Ани2, колко неприятно за температурата
Орикс, аз пък си мисля, че залъгалката ще е нещо доста полезно във вашия случай - хем бебето ще се успокоява, хем ти ще си починеш малко
Аз също имах някакви скрупули отначало, но като виждам, че й помага, когато е неспокойна, не мога да не й давам...Не че се съмнявам в теб, ама дай да видим какво ще стане, че като гледам малко от нещата, които сме си обещавали се случват досега...
Иначе, по-лошо могат да са изкривени зъбите от смучене на пръст

Пък Лора тази вечер преяде (аз я усетих още докато ядеше, ама така с желание цокаше, че не ми даваше сърце да я спра). В резултат на това около 40 минути мрънка в леглото и не можа да заспи(явно й е било лошо на коремчето), като я вдигнах повърна на три пъти, в следствие на което се разстрои и още поне половин час рева, докато я успокоя
Та познайте дали ще я тъпча вече... Май по-добре да не се е наяла и да иска пак скоро след това, отколкото така

.

По едно време честичко влизаха богомолки в стаята на Саша. Тя е на зелени тапети и те ги привличат. Направо изпадах в потрес, а хич не съм от страхливите. Оня ден тук на двора се появи един скакалец около 10 см. Е, казвам ви щях да умра.. досущ като бомолка беше. Докато не го изкараха от двора не мирясах.
Че се случва.. случва се, ама не е добре така.
Свалихте ли Т на Явката.Как се чувства сега сладкото момче?
интересно на мен нищо не са ми казвали,че не може да се къпе бебето