Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 48

• 36 336
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
И аз мисля така. Не може след тягостното ежедневие да влезнеш в темата да се разтовариш и да попадаш на подобни караници и то за глупости.
Явно липсва координация за нещата, защото ако 2-те преводачки си бяха разделили епизода нямаше да има проблем сега. А жената е права да се сърди, ако не й е казано,че някой друг ще превежда и тя си губи времето за нищо. А преводите от английски субове не са много приятно нещо, казвам го от опит вече имам 2 игрални филма зад гърба с участие в превод, и сега превеждам 3-ти.
Не се натоварвайте, забавлявайте се  Peace
На фона на всичко хубаво, което ще се случи в сериала, вие сте седнали тук да спорите за глупости  ooooh!

# 676
Момичета,
хайде да не бъда грешно разбрана, моля ви, нали? Hug

Нямам АБСОЛЮТНО никаква представа какъв друг конфликт се е завихрял тук днес. Кой какво казал, направил или т.н. От няколко дни преглеждам темата само последната изписана страница, тъй като съвсем неочаквано се оказа, че трябва да имам изпит утре.

Поех превода на първата серия на Облака. Никой не ми е споменавал, че има друг преводач. Наистина поне можеше да се раздели. След като научих за внезапния изпит писах на Мариана, че се е появило такова нещо, но ще продължа да превеждам. Днес влизам в темата само за няколко секунди и виждам съобщението от Мариана за преведен първи епизод...В скайп ми писа минути, след като аз вече бях тук в темата и видях съобщението за преведения епизод...

Съзнавам, че и за нея е трудно да координира преводи. Всеки си има работа, а тя особено - доста!   bouquet Но просто можеше да ми пише да спра в момента, в който Ани е казала, че ще го преведе и поне да почне от там, докъдето съм аз - преглеждам чат-пат и личните си съобщения тук, и скайп....

Наистина, аз нямам лоши помисли, желая наистина само най-доброто на всички тук!

# 677
Марианка се опитва да огрее навсякъде , но в този си стремеж прави доста големи грешки, които биха довели до там да си влиза сама в темата някой ден. Peace

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 15:13 от Hurricane

# 678
Силно се надявам напрежението да стихне-очакват ни хубави мигове и красиви моменти с нашите сладури.Да не се караме вече и да не забравяме защо сме тук Hug

http://www.youtube.com/watch?v=FSWKbYAt6i4&feature=autoplay& … pp&playnext=3

# 679
тинтири, лично ти се извинявам, не знаех, че превеждаш епизода.  Мислех, че имаш изпити и си заета и нямаш време да работиш по него. Не съм искала да подкопавам ничий труд, нито да се намесвам в чужда работа. Това все пак е и моето лично време, и аз съм отделила от свободните си часове, които в последно време съвсем липсват, за да го преведа, защото смятах, че няма кой да го направи.
Марияна е човекът, който крепи темата ни, дори и да са се случили леки грешки и неразбирателства, е нормално и човешко. И аз призовавам да си запазим добрия тон и кой каквото има да си каже, да си го сподели на лични.   bouquet

# 680
  • Пловдив

Енгин във всичките му превъплащения....

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 15:23 от mariana51

# 681
превъпращения.... ????? newsm12 newsm12 newsm12

# 682
  • Пловдив

Благодаря - поправих грешката...

# 683
Пак заповядай Марианче.
Не съм забравила колко мила беше с мен в ЗП, когато ми каза,че съм бялото петно в темата.
Аз се чудя ти какво петно си в тази тема, но така и не го измислих  Hug Hug
А и не искам да те обиждам, имам уважение към останалите  Peace Hug

# 684
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
тинтири, лично ти се извинявам, не знаех, че превеждаш епизода.  Мислех, че имаш изпити и си заета и нямаш време да работиш по него. Не съм искала да подкопавам ничий труд, нито да се намесвам в чужда работа. Това все пак е и моето лично време, и аз съм отделила от свободните си часове, които в последно време съвсем липсват, за да го преведа, защото смятах, че няма кой да го направи.
Марияна е човекът, който крепи темата ни, дори и да са се случили леки грешки и неразбирателства, е нормално и човешко. И аз призовавам да си запазим добрия тон и кой каквото има да си каже, да си го сподели на лични.   bouquet

Души, как да разбирам това? Не съм с впечатление, че Мариана е единствената вписваща тук. Има куп други хора тук. Има и такива които искат да вписват, но не са угодни на Марианка и някой други дами. Това е свободен форум и всеки ще си пише където иска.  Peace
Щом дамата преводачка има какво да каже относно изгубеното си време от липса на координация е редно да го направи. Вписващите тук е редно да я прочетат и да си извадят съответните изводи, а не да приканват към запазване на добрия тон който не виждам с какво е нарушен. В края на крайщата тази тема не е бащиния на някой хора.
Питам се ...какво ли би станало, ако някой изземе функциите на Мариана и сложи субове или превод на някой епизод на "Фатмагюл.." по който тя работи? Thinking
Ще стане олелия. Но, понеже не е засегната тя...другите не са важни.
Запомнете едно...няма незаменими хора...само незабравими (но, дали в лошия или добрия смисъл...е друга тема).

# 685
  • Пловдив

Слагам колажче и подминавам обидите с мълчание...

# 686
Зизу  smile3501

Мариана, аз не видях някой да те обижда  newsm78 newsm78

# 687
  • Пловдив

Още едно....

# 688
  • Пловдив

Да се порадваме на красотите...

# 689
  • Пловдив

Берен е била на корица през юли ....някой чел ли е какво пише за нея....

Общи условия

Активация на акаунт