ПЪРВИ за ВТОРИ клас!

• 28 508
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Запис и от мен и обещание за по-често включване.

# 91
  • Чикаго / София
Аз докато се усетя, вече новата тема стигнала до 8 страница.  Ще ви прочета после, че сега само минавам набързо да се похваля, че при нас днес е Първия Учебен Ден. Децата тръгнаха с огромно желание на училище.  И двете имат в класовете си по 3-4 дечица от миналата година. Тук всяка година размесват децата по класове и ги прегрупират, и всяка година са с нова учителка. Лъчка е при същата учителка при която беше Дени миналата година.

Дени е много доволна, че вече е 2ри клас и, че най-добрия й приятел от миналата година се е паднал в нейния клас. Учителката им е много симпатична, младичка и нахъсана. Няма търпение да ги взема следобяд и да видя как е минал първия ден.

Ето няколко снимки от днешния ден:

http://www.snimka.bg/?album;aid=616062

# 92
Някой писа нещо за ХИТ-а, ама не мога да го намеря (то може  и да не е било в тази тема де), но ми се вътри , че нещо интересно имало там за ученици...

# 93
  • Русе
  Ирка, пак се порадвах на вашите албуми. Шарено,весело и много усмихнато и слънчево,където са Дени и Лъчка.  Сигурно им е забавно на училище. Светослав никак не е щастлив от предстоящата нова учебна година.  Sad
  Имах възможност за го преместя в класа на приятелката му, с която са много близки и се освободи една място,тъй като едно дете замина за Америка.Бащата на приятелката му имаше възможност да уреди преместването,само да дам съгласието си,но не се реших. Учителката им е взисктелна и по строга. Струва ми се,че за моя фриволен ученик не е зле малко дисциплина.  newsm78 Дано да не съм сбъркала.

# 94
Amber, майките имат интуиция за тези неща, повярвай ми! Взела си правилното решение.
Ирка, много сте хубави и трите! Но много рано започват училище. Колко ваканция имаха?
При нас цялата година ще са втора смяна.
И малко снимки от нас - http://www.flickr.com/photos/13879848@N04/with/6077331688/
Хеликоптерчето се оказа добра идея за подарък, играха си доста с него и все още е здраво!
http://www.flickr.com/photos/13879848@N04/6077321248/in/photostream
На излиза от Шумен мернахме една картинг писта и го пуснахме да кара, днес на връщане пак кара- много е хубава пистата http://www.flickr.com/photos/13879848@N04/6077321248/in/photostream

# 95
Запис и обещание за редовно следене на темата Hug

# 96
  • Варна
Благодаря за отзивите относно картата. В крайна сметка му взех на 10лв тарифа с минути към всички оператори, и аз съм на същата тарифа и по принцип никога не ги изговарям да мисля, че това е по- добрият вариант. За вивабипъра четох, че интернет локацията била с точност 1км, еми то училището му не е на повече от 500 метра та не виждам смисъл от тази услуга.
За смени още нищо не се знае при нас, утре смятам да пиша на госпожата в скайпа и да я разпитам за тези неща и за тетрадките, понеже смятам скоро да ходя на пазар.

# 97
  • Русе
  Теди, много яка пистата. Заплювам си да се оглеждм около Шумен. Около вас купона тече винаги на обороти.

Установих,че изразът - Яде колкото коте, не е актуален. Може да стане Яде,колкото Светослав. Оказа се,че котето яде повече.  ooooh!

# 98
Amber Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Теди,отново хубави снимки. Heart Eyes
Ние днес вече е време да се замъкнем на тренировка.Ще видим-преди малко пък ръката го "заболя". Twisted Evil

# 99
irka, разкошни сте с Дени и Лъчка.   Heart Eyes
На Сашо му било скучно в училище.  ooooh!
Тедка, прекрасни писта и състезател.  Hug

# 100
Oх, момичета, как бързо растат децата ни! Снощи Мони си писа с едно момиченце от съседния блок по фейса, уговаряха среща някаква , снимки (аз съм щяла да ги снимам с Лимонадената банда  Rolling Eyes) Ама си пише като голям и шеги пуска, брей кой знае какъв женкар ще се извъди. А момиченцето е голяма сладурана, но е по- голяма с 1-2 годни от него. И май му е тръпка  Mr. Green
Забелязах, че и на краката са почнали да му никнат косми, отиваме стремглаво към пубертета  ooooh!
Амбър, представяш ли си котето да стане повече кг от Светльо  Laughing

# 101
  • София
Марио ми е на viva bipper. Не ми се е налагало да го следя къде е. Но и когато съм пробвала, резултатите са много далече от истината. АКо е вкъщи, отклонението е 50 метра, ако е в училище - да кажем 500 метра, а ако е на село, положението става сериозно. Не показва къде е детето, а къде е клетката към която се е вързало. На село има една клетка на някой връх и обслужва няколко села...
Но иначе за разговорите съм доволна. Може да набира само номерата с които говори безплатно. Когато е с мен постоянно звъни на дядо си. Веднъж си забравил телефона, човекът, и имал 17 пропуснати повиквания. Сега е на село и на мен ми звъни постоянно. Споделя идеи за рождения си ден, който е след половин година. Разпитва за подаръците за Коледа и други спешни неща. Само училището го е поотложил Simple Smile

На мен ми е удобно, защото не се притеснявам да не ми навърти сметка. От Рибасом се опитаха веднъж да му сложат сметка от 3 стотинки, наложи им се на горките да слушат половин час крясъци по телефона, освен това им поисках да ми включат подробни разпечатки на хартия и какво ли още не. Не сме имали други проблеми

Иначе и аз се чудя като му изтече договора какво да го правя. Имаме трио вкъщи и срещу 10 (вместо 12) лева на месец ще може да говори с всички, не само с трима, от виваком. Ама скапаняците не искат да му сложат ограничение или лимит, за да не може да ми навърти сметка към други оператори

# 102
  • София
Снощи бях на премиера и се зачудих защо

Conan The barbarian - Конан варавринА

е с тази последна буква, а не с "ът"
Никъде във филна не го наричат "Конан Варварина" Там всички са варвари и дори няма обръщение "варварино". Или е Конън или е кимериецът.

# 103
Големи сладури са Мони и Марио.  Heart Eyes
На Сашо пък само предстоящия имен ден му е само в главата.  hahaha
Какво е това училище, че да си мислят за него?  Joy

# 104
  • Варна
Големи сладури са Мони и Марио.  Heart Eyes
На Сашо пък само предстоящия имен ден му е само в главата.  hahaha
Какво е това училище, че да си мислят за него?  Joy

Александър има ли имен ден? Останала съм с убеждението , че нямат. Blush

Общи условия

Активация на акаунт