Отговори
# 585
позитив, днес направих френската палачинка, много е вкусна, мерси за рецептата, аз си падам по мързеливите неща   bouquet само се чудех дали не трябва да я сложа в по-голяма тава, че не знам колко дебела трябва да е...  newsm78

тани, стискам палци да тръгне работата!  Praynig

# 586
Anik Честита годишнина! Да живеете винаги в щастие, разбирателство и любов   bouquet

Честита последна месечинка на Мила на Боб4енка Да расте много щастливо дете!  Heart Eyes

Miss Fine Честито зъбче
Arim честити "мама" и другите нови умения

Илка ама ти си имаш млад техник вкъщи  Joy Вече си имаш отмяна поне за прането, остава само да се научи да простира  Joy
За РД мисля да взема или музикална кола или някоя от тез играчки с бутони, които като ги натиснеш издават звуци на животни - в момента такива неща го забавляват най-много. Мислех да взема кола - от тези дето стават за каране и бутане, но сестра ми реши тя да ни я подари.
Аз на моята свекърва хич и не желая да разчитам. Последния път ,който идва да "помага" беше като се роди детето -  само стоеше на прозореца да клюкарства, а малчо като се разплачеше обикаляше из стаята и само викаше :"какво му има? Да не е болен? "  #2gunfire

Vessi-barabesi аз съм чула че за хемоглобин много помага свински черен дроб - не знам колко е подходящ за малки деца, но гледам, че има и пюрета с него.
Мarvina  дано бързо се оправя   Калинчо - много кофти таз лаймска болест  Hug

# 587
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,

Едва сега успявам да си напиша на спокойствие поста... Crazy

При нас няма кой знае какво ново..,затова и не се включвам често ,а повечко ви чета.  Flutter

С Нестор сме се отдали на игри и разходки...Онзи ден татко му го взе в залата при него, и докато той тренираше дечицата, нашият палавник попиваше всяко едно действие и се опитваше да ги имитира.. hahaha Голяма игра падна.. Party

Anik, Честита годишнина! Много любов и разбирателство!
Хейли, честито ви зъбЕ!  tooth
Да  не пропуснем месечинките! Да са живи и здрави!

Ето да се посмеете на това,какво могат да причинят едни неправилно поставени стикери... smile3532
http://www.happyplace.com/9969/products-with-unintentionally-vul … ticker-placements

# 588
  • София
Честита последна месечинка на Мила Бобченкова  Tada
Аничка, честита годишнина на патерица   Party Time

Ей, тази „сутрин“ станахме всички в 10.30  #Shocked Ама да не си помислите, че сме спали през нощта - нееееее! Рев, гушкане, мляко, водичка, носене, песнички, малко сън, пак ршв, пак същата програма............. Заспахме по светло  Weary Ева не дава да си намеря второто зъбче - сигурна съм, че трябва да има след този екшън.
Снощи и дадох компот от горски малини и тя пийна малко със сламката, а сега има обрив около вратлето, прилича на герданче  Tired

Аз тортата съм я измислила - бисквитена и шаренка   party023 Най-важно ми е Ева да си хапне от тортата. Подаръкът ще е в движение и няма да е скъп - рано е още за специални и скъпи подаръци.

Хайде хубав ден на всички. Ние отиваме да купим материали за обезопасяване на масата, докато не е пострадала и другата вежда  smile3532

# 589
  • У дома
Привет, мамита   bouquet

Ние сме още със сополи, вечер е някакъв ад, дано скоро минават. Засега не съм го водила на лекар, но сополите слизат надолу май, дави се от тях.

позитив, днес направих френската палачинка, много е вкусна, мерси за рецептата, аз си падам по мързеливите неща   bouquet само се чудех дали не трябва да я сложа в по-голяма тава, че не знам колко дебела трябва да е...  newsm78

Радвам се, че сте я харесали, точно защото е мързелива и не ми отнема време, я приготвям доста често за закуска. А за големината на тавата, освен да си измеря моята колко диаметра е, става чудесна. 32 см  Mr. Green

Подаръкът май ще му е празненството, но пък не съм му взимала проходки, та това ще е. Иначе майка ще му взима от тия коли - кракомобилчета,гледахме такава, която може и тий да си я бута сам, с кръстницата се разбрахме парички, може и от другите да поискаме такъв подарък, че трябва да купуваме столче за кола. Ще видим.

Честити зъбчета на Ники, Мони и Мишелка, да са здравички и белички. Дано другите им зъби не ви мъчат много вас, мамите, че е някакъв кошмар  Hug

Бобче, Веси, стискам палци за новите ви работи, дано потръгнат.

Ами друго не се сещам,

а, Честита месечинка на Мила.

Айде бай, че кривчо е крив  baby_neutral

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 12:20 от Pozitive

# 590
Хейли, Мис Файн, честити зъбчета! Май ще триете гласовете от анкетата и ще поправяте, а? Simple Smile
Веси, нали Пецата си е добре иначе? В смисъл няма някакви видими проблеми? Дано успеете да нормализирате тоя хемоглобин по-скоро!
Ева, за подарък и ние не сме решили точно какво да бъде, но няма да е нещо голямо със сигурност. Бабите и дядовците съм сигурна, че ще го презапасят с "важни" играчки. Засега съм му купила конструктор с големи части и кегли с топки като "допълнителни" подаръци. Иначе и аз като Лурдес си мисля за нещо, в което се пускат топки. Тони напоследък го влекат такива играчки.
Беболе, много ми хареса идеята за волана Simple Smile Нашия бебок обожава всякакви въртящи се неща. Даже мислехме да му инсталираме някакво колелце отстрани на масата, да си го врътка, че иначе все по количката залита Simple Smile
Арим, честито мамосване!  Mr. Green
Аник, честита годишнина!
Не мога да стигна до края на темата, изоставам лееееко с материала  Blush

Мишана, много се смях на снимките с опаковките Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 12:40 от rorrr

# 591
За шейните само да кажа, да не купувате от тези автентичните тип едно време (на линка на Хейли са по средата и струват 24 лв.) Много са нефункционални и лесно се обръщат. Едни пластмасови бяха хита на нашата отчетна, ако намеря линк ще пусна по-късно. Peace

От родата по-скъпи играчки, подходящи за тази възраст са наистина уокърите, камиончета за отбутване с крачета, триколките и т.н. Сега се сещам, че сестра ми ми беше подарила и палатка, която в началото не беше удачна, че Симона много обичаше да влиза в нея, но пък не беше още стабилна и като залиташе, палатката я захлупваше и тя плачеше, но като укрепна, изкарваше часове вътре седейки и играейки с всички играчки на куп, които уникално бързо се прибират в палатката, като чакаш гости и нямаш време да подреждаш.  Wink

МишоJoy ама някои изглеждат нагласени.

# 592
за качване на снимки аз използвам ето товаhttp://www.prikachi.com/

# 593
Здравейте в този мрачен неделен ден от мен Stop
Благодаря ви, че ни мислите. Определено ми е още доста трудно да свикна с тази градина, ама няма къде да ходя. Постоянно има неща, които страшно ме дразнят.  Петък си го прибрах ожулен, и двете ръце около лактите са със доста големи ожулвания, как е паднал не ми е ясно. Снощи като го къпах открих и че на ушето има синьо #Cussing out Явно тези в градината не се занимават да гледат какво правят децата, кой ще пие кафета.
Никак не се справят с храненето му, дават му ного вода и той не пие почти мляко, освен това и двата дена като се прибрахме след като сука повръща, авно ме у пълно коремчето от вода и няма място за мляко. Обясних им сто пъти, че трябва да му дават мляко и не през цялото време вода, ама все едно говоря на стената. В Понеделник пак трябва да се разправям. Като си тръгвахме видях пак едно детенце, което плачеше и никой не му обръщаше внимание и много мъчно ми стана. Sad Казаха, че Ник бил много плакал, ами остава и да не плаче като никой не му обръща внимание и го оставят на произвола. Вечер освен това е много кисел, абе не е обичайно поведението му.  WinkNoel, не си пускай детенцето толкова рано след като можеш още да си удължиш майчинството с отпуска. Това време никога няма да се върне, все ще измислите нещо.
Марвина, много ми стана кофти за твоето момченце, как може за втори път да се разболее от същата болест, добре поне, че сте се усетили в началната фаза. Hug
MissFine, Hailie, честити зъбчета Simple Smile
Arim, честито мамо  bouquet
Anik, честита годишнина, колко послушен е бил Ники и ви е оставил на спокойствие да отпразнувате повода.
Бобче, браво на теб за работата, ще видиш как леко полеко ще започнат да се нареждат нещата, дано скоро забравите за всички несгоди. Честита последна месечинка на Мила. И аз разглеждат из темите за торти, защото и тук са много смотани и ми се иска аз да направя, ама съм толкова вързана в ръцете, че не знам дали ще се справя. Ако не представлява трудност за мен, би ли ми метнала една лесна рецепна на лични да се пробвам. Предполагам, че най-трудната част е украсата, фигурките, но нямам време да се просвещавам.
Pozitive, и ние се борим със същия проблем, сополите се стичат по гърлото, не може да диша и съответно да суче добре. Някой знае ли лек за задна хрема?
Веси, на нас никога не са ни изследвали хемоглобина, тук въобще не се занимават, сигурно биха го изследвали, ако детето изглежда фрапиращо зле, та не се притеснявай толкова, щом детенцето и жизнено и добре се развива всичко е наред.
Мишанка Joy

# 594
  • Варна
Здравейте!
Момичета иска да ви питам нещо Thinking
В акото на бебчо днес видях кръв ,имаше и малко слуз newsm78,какво може да е и от какво?На някой случвало ли се това?Ако се повтори ще звънна на лекарката Tired

# 595
Лелей, Арим, тежка нощ. Дано избие тоя зъб скоро  Hug

Красе,снимки...абе... по-добре да не знаем какво ни готви живота  Hug то там само баби с болежки ходят. Но водата е минерална, и аз си кисна екземите на ръцете в нея. И я няма отвратителната музика, която бумти на басейните, нито вонята на хлорирана вода, нито гнусните мъжища, които те зяпат постоянно  #Cussing out

Илка, брей, дано да е на "Ти" с техниката сладура и като порасне. В днешно време малко са мъжете, които сами си оправят нещата у дома  Peace

Флъфи, много ми е мъчно за вас. Ник няма да помни, ама ти ще се измъчиш с тая ясла. Няма ли някакъв начин да си го гледаш още...  Cry

за обувките - моите братя са отгледани с носени обувки и са ок в краката. Аз, като първо дете, все с нови обувки и както казва майка ми "все патрава съм ходела", та и ортопедични са ми слагали по едно време. Когато слагам носена от друго дете обувка на моето, гледам няколко неща: да му точно; да може хубаво да се затяга около глезените и да няма деформации навътре, т.е. да не била носена хиксообразно (детето да си е кривило коленете навътре). С баткото нямам проблеми, надявам се и с малката да е така  Peace

момичета, за задната хрема с тия малки деца, мисля че единствения начин е да се спрат самите сополи - давайте им капките така, че да ги шмъркат навътре, а не да ги гълтат. на Мая й запушвах устата с ръка като й слагах капките, но има ефект. иначе само ги гълтат и повръщат след това от храчките. Peace

Въх, забравих  ooooh!. На 30.09 започват снимките на втория сезон на "Под прикритие"  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 17:45 от didanka

# 596
Велина, звънни на педиатъра!

Диданка, аз мислех, че почва филма, ти - снимките!  ooooh!

Мацки, на моята Ева й избиха още два зъба и стават общо 7 бр.  Grinning На тая малката през ден й избиват зъби. Хихих.

Флъфи, лелей, много се плаша като чета, а в БГ ще са още по-зле нещата.

# 597
  • Сливен
честита последна  месечинка на МИЛА  на бобчето    costumed034  Party Time dazzler1
честити последни месечинки и на МАРИЯ И ФИЛИП
ани честита първа годишнина с малко закъснение,да имате мнооого щастливи години ,в които да празнувате

Миме, понеже Мирчето сигурно не е прочела, а пък ти не си чела по-назад (Пашик пита същото Laughing ), да ти отговаря, че на снимките Евичка яде супичка от кухнята, а не плодово мляко Peace
хихи прочетох красе,но тъй като едновременно пиша и чета,за да не изтърва нещо,не ми се връщаше да трия  Blush
здравейте
Miss Fine честито зъбче,а другите да излязат неусетно  Praynig Hug
уф аз давам на Дени да пие от чаша със сламка от месец но неуспешно,той я гризе и не прави въобще опит да засмуче и въпреки че му показвам ,пак нямам успех,даже и сокче му бях взела,но същата работа
Velina_p ние след слуз и кръв в акото лежахме в болницата,а след това започна разстройството

# 598
Нас май пак ни мъчи зъб... И толкова мъки... Cry Както й нямаше нищо и си играеше следобяд, изведнъж отказа да пие, плаче, мрънка, зачерви се. Имаше температура. Дадох панадол. Сега вечерта стана ужас - трепери, трака с устичка, плаче. Cry Стигна темп. до 39,5. Сложихме свещичка, компреси. Не знам, нормално ли е - до колко темп. може да се вдигне от зъб? И колко дни трае това неразположение? Не ми е ясно... Сега последно е 39, дано спадне.  Praynig Praynig Praynig

# 599
Нас май пак ни мъчи зъб... И толкова мъки... Cry Както й нямаше нищо и си играеше следобяд, изведнъж отказа да пие, плаче, мрънка, зачерви се. Имаше температура. Дадох панадол. Сега вечерта стана ужас - трепери, трака с устичка, плаче. Cry Стигна темп. до 39,5. Сложихме свещичка, компреси. Не знам, нормално ли е - до колко темп. може да се вдигне от зъб? И колко дни трае това неразположение? Не ми е ясно... Сега последно е 39, дано спадне.  Praynig Praynig Praynig

Евче, мнението на педиатрите е , че не може да има Т по-висока от 37.5-38 и да е от зъби. Тъй като при зъбоникненето спада имунитета, може да хване нещо детенцето. Симеон ми кашляше деня преди да избие зъбчето. И сега малко ми подкашля, но е 2-3 пъти на ден.
Но общото мнение на майките е, че може да се вдига висока Т, тъй като след избиване на зъба всичко се оправя.
Дано бързо се оправи Марайчето, а ти ако искаш все пак се обади в Бърза помощ Peace . Те за бебешори реагират веднага ако преценят, ако не - поне адекватен съвет ще ти дадат. Hug

Общи условия

Активация на акаунт