ПЪРВИ за ВТОРИ клас!

• 28 514
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И ние си отглеждаме касичка, пускаме в нея само левчета, в предната за около 3 месеца имахме 360 лева Crazy Тази смятам до Коледа да не се отваря, и за да не се изкушавам, е от тия, дето само отгоре имат една малка цепка, за да я отворя, трябва да е с отварячката за консерви Mr. Green

# 121
  • София
Ей, големи са скици тези деца. Хиля се като идиот  Joy

Сани и тя няма гадже, нито кой знае какви планове, но усилено тренира - по цял разнася една кукла, преоблича, храни, преспива, разхожда с количката  ooooh! Вчера накара баща си да й сложа батерии и сега и реве  Simple Smile С момчета играе много, но на нашата площадка има само момчета, цяло лято е единственото момиче, но изобщо не й пречи, има 4 момченца, колкото нея, чудесно си играят. Най-интересното е, че при толкова момчета обикновено играят на майки и бащи  Simple Smile

И ние празнуваме имен ден на 30-ти. Като гледам имаме си доста адашчета тук  Heart Eyes

Днес заради единият юнак ходихме до педиатърката и тя изкара на Сани здравно-профилактична карта. Каза, че искали всяка учебна година. Не знам дали е така, ама ако имате път не е зле да извадите, че като си спомня какви опашки имаше миналата година пред кабинетите...

Тедка, като гледам снимките доста са се забавлявали децата. И аз бих карала на тази писта  Simple Smile Мерси за пожеланието Hug
Пети, браво! Доста прилична сума сте събрали  Simple Smile

# 122
Добро утро! Laughing
Шани,честит ти рожденник!Нека Тома расте здраво и щастливо дете и носи само радост на всички ви!Весел празник! nbirthday  ura
Шани newsm51
Как се смях с тези наши дечица.Големи сладури. Heart Eyes
А пък аз вчера много се зарадвах,че Иринка ме разпозна срещайки ме случайно на улицата.Павчо си е същият сериозен сладур както и очаквах,а Ради е едно слънчице. Heart Eyes
Петьо вчера цял ден беше много мил и послушен.Нямаше как да не си пожелая всеки ден да е така.Ходихме на тренировки,днес пак ще ходим.Треньора много му се зарадва,прегръща го,поговориха,а нашия му се похвалил,че батко щял да става, и то февруари,и че искал сестричка,но доктора казал,че ще е момче,и че "майка ми ще ражда та сега има време да ме води на тренировки". CrazyМного мило ми стана,че децата започнаха да се карат на чии отбор да бъде вратар и много сърдечно го посрещнаха.Сладури. Laughing
И той ми е влюбчив,но много мило и деликатно ухажва и си ги преживява сериозно тръпките.
Онзи ден с братовчедка си,която е с година по-голяма играха на брат и сестра,които били изоставени от родителите си и се грижели за по-малкото си сестриче-бебе. Laughing
Вчера ме питаше дали като се роди бебето и с татко му сме заети ще му го поверяваме да го гледа,защото той щял да го преспива и да си играе с него но го притеснявало с какво и как ще го храни. Laughing Laughing
Сега се е лепнал за леля ми и я възприема като приятелче и си играят заедно на Фермата,новата му занимавка.Направо се чудя как още не е станал да си нахрани овцете. ooooh!
Хайде изписах го фермана. Blush
Приятен ден от мен. Hug

# 123
 nbirthday на Тома на Шани и Жорко на zornitsa04 !   bouquet
Дейзи, сладур е Петьо.  Hug
tanini , права е докторката ви.  Peace И аз водих Сашо през юни на профилактичен преглед.  Hug
Остава на есен да занесем въпросната здравна карта на госпожата.  Hug
Да се отчета, че харесахме и купихме писта-конструктор за Сашовден.  Laughing

# 124
  • Русе
 Добро утро.

Шани,да ти е жив и здрав Томи. Да расте усмихнат и талантлив. Да очарова с танци и музика. Да ви радва.И да покажеш нещо,че Томи пее и танцува чудесно.

Дейзи, Петьо си е заслужил братчето. Сигурна съм,че ще ти е голям помощник и най добрият батко.
  Котето ни много обича да се сгуши до спящия Светльо. Ляга до одеалцето му и чака да се събуди. Нашият батко е много ангажиран. След тренировките сяда пред компа,но от време на време хваща "милото си котенце" да си го намилва. Днес ще взема да навестя личната,да видя какво има да се взема.

# 125
Amber, представих си каква мила картинка са спящ Светльо и сгушено до него котенце.   Heart Eyes  Hug

# 126
Дейзи, този сладък Петьо... какъв ли известен вратар ще стане и след години ще има да се хвалим, че го познаваме виртуално  Grinning И сигурно ще е много грижовен батко, щом отсега го вълнува тази тема.
Ние днес изпращаме в болничен  едната бременна колежка, че вече е в 9 ти месец. Остават обаче още две  малко бременни (5-6месец  Mr. Green) Та и аз съм на такава вълна...
Да ви кажа- купих 3 ножички в комплектче от Евромагазина в Хита за 1,50лв. Много са хубави, режат си добре и са идеални за деца, губещи си постоянно нещата (или чупещи) като моя Мони. Сега поне съм спокойна- зарадихме се с ножици. Остава да купя химикалки, моливи и гуми на едро и сме готови  Laughing

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 10:13 от *Тедка*

# 127
Честит празник на рождениците, живи и здрави и късмет!   bouquet

А моят бъдещ батко ползва 3 акаунта във FB и играе на няколко ферми и още други игри. От време на време ме пита ще го обичам ли все така, като се роди бебето. Звънна и на баба си да я пита същото, щото според него е любимият внук. Можело да се грижи за братчето, но в никакъв случай няма да му чете.  Simple Smile
Следобед заминават на море, та ще го юрна да помага с багажа си.

# 128
anssi , приятно изкарване на младежа на морето.   Hug
Сериозни вълнения го тресат около появата на бебето.  Joy

# 129
Честито на рожденика! Да е жив и здрав и всичките му начинания да се увенчават с успех nbirthday

Знаех си аз, че децата в нашата тема са най-милите и грижовни същества Heart Eyes
Волен пак е впрегнат в офиса ми и чете с не много голямо желание, ама... горкото дете не е случило на майка.
Сутрин правим диктовка, а след това 10 страници четене. Математиката я упражняваме с карти Уно Wink Ако не се лъжа Ваче и Тедка бяха споделили за тези карти. Благодаря, чудесен начин да упражняваме събирането да 100 неусетно Mr. Green

Днес сутринта аз и детето ходихме на профилактичен преглед при личната и му взех бележката за училище. Вече ви чета виртуалните мисли Mr. Green

# 130
Благодаря, че споделихте за бележките от личната лекарка. При ходене на консултация за бебето в началото на септимври ще взема и аз здравната бележка.

Иначе Ния е на вълна "Растения срещу зомбита" - кимпютърна игра. Как може да им харесват подобни глупости!!!

Тя обича да чете и си е прочела почти всичко от списъка - остават й няколко приказки от тези на К. Константинов.
Но не обича да пише под диктовка, както и смятането рядко го упражняваме.

# 131
  • София
Понеже мен ме мързи да диктувам, Стела всеки ден преписва избран текст, в рамките на 2-3 страници, после малко задачки, пак около 3 страници, после чете на глас по една глава от Пипи Crazy

Момичета, мисля да ходим на Лорд оф дъ денс, на 2 ноември в зала 1 на НДК, желаещи да дойдат с нас? Вероятно ще сме аз с дзверо и още някоя дружка Blush

# 132
  • Русе
 mama L , къде ги има тези карти Уно в Русе.

Светослав диктовки не е правил,дано не забрави да пише ръкописно.  ooooh!
Иначе отвреме на време му измъквам някоя образователна игра на компютъра.
Като http://english.dechica.com/ и някоя бесеница - http://besenica.eu.pn/hangman.php?cl=1

# 133
mama L , къде ги има тези карти Уно в Русе.

Аз ги намерих в Сarrefour Peace

Едно от най-добрите неща, които съм купувала напоследък Peace

# 134
Картите ги има и в Джъмбо, там са по 10лв. И в някой сайт ги бях гледала за онлайн поръчка, ама там бяха 15 лв.
наиситина са хубави, но като се играе с повече деца. Нашите вече заприличаха на баница.

Общи условия

Активация на акаунт