Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 48

• 36 334
  • 721
  •   1
Отговори
# 705
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Всеки може да пусне следващата тема.
Аз пак казвам..."Няма незаменими хора" , но това не е повод някой да завземе темата и да си мисли, че понеже слага субове всичко му е разрешено и всичко се върти около него.

# 706
Nqkoi kaza istinata bravo i stiga s tazi mnima kolegialnost temata ne e za zaqjdane a za fatmagul lek den i dano kavgite sprat

# 707
Аз понеже съм добра душа -

Слухчета за хората на балкона и за щрауса в темата  Wink
Снимките на новите серии на  Каква е вината на Фатмагюл вървят с пълна пара.
Ще видим отчаянието на Керим по време на дните в затвора, докато чака заседанието на съда. Отчаянието на Фатмагюл също, тъй като под натиска на бившия си годеник Мустафа е принудена да промени показанията си.
Тя се премества в нова къща, искайки да започне нов живот.
Нов дом със стая за нея, а Керим затворен в малката килия.
Нещо повече Фатмагюл ще посети Керим в затвора като съпруга. Копнежа им един по друг е толкова силен, че те се прегръщат за първи път. Въпреки мрака около тях, Керим, Фатмагюл и любовта им са пълни с надежда, че ще преминат през всичко.

# 708

Айде от мен кафенцетооо!!!!:)

# 709
Ама пийте го бързо, че после след фрагмана ще минаваме на коктейли или нещо по-ударно Mr. Green

# 710

Ще видим отчаянието на Керим по време на дните в затвора, докато чака заседанието на съда. Отчаянието на Фатмагюл също, тъй като под натиска на бившия си годеник Мустафа е принудена да промени показанията си.
Нещо повече Фатмагюл ще посети Керим в затвора като съпруга. Копнежа им един по друг е толкова силен, че те се прегръщат за първи път. Въпреки мрака около тях, Керим, Фатмагюл и любовта им са пълни с надежда, че ще преминат през всичко.

love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 711
На вън жега, в темата още по- голяма жега - да се разхладим и да си чакаме фрагмана Hug

ГЕРИ    bouquetмерси за слухчета,и за студения душ Mr. Green
Какви показания променя Фатмагюл заради Мустафа ooooh! ooooh! ooooh!

тъй като под натиска на бившия си годеник Мустафа е принудена да промени показанията си.

И да няма недоразумения-студен душ- имам в предвид слухчето Grinning

# 712
Гери, благодаря за слухчето. newsm51

Фатмето със собствена стая, най-после!
Но какви ли показания ще сменя  newsm78 newsm78

# 713

Герчо,благодаря!  bouquet Това за показанията ме хвърля в размисъл newsm78...Още на първата серия ще започнем с драмите.Втората и тя няма да е по-различна.Поне в третата ще имаме сватба-да спрат малко сълзите,че Босфора ще прелее.Ей,какви сценарии пишат....и хем знам,че ще рева като магарица,хем съм като пристрастена и чакам по-скоро да започне.И тогава по няколко пъти се превърта серията да не остане нещо недовидяно....абе луда работа :crazyeyes:

# 714
  • Пловдив
Ето го текста от слухчето в оригинал на английски:
Fatmagül's new home! ..
'The Crime of Fatmagül'ün What? a series of new parts all the shooting progress in speed.
Kerim will appear in a desperate day in jail while waiting for the court,
Fatmagül also,because of the board of former fiance Mustafa is forced to change the layout.
Moved into a new home, Want to set up a new life.
New homes with a room of its own for the first time Fatmagül, Kerim in the hands a small 'place' opens.
Moreover Fatmagül,will visit detained 'Kerim in prison as the wife of a married couple,
relieve craving for the first time they hugged each other.
Despite all the negativity surrounding them, Kerim Fatmagül and love, full of hope to overcome all the darkness ....

Само предполагам, че Фатмагюл е притеснета или от това, че Мустафа си промени показания по време на процеса, или от това, че Мустафа под въздействието на Яшаранови ще направи нова промяна на показанията си....

# 715
Мариана, дали си наясно, че след като има превод на текста, неговото пускане тук на английски е напълно безсмислено? Tired Whistling
Няма такова чудо, пуснат превод и после оригиналния текст. #Crazy

# 716
Мариана, дали си наясно, че след като има превод на текста, неговото пускане тук на английски е напълно безсмислено? Tired Whistling
Не говори така...Марианка може би съмнява в английския на Гери и за това го е постнала. Някой може да допълни нещо. Mr. Green
Марианчеее, направо се изгуби в превода... hahaha Joy hahaha Joy

# 717
  • Пловдив
Има неяснота около превода на момента с фатмагюл и Мустафа. Нека се изкажат и другите...какво лошо има. Колко много знаят английски в нашата тема....Не е безсмислено. 
Само уточняваме..

# 718
Има неяснота около превода на момента с фатмагюл и Мустафа. Нека се изкажат и другите...какво лошо има. Колко много знаят английски в нашата тема....Не е безсмислено. 
Само уточняваме..
Превода е правилен не се притеснявай  Peace Mr. Green

# 719
  • Пловдив

На който му е приятно да се цопне в новата тема. С пожелания само за позитивизъм..

Общи условия

Активация на акаунт