Инсайд, за 21 дни 500 грама не мисля, че е малко, но Ани2 и другите мами с вече големи деца могат по-добре да кажат. Нашата педиатърка каза, че е нормално на седмица по около 100 грама. Йоана за предния месец качи 600гр. Щом бебо се чувства добре и все пак наддава, според мен няма проблем. Пробвала ли си го сънен да го храниш? Тогава хапват най-добре.
Цвети, стискаме палци на Симонка. Нека бъде герой утре.
Дарка, и на вас стискаме палци.
Вова, обезателно ще се обадя. Не знам обаче нищо по въпроса за черепа, дано не е проблем.
Днес разбрах колко добре децата ни усещат. Бяхме на заведение. Въпросните ни познати (с детето болно от шарка, тя мина де, но сега пък кашля здраво) бяха там. Йоана като се събуди и тяхното дете висна върху количката, а майка му седеше зад гърба му и нито един път не му направи забележка, а само аз виках не не не. Чух я няколко пъти как се изкашля върху Йоана и веднага я взех на ръце. Да ама явно се бях изнервила, щото тя след две минути писна. Такова чудо на вън никога не сме имали. Винаги й е било супер приятно. Ядосах се, хванах си детето и си тръгнах. Оставих Марти там, за да оправи сметката и да прибере количката и другия багаж. Йоана поне 30 мин рева в къщи преди да заспи. Стана ми мъчно, че аз винаги се съобразявам с хората, а насреща нищо. Лошото е че сме голяма компания и няма как да ги избягвам постоянно.
Аз чакам Жоро да огладнее
, а ти вероятно наблюдаваш Нико за реакция от вакнисата...дано всичко да е ОК 

. Imam vazmojnost da izbiram mejdu:

А за гърдите, и аз чат пат усещам една пронизваща болка, но това отдавна, не знам от какво е, но е за кратко и за сега не ми пречи
Вече не му дават да се катери.

На доста такива дребни, но изнервящи ситуации се натъкваме. 
Децата спяха в спалнята и чувам наякакъв странен шум като дращене от нокти.Обръщам се да погледна,мислех,че е Жожо,а то м/у тях застанало някакво огромно насекомо-8-10см голямо.Така се уплаших!Само издърпах бързо пелената,върху която лежеше бебо и бързо задърпах Софи да става!Извиках и мъжо от др.стая да се оправя с чудовището(въобще не разбрах какво е в бързината,даже ми заприлича на скорпионче в тъмното)Той го събра и го изхвърли на улицата и каза,че е богомолка.Само като си помисля,че е минало през него,или че можеше да спя и да го усетя да ме лази....