ПЪРВИ за ВТОРИ клас!

• 28 504
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте, момичета Hug Ние вече сме си у дома, след лагер, разходка до Габрово и още едно 3-седмично море с баба и дядо Crazy Мойто чудо толкова я мързи да гледа, че се чудя вече какво да я правя, явно пубертета започва да я друса, настроенията й се менят през секунда, тръшка се, реве, лигави се, отговаря ми ooooh! като я помоля да пише или да почете веднага я заболява я корем, я главата, я много й се доспива, ужас Mr. Green  Засега не съм купувала нищо за новата учебна година, чакам голямата заплата и ще видим, преди това ще звънна на класната да я питам какви тетрадки, по колко и ей такива подробности. Сега 2 клас пак ли на ТШР или вече минават на широки редове и малки квадратчета? newsm78 Снимките й от лагера, Габрово и морето в Царево са публикувани в сураттефтера ми, при желание давам координати Hug

# 76
Пети, добре завърнали се от отпуск. Предпубертета явно всички ги тресе.  ooooh!
За родителска среща в началото на септември още нищо не се чува.  newsm78
Тетрадките, с които нашите ще започнат - тесни и широки редове за езиците, малки квадратчета за математиката.  Wink След като си поопреснят писането, по БЕЛ ще минат на широки редове.  Hug

# 77
  • София
Мерси, Chibi Hug Аз още съм отпуска, море не видях тази година, но догодина се надявам да си наваксам пропуснатото, само до Габрово бях с нея, на гости на братовчед ми. Лагерът й ми излезна през носа и нямаше как и аз да отида дори и за 3 дни до там Sad Е сега пише, ама през половин изречение иска да си почива ooooh! ooooh! ooooh! Ама пък пише много красиво, поне това е ОК, за сметка на безграничния мързел Mr. Green

# 78
  • Варна
дали ще има родителска среща преди 1 учебен ден? ..мисля в началото на септември да се обадя на госпожата да питам...

а дали вече се знае 2-ри клас целодневно ли ще бъде обучението? защото сякаш ми се стори в края на годината на тържеството някак си госпожата с такива думи се обърна към следобедната ни учителка, все едно я виждаме за последно... Tired

В нашето училище ще има РС след началото на УГ.
дали ще има целодневно обучение, зависи дали конкретното училище ще има тази възможност да го предостави. Държавата е отпуснала средства, всичко е в ръцете на училищата. Peace

# 79
  • Варна
Има ли някой който ползва услугата на Виваком - Вивабипър? В голяма чуденка съм дали да му взема или да му взема обикновенна карта с включени минути към всички оператори  newsm78

# 80
Алабала,аз не съм клиент на Виваком, но е по-добре детето да има карта с минути към всички мобилни оператори.  newsm78

# 81
  • София
Аз и приятелят ми сме на Ментел, взехме й Прима, с която говори с мен безплатно, има 200 минути на месец към 5 номера "Семейство и приятели" - баща й, моя баща, бабата, приятеля ми и приятелката на баща ми, всеки месец картата се зарежда автоматично от моя номер с 5 лева. Има и 200 безплатни СМС-а на месец. Като й свършат 200-те минути, говори на 0,09 стотинки към Мтел и забравих на колко към другите оператори Peace Хубавото е, че повечето хора, с които юе говори по телефона, са с Ментелски номера Mr. Green Телефона е стария апарат на Антон, някакъв Луупски беше, с тъчскрийн, голяма радост Crazy

Ето такъв:  http://loop.bg/videos/1280830779_big.png

# 82
Ние, и повечето ни колеги, роднини сме също на М тел.  Mr. Green
Сашо е на план Комбина с мен. Имаме 6 номера в групата, а двамата си приказваме неограничено.  Wink

# 83
  • Варна
дали ще има родителска среща преди 1 учебен ден? ..мисля в началото на септември да се обадя на госпожата да питам...

а дали вече се знае 2-ри клас целодневно ли ще бъде обучението? защото сякаш ми се стори в края на годината на тържеството някак си госпожата с такива думи се обърна към следобедната ни учителка, все едно я виждаме за последно... Tired

дали ще има целодневно обучение, зависи дали конкретното училище ще има тази възможност да го предостави. Държавата е отпуснала средства, всичко е в ръцете на училищата. Peace

Кое е вашето училище ? (гледам сме съгражданки)

# 84
  • софия
Има ли някой който ползва услугата на Виваком - Вивабипър? В голяма чуденка съм дали да му взема или да му взема обикновенна карта с включени минути към всички оператори  newsm78
Аз съм на виваком - някаква тарифа на 10 лв- дават ми 160мин към виваком, 120 към всички фиксирани и 30 минути към всички оператори. Даже първите месеци всичко това беше двойно. Никога не мога да ги изговоря.Вивабипър е на 10 лв също , но с нещо като джи-пи -ес. . Бях на М-ТЕЛ 10 ГОДИНИ, Виваком са по коректни. Мисля да взема същото на дъщеря си, защото е на прима фор кидс и с м-тел не ми се занимава вече. Sick

# 85
  • Варна

Кое е вашето училище ? (гледам сме съгражданки)

Peace

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 07:45 от Хексе

# 86
  • София
И в нашето училище се учи една смяна, но ни казаха, че трябва 100% от децата да се запишат целодневно обучение, за да го има и тази година. Още не знам какво е станало, засега само се надявам.

# 87
  • София
Стела май от тази година втория срок ще са следобяд, следователно занималнята им ще е сутрин преди стол, тренировки и часовете. Тази година няма да я записвам на спортни танци, решихме да остане само на художествена, но пък ще ходи всеки ден Crazy

# 88
Нашите деца първия срок ще са ІІ-ра смяна.  Rolling Eyes
Сашо и тази година ще е на занималня.  Hug

# 89
  • София
Оооо, и Стела е на занималня, няма как иначе Crazy Макар че за смените не съм много сигурна де, миналата година второкласниците си бяха цялата година 1 смяна, следобед на занималня newsm78

Общи условия

Активация на акаунт