Вече си имаш отмяна поне за прането, остава само да се научи да простира 

Голяма игра падна..

Ама да не си помислите, че сме спали през нощта - нееееее! Рев, гушкане, мляко, водичка, носене, песнички, малко сън, пак ршв, пак същата програма............. Заспахме по светло
Ева не дава да си намеря второто зъбче - сигурна съм, че трябва да има след този екшън.
Най-важно ми е Ева да си хапне от тортата. Подаръкът ще е в движение и няма да е скъп - рано е още за специални и скъпи подаръци.

само се чудех дали не трябва да я сложа в по-голяма тава, че не знам колко дебела трябва да е... 

Нашия бебок обожава всякакви въртящи се неща. Даже мислехме да му инсталираме някакво колелце отстрани на масата, да си го врътка, че иначе все по количката залита 

ама някои изглеждат нагласени. 
Явно тези в градината не се занимават да гледат какво правят децата, кой ще пие кафета.
Казаха, че Ник бил много плакал, ами остава и да не плаче като никой не му обръща внимание и го оставят на произвола. Вечер освен това е много кисел, абе не е обичайно поведението му.
Noel, не си пускай детенцето толкова рано след като можеш още да си удължиш майчинството с отпуска. Това време никога няма да се върне, все ще измислите нещо.

то там само баби с болежки ходят. Но водата е минерална, и аз си кисна екземите на ръцете в нея. И я няма отвратителната музика, която бумти на басейните, нито вонята на хлорирана вода, нито гнусните мъжища, които те зяпат постоянно 

. На 30.09 започват снимките на втория сезон на "Под прикритие"

Както й нямаше нищо и си играеше следобяд, изведнъж отказа да пие, плаче, мрънка, зачерви се. Имаше температура. Дадох панадол. Сега вечерта стана ужас - трепери, трака с устичка, плаче.
Стигна темп. до 39,5. Сложихме свещичка, компреси. Не знам, нормално ли е - до колко темп. може да се вдигне от зъб? И колко дни трае това неразположение? Не ми е ясно... Сега последно е 39, дано спадне.
Както й нямаше нищо и си играеше следобяд, изведнъж отказа да пие, плаче, мрънка, зачерви се. Имаше температура. Дадох панадол. Сега вечерта стана ужас - трепери, трака с устичка, плаче.
Стигна темп. до 39,5. Сложихме свещичка, компреси. Не знам, нормално ли е - до колко темп. може да се вдигне от зъб? И колко дни трае това неразположение? Не ми е ясно... Сега последно е 39, дано спадне.

. Те за бебешори реагират веднага ако преценят, ако не - поне адекватен съвет ще ти дадат.
Препоръчани теми