ПЪРВИ за ВТОРИ клас!

• 28 511
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Имат, имат. И то - даже 2. Ние празнуваме на 30 август - изнасяне мощите на Св. Александър Невски, има и друга дата, мисля, че беше през ноември.
Сани си е харесала един комплект с разни мазила, сенки, блясък за устни... Ужас!!! Хем безполезно, хем скъпо.

# 106
  • морето, сините вълни...
Да се включа и аз към края на ваканцията Wink Почти цяла тема изтървах, ама тази я прочетох до тук   Laughing
Честити ви домашни любимци. Нашият (куче Роми) е ветеран, и ... май не и остава много. Незнам как ще го поднеса на Ив.
Той (Ивайло) се завърна от страство, пораснал, почернял, обрасъл.... и заяви, че щял да си пуска дълга коса. В момента е що годе прилично, но до 15 септеври, ако не реши да оформя нещо, ще е точно като разплетена кошница.  Laughing Относно четенето май се примири, че като е покрай мен и бабите си - няма мърдане, нооо писането е мъка. Дори имам чувството, че е забравил част от буквите как се пишат. Грознописа му значително е подобрен - разбирай още по по най....
Тетрадки и помагала нямам намерение да купувам засега, нашата род среща ще е след започване - като кажат кое как тогава. Дрешки обаче ще е необходимо - ама мнооого растат тия дечурля бряяя!

Бях обещала да се обадя като отида в Русе, ама за три дни не ми остана време никак. Съжалявам, простете, ще имам да ползвам и да черпя аз!

# 107
  • Русе
Амбър, представяш ли си котето да стане повече кг от Светльо  Laughing
   Много е вероятно. Светослав по този въпрос каза,че малките трябва да ядат повече,а той бил голям и вече му било време за женене.  ooooh! Как ще го устискам това дете да не се зажени рано ,рано не знам. Много е отворен към момичешката тема. Добре,че поне се влюбва начесто и по няколко, та докато се колебае коя да е,вземе,че се появи някоя нова.  И не подбира възраст. Женско ли е,трябва да се ухажва. Grinning

# 108
Имат, имат. И то - даже 2. Ние празнуваме на 30 август - изнасяне мощите на Св. Александър Невски, има и друга дата, мисля, че беше през ноември.
Peace  И ние на 30,08, празнуваме са адашчето ви. Сашо си е поръчал писта с минимум 2 колички.  hahaha
Баща му продължава и днес проучването на пазара тук.  Joy
Крен, простено ти е.  Laughing За 3 дена какво и кого по-напред да видиш.  Wink Запазваме си желанието за среща с вас при следващото ви идване в града ни.  Hug Моят юнак и той никак не е по подстригването.  ooooh!
Амбър, много е влюбчив Светльо. Трудно ще го удържиш да не ти доведе скоро снаха.  hahaha

# 109
  • Русе
 chibi , ако не изберете такава писта, може да му направите празник на картинга на Мола.  Ще кара сам.
  Косата вече няма да я подстригваме. Пускам докъдето може и ще връзваме.

# 110
  • софия
Браво за косичката на Светльо. Според " експертното " мнение на Габи - Светльо е голям сладур с дълга коса. Laughing

# 111
Амбър, сигурно ще намерим желаната писта-играчка.  Laughing
gabelas17 , експерт е Габи във връзка с момчетата, няма спор.  Joy

# 112
  • София
Големият ми племенник на 30.08. празнува имен ден, а на 31.08. рожден ден Crazy Кумът ми пък също е Александър, но празнува зимата, 23 ноември май беше newsm78 Стела още от детската само момчета и пари са й в главата, на площадката пред блока почти не се заиграва с момичетата, но като цъфне един Емо, гледай сеир, лепват се един за друг и обикалят, или пък той рита футбол с някое друго момче, а тя седнала отстрани и го зяпа като крава-монтафонка Joy Joy Joy

# 113
Пети, и твоята Стела е голям образ . Laughing
Сашо момичетата почти за нищо ги няма още.  hahaha
Само в училище от време си поделят закуските с едно момиченце от класа, когато са на занималня.  Joy

# 114
  • София
А Марио не иска и да чуе за гадже. Твърд е, че не иска да си има гадже сега.
Като отворя дума да се държи по-добре с някое момиче, веднага отсича "Нали знаеш, че не ми е гадже" И от това аз трябва да разбера, че той няма претенции дали тя ще е момче или момиче, но ще си играе с нея на междузвездни войни, а не на майки с деца.
Ако все пак тя надделее, нашия я праща да готви и отива да пазарува с тротинетката. Събира треволяци, бръмбари и камъчета, търсейки по-мъжка компания.

Но иначе трябва да се научи да кара кола, че трябва да вози жена си и децата. И други подобни

# 115
  • морето, сините вълни...
Ох уморихте ме от смях!
Аз си мислех че само моя чертае такива планове за бъдещето.
Наскоро сподели че като станел татко, щял да си играе с неговото си дете със Нърф - детето щяло да е с нам-какъв си модел, пък той - с друг си.... А снощи гледайки си по корема, заяви: Трябва да направя възглавничка , че децата да имат къде да си лягат. (Това по повод че не дава на баща си да отслабне на корем, че много му обичал възглавничката. От друга страна Ив е толкова слаб, че определено ще се изръбят и посинят децата му)
Иначе по повод на гаджетата - имал седем и две жени. Ама то щото едната заминала и се наложило да избере втората....

# 116
Oх, големи са сладури като почнат да говорят за бъдещите си семейства  Heart Eyes
Мони пък от известно време мрънка за мотопед. Дори на картинга кара бавно като бабичка, за да сме видели, че можел да кара културно и може да му се има доверие като получи желания мотопед. Ама не е познал де, няма да получи такова чудо. А и за  такова май трябва да има книжка  newsm78

# 117
  • Русе
  Теди, до колкото знам, май трябва да устиска до 16. Grinning  Светослав от сега събира пари за кола. Може да предложиш на Мони да си завъди някоя касичка.

# 118
Oх, големи са сладури като почнат да говорят за бъдещите си семейства  Heart Eyes
Peace Сашо не крои подобни планове, но на моменти се сеща, че иска мотор.  Joy
Такова нещо от нас с баща му няма да получи.  hahaha
Да си завъжда и той касичка.  Laughing

# 119
Аз съм много, ама много против моторите, поради факта, че си познавам стоката и знам как ще кара като луд и ще се претрепе. Той сега колелото си кара като камикадзе и така набива спирачки, че гумата изпушва... А и съседите ни в Добрич бяха купили преди време за синовете си мотори, доста мощни, пребиваха се няколо пъти и по чудо оживяха, но моторите заминаха на моргата. Това да помогна на детето си да се убие, правйки се на тежкар- никога няма да стане!
А и сега проверих- за мотопед си трябва книжка  Grinning Директно довечра ще му покажа картинката на моята книжка и да си знае да не повдига повече въпроса.
Може да му купя ролери  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт