Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 48

• 36 332
  • 721
  •   1
Отговори
# 690
Подкрепям Зизана с две ръце и два крака!  Peace  Hug
Аз досега също приканвах за добър тон, но след случилото се с Нелка най-вече, не приканвам към това, приканвам да се замислим не ни ли дойдоха много едни и същи неща в темата само и само да сме първи, първи в какво и защо? Приканвам към уважение от всички, а не само от едната страна, приканвам да не сме двулични, да си казваме всичко така както е. Зизу е права - няма незаменими хора.

# 691
  • Пловдив

Колко е хубава тук...

# 692
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Искам да напиша нещо. Лично мое мнение и предложение. Когато имаме нещо да си кажем - нека да е на лични. Понякота казваме неща за които съжаляваме. Никой от останалите не е длъжен да чете подобни постове. Това е тъжно и тягостно. Къде е спокойствието, къде е добрият тон, къде е трепета от очакването на днешният трейлър....Уморих се....толкова сили и желание влагам да ни е добре, да имаме всичко под ръка. Ужас, изпитвам голяма болка......
Ааааа, значи така...ТИНТИРИ, превежда...труда й отива по дяволите защото няма координация и не е нужно никой да разбира за това? Брях... newsm09 newsm09 smile3505 smile3505

...но пък за абзаца подчертан в червено...трябва да знаем всички... Thinking
Марианче, стига си ни навирала в лицата колко си всеотдайна. Писна ми, но въпреки това ще се настаня трайно тук. Mr. Green
Не си единствената която слага субове, прави теми и качва почти едни и същи снимки.
Спри се малко бе жена...това не ти е бащиния.
Хайде сега който не намира доза истина в поста ми и е безгрешен да хвърли домата.

# 693
Не виждам да хвърчат домати....странно... Thinking Thinking Thinking

# 694
  • Пловдив

За добро настроение....Поздрав...
http://www.youtube.com/watch?v=-LPV3sxFL0s&feature=related

# 695
  • Пловдив
http://img.vol.io/yazete/fotogaleri/act/12828_210_24082011_1.jpg

Тука има снимки, кой къде е почивал през лятната ваканция...

# 696
Цитат
На теб мога да пиша на лични. На другите две дами - майка и дъщеря или роднини - не мога. Нещо лично към мен ли имаш.  Знам, че сте приятелки, но мен защо намесвате. Нали казахме да оправим добрият тон - нещо не става. пиши ми ако имаш нещо против мен....

Не Марианка, няма нещо против теб, имам против методите ти. Не харесвам двулични хора, не харесвам и хора, които искат да са все първи дори с цената да обидят някой. Проблема е, че ти не се интересуваш от никого само от това, че ти искаш да правиш теми, ти да качваш субове, ти да поддържаш темата /което незмам какъв му е смисъла, в тема се пише, като има защо/, ти не признаваш чуждо мнение /често прескачаш чужди мнения, игнорираш ги все е дно никога не са казани и си постваш безмислени снимки, както правиш и сега между-другото/, ти не уважаваш чуждия труд. Да немога да отрека труда, който ти хвърляш, но ти просто превзе всичко и затова го вършиш и само ти.  
Пиша тук, тъй като досега мълчах само заради Нелка, защото тя ме молеше, тъй като сте били "приятелки", но след случките тези дни и нейното махане от темата, държа да си кажа позицията по тези въпроси.

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 16:45 от gery_dobreva

# 697
Цитат
На теб мога да пиша на лични. На другите две дами - майка и дъщеря или роднини - не мога. Нещо лично към мен ли имаш.  Знам, че сте приятелки, но мен защо намесвате. Нали казахме да оправим добрият тон - нещо не става. пиши ми ако имаш нещо против мен....

Не Марианка, няма нещо против теб, имам против методите ти. Не харесвам двулични хора, не харесвам и хора, които искат да са все първи дори с цената да обидят някой. Проблема е, че ти не се интересуваш от никого само от това, че ти искаш да правиш теми, ти да качваш субове, ти да поддържаш темата /което незмам какъв му е смисъла, в тема се пише, като има защо/, ти не признаваш чуждо мнение /често прескачаш чужди мнения, игнорираш ги все е дно никога не са казани и си постваш безмислени снимки, както правиш и сега между-другото/, ти не уважаваш чуждия труд. Да немога да отрека труда, който ти хвърляш, но ти просто превзе всичко и затова го вършиш и само ти.  
Пиша тук, тъй като досега мълчах само заради Нелка, защото тя ме молеше, тъй като сте били приятелки, но след случките тези дни и нейното махане от темата, държа да си кажа позицията по тези въпроси.

Което идва да покаже, че Марианка е време да си даде заслужена почивка. Ясно, че се уморила вече. Peace

Байдъуей...Марианче, защо не можеш да ми пишеш на ЛС...да не би да ми е пълна пощата и депешата ти да не може д стигне до мен...? Thinking

# 698
  • Пловдив
Разбира се. Това е обществен форум....

# 699
  • Пловдив
Цитат

Пиша тук, тъй като досега мълчах само заради Нелка, защото тя ме молеше, тъй като сте били приятелки, но след случките тези дни и нейното махане от темата, държа да си кажа позицията по тези въпроси.

Което идва да покаже, че Марианка е време да си даде заслужена почивка. Ясно, че се уморила вече. Peace

Не мила, аз съм неуморна...

# 700

Не мила, аз съм неуморна...
NO COMMENT....smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 701
  • Пловдив
Атака - три в едно....Пак няма лошо...

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 01:03 от mariana51

# 702
  • Пловдив

Още една снимка на хубавото момче...

# 703
Души, мини копни снимки от 25 стр....скоро не сме ги виждали. Mr. Green
Ти, понеже си гледала филма за разлика от мен...не си ли забелязала, че освен Енгин и Берен в каста има и други актьори залужаващи внимание?

# 704
  • на брега на Дунав
Ще си позволя и аз да взема отношение, въпреки че напоследък не се вписвам често в темата.
Всичко, което се случва е от грозно по-грозно. И просто не импонира на претенциите на всички пишещи.
Нали се казва, че това е свободно пространство. Но такова е само, когато ние изказваме мнението си, а когато другите ни засегнат...............
Съжалявам много за дублирания труд на момичетата......
Съжалявам и за ситуацията покрай Нелка....................
Тя не заслужава такова отношение. Но е факт че нещата недопустимо ескалираха.И от всички тези разяснения и пояснения какво произлезе? Кашата стана още по-пълна.
Вярно е, че напоследък темата се пълни с излишни неща, но на който му харесва гледа, взема отношение. На който не му допада /като мен/ просто отминава.
Но мисля, че не трябва да се пренебрегва това, което прави Марияна. Би могло да бъде и някой друг, но до сега не съм разбрала някой да е изявил такива претенции. Или може би има такъв и това е проблема newsm78 Нека си каже Hug
Все пак трябва да се знае кой има грижата поне да пусне следваща тема.
И накрая в духа на Нелка/върни се, душа, липсваш/ и зодиите: Мариянка е зодия стрелец. Аз имам такъв в къщи и знам, че той действа, без много да обмисля нещата - това е причината да има пропуски при преводачките. Но винаги е воден от добри намерения и от желание да служи на другите.
Нека гледаме доброто у другите и не се вторачваме толкова в недостатъците им. А онова, което не ни допада отминаваме. Така за всички ще е по-леко и приятно Нали това е целта на форумите. Разтоварване, а не натоварване.
Сори, за логореята Hug

Общи условия

Активация на акаунт