Буболинка

Ани 2 ,дано температурата на Явор е спаднала и да сте имали една спокойна нощ

Другите да ме извинят ,че не ги споменавам .Опитвам се да ви чета,но не успявам с писането.
Ние сме в Свищов при мама,но не за много хубаво.В сряда те ни дойдоха на гости в Търново ,за да видят малкия и майка ми с едното влизане в стаята му и каза ,че отново е с жълт цвят на кожата.Понеже нямам нито сили ,нито нерви да ходя в детското отделение в Търново,решихме да дойдем в Свищов.Майка ми е клиничен лаборан и веднага направихме изследвания на бебчо.Билирубина пак се е покачил и в резултат на това отново не се кърмим.И хемоглобина и белтъка му не се покачват
Абе притеснена съм.В понеделник заминаваме за Плевен при доц.Недкова на обстоен преглед.Стискайте ни палци.Целувки и прегръдки на всички от нас

П.П Ние още сме без сложени ваксини

А защо спираш кърменето? 
Минавам набързо да кажа,че аз меря Т с електронен термометър,а нашето педи казва,че е хубаво след ваксина е хубаво да се даде панадол,който да регулира Т ,ако има евентуално и да не се къпе съответната вечер,т.е. да не се мокри поне мястото на ваксината.Иначе ние спряхме кихането,не знам нещо ли и подразни носленцето
Хубав ден момичета,може би ще пиша вече чак като се върна
Развалям вакуума, скарвам се и пак слагам - надявам се да се усети, че иначе манджа няма...
по скоро заради това.
, нали казват, че вътре било много студено. И ако може да споделиш дали си доволна от кошницата ви за кола, че ми предстои да купувам, а твоето ми хареса, Явор спеше блажено