughing но всичко зависи от финансите...ще видим какво ще кажат на прегледа Rolling Eyes

# 649
  • Canada
Mishe333, по принцип ако има бележка от доктор, че здраво детето - нищо не могат да направят и го взимат. Затова има и доста действително болни деца, които ходят на ясла или градина. Понеже най-лесното е да вземеш бележка - обаждаш се по телефона и ти я дават без дори да си водиш детето. Ако случайно джипито не есъгласно, винаги има частни доктори, които да свършат тази работа.
Верджи, как се докара с тази херния?!? От вдигане на тежко или...?
А с яслата смешното е, че следобед като взимах Нико и ми казаха, че вече бил по-добре... Joy Явно се е самоизлекувал в яслата...
Ние снощи бяхме на гости при едни приятели с две деца. Беше много готино и децата много поиграха, но днес как ни се спи на всички, не е истина... Whistling

# 650
  • При децата ми
Привет, привет!

Марулка, Вержи, голям смях с тези пеперудки! Joy Joy
Вержи, у вас колата, пък у дома така беше разпиляла нес кафе навсякъде. Връщам се от работа, стъпвам и ми лепне по чорапите, та падна чистене. Гледам по мивката-същата работа!
Драга, хората са казали: "Момче и пуйче не се гледат лесно." Лени най-добре знае
Е, те тази приказка е много вярна!
Джил, аз все каня да пиша и все забравям-на сини гащи залагам и аз! Grinning

Къде се загубиха Кукумявка, Джиджи? Thinking

# 651
Ох Вержинко  Hug Hug Hug аз тези три дни дето се наложи да седим в къщи ( то още на втория кръстосвахме парковете въпреки студа) и аз често изпадах в потрес и ми се ревеше - големи диваци отглеждаме и като добавиш и другите деца и техните екшъни, и къща и работа и ....здраве и ..... то верно ти идва да ревнеш в един момент. Хайде дано по-бързо мине и твоя зор и да се възстановиш напълно  Hug По малко се ядосвай. Като направят някоя дивотия - аз вече съм си изработила рефлекс - вадя някоя готина книжка или си скицирам следващата идея за рисунка или за нещо арт ( щото мен това ме разтоварва) и така - докато ми мине - гледам да не са около мен.
Влади напоследък страшно се тръшка и стига вече до всякъде - кошмар, няма вече безопасно място никъде в къщата - онзи ден падна от втория етаж на леглото в стаята на брат си  ooooh! Tired порева и ... това беше.

Лени, като ги знам какви са мъжете, сигурно е била голяма драма тоя морав крак, или се държа мъжки понеже се е виновен?
Роси, първо да ти кажа че се радвам на новините при мъжа ти - дано се окажат леки и този път нещата и най-вече да е за последно.
А иначе мъжът ми верно сам си е виновен, но и той е редко изключение - не мрънка .... много  Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Прашец изумява ме Катрин - в най-добрия смисъл!
Джилко, аз пък искам да заложа на роЗАвко!
Джиджката и на мен ми липсва!

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 16:53 от Lennyh

# 652
  • София
Вержи, наистина не ти е леко с Кайко-белята, но ти си силна, личи ти! Hug
Лени, а ти вече си с тренинг и много хубав начин си намерила за релакс. Аз още се уча.  Grinning Hug
Джил, не знам защо, но и аз залагам, на розови гащички. Някак си много ти отива да си мама на девойки.  Hug
Карелия, много си права, че взимат бележки от лекари и за болни деца, че са здрави, което за мен е отвратително егоистично и неразумно (когато детето е болно, разбира се). Аз, нали в сряда бях на първата си родителска среща и медицинската сестра, точно такива примери цитира и призова за повече толерантност, но факт. Болно детенце - мед. сестра на яслата се обажда да го вземат, че детето е с температура, кашлици и хрема. На другия ден пак го водят, детето с постоянно висока температура, видимо отпаднало, със суха кашлица и зелени сополи и с бележка от личния лекар, че е здраво. Е, това вече не е редно, но го правят родителите, защото няма кой да им гледа децата, което е безотговорно. Първо, заради детенцето, второ заради останалите 20 деца, които са там. И знаете ли какво каза майката на въпросното детенце  Shocked "Ами, добре бе, госпожо, кой да го гледа? #Crazy Ние сме на работа. Не мога да отсъствам толкова често. Вие, нали сте медицинска сестра?" Е, какво да ви кажа, думи нямам да го коментирам. Има хора всякакви.  #Crazy Даже не й беше неудобно от всички нас, останалите родители.
Драга и аз ти завидях!  Heart Eyes Hug
Грация, звучиш много позитивно. Много се радвам! Hug Да нагушкаш Мими от нас с Андреа!
Джиджи и на мен ми липсва! Дано да са добре!

# 653
  • София
Да ви почерпя за моята пораснала кака:)

ето ги моите девойки:
http://vimeo.com/31197166

Лени, точно по Коледа мислим да наминем до Прага, но като те прочетох се замислих сериозно Laughing
Върджи, голямо премеждие сте имали... Дано операцията ти мине леко и безпроблемно!!!
Аз залагам на розови гащи за Джил, някак си толкова добре стоят с Калина ,че си я представям с още едно момиченце, ама да видим:)
Оле, напълно съм съгласна с това , което пишеш, но... има и обратна страна.Макар моето голямо дете да е ходило само за няколко месеца на градина и да не съм отсъствала нито веднъж тогава, иначе ми се е налагало покрай боледувания. Всичко зависи от шефа на фирмата , в която работиш.Някъде да излезеш болнични в два поредни месеца няма никакъв проблем, но на други места това може да му коства на човека работното място.Тъжно, но факт.Виждала съм не една и две колежки, чийто родители не са в София и наистина няма кой да им гледа детето, да го пращат болно, и дори с антибиотици, после да звънят по 100 пъти  в градината и т.н. Не , че ги оправдавам, но мога да си представя и на тях какво им е.И в условият на криза все повече хора работят само за насъщния.Жалко, че всичко в държавата ни е в такова объркано положение.Като тръгнат децата на училище ще видите още колко много неща не са така както на нас ни се иска...

Хайде отивам да готвя Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 22:30 от EliG

# 654
Аааааа Ели - на вас съвсем ви е време за една Прага  Wink Wink Wink Mr. Green Heart Eyes Hug
Иначе ние се шегуваме, че вече като ходим ще си взимаме отделни стаи, дажи може и в различни хотели  hahaha Joy hahaha bowuu че дето викат хората, страх лозе пази  Mr. Green Mr. Green

# 655
  • София
Ели, да ти е жива и здрава Михаела! Все такава чаровница да бъде и късметът да е с нея винаги!  bouquet
Джил, аз пък, за разлика от Оля, те виждам повече с момченце.  Heart Eyes
Вержи, разбирам те някак.  Mr. Green При нас последно малкият батко метна една книжка по бръмбарко и сега е рана на носа и под окото.  Crossing Arms Стискам палци операцията да мине леко и успешно. Hug
Роси, дано новините за мъжа ти са все по- хубави Hug

Днес ходих до новооткрития Комсед в Люлин ( до Билла) - има 50% процента намаление на всичко. Купих на тримата юнаци подаръци за Коледа, нищо че е рано. Ако някой го интересува, намалението продължава и в събота и неделя и важи и за магазина до Билла- Младост.  Peace

# 656
Джил залагам и аз на момче.

ЕлиГ, честита ти пораснала кака!!!

# 657
  • София
Елиг да ти е жива и здрава каката.
Аз днес оставих Кати на баба й и цял ден се метох по магазините, но съм доволна успях да я облека вече Кати, остана само една по-плътна пижамка да й взема, зимни ботички и палтенце. Брей ама голяма скъпотия по тези детски магазини, сумати пари изхарчих. Мислех да си купувам ботуши, ама за мама не останаха парички.

# 658
  • USA
Ели, да ти е жива и здрава каката!
Вержи, представям си какво си преживяла! Добре, че нищо сериозно му няма!
Цветен прашец, честити покупки за Кати! Наистина е много скъпо, особено като ще се носи не повече от година. Най евтинкото палто (никак не беше хубаво), което досега съм видяла за Стейси е $60-70 , а нормално около $120 и догодина пак ново ще трябва.
Роси, дано вече всичко е добре при мъжа ти!
Джил, изцяло си те виждам като мъжка майка Simple Smile, нищо, че имаш вече Калина, така че залагам за момченце този път.
Марулка, паднах от смях с тази пеперудка Joy!

Аз тъкмо оздравях и след 3 дни почивка наново Shocked. Сега пак ходя с маска вкъщи, май само така опазвам Стейси. Първия път не можах да я заразя, този път ще видим.

И аз започнах да се замислям за подаръци. Не съм й купувала нищо от пролетта, та сега се чудя какво по-напред. Харесала съм й едно бебе, което е като истинско и някакъв влак. Гледам, че това са й любими играчки за в момента. Може би   това ще е бебето. А за влака ми е трудно, но ще намеря нещо.

# 659
cveten prashec ,, какво говориш , а сега ме чака всичко по 2  #Crazy Всичо увеличават, ама мойта заплата не е пипана от не знам кога, то пак добре че имам работа в тая криза. Плаша се вече. И за мен едва ли ще остане нещо, а и няма да съм във форма , за да си купя нещо ново.
Virginity , добре че всичко е минало добре, но това с нервите..... и мен ме хващат понякога  Twisted Evil
Джил и аз те виждам в розови гащи  Peace
Роси, дано най- трудното е минало  Hug
Грация, благодаря   bouquet
Вчера бях да си платя избора на екип за секциото и докато чаках как бе хвана шубе. Не знам как ще спя преди датата и как ще се чувствам преди да извадят бебчо. Да можех да пийна успокоително Simple Smile Не знам защо ме е страх толкова. И за Алекс се притеснявам, че 5 вечери ще съм без нея  Sad
И да се похваля утре съм на фризьор и маникюр, за да съм хубава като ме изписват с мъжа, за да не се срамува от мама един ден  Joy
Лека

Общи условия

Активация на акаунт