Набор 93-и вече изкласи

• 44 863
  • 743
  •   1
Отговори
# 720

Приятелят на сина ми е в Дания, Хорсенс. Казва, че с 1000лв на месец се справя. 380 евро е стаята, но е настанен в нея с друго момче от БГ и си делят наема. Храни се на стол, защото е зает през целия ден и няма време за готвене. Не излиза по заведения там, рядко ходи извън градчето, скъпо е и няма време. Услугите също са скъпи, отбягва да ползва. Билетите от и до Бг ги плащат родителите му отделно. Не работи.
Благодаря много

# 721
същото е за Франция и Германия , до колкото знам 500-600 евро месечно стигат

# 722
Охо , Ulenceto ти тук ли си  Hug

Аз иначе имам братовчедка набор 93
Да, тук съм!   bouquet
Нека на този ден (след една година) всички, борещи се с изпити, матури и т.н., да имат повод да празнуват! Успех! И честит празник на всички бивши и настоящи студенти!  bouquet Hug

# 723
  • София
От твоите уста в Божиите уши, както се казва  newsm10

# 724
Честит празник бивши,настоящи и дай Боже бъдещи студенти   bouquet
Дано децата ни празнуват от догодина.

# 725
  • София

От твоите уста в Божиите уши!

# 726
Ха дано Peace, чул те Господ Praynig

# 727
  • Варна
Какво смятате да им подарявате за Коледа / Нова Година, особено на момчетата. В голяма чуденка съм какво да вземем на нашия  newsm78  На малката съм купила подаръците от преди месец, но за големия нищо не ми ражда главата. Давайте идеи някакви  Hug

# 728
Моят син сам си избра подаръка. А освен това е близко и рождения му ден и затова ги съчетахме по негово искане, тъй като е скъпичък подаръка.

# 729
Ние от 2 години чак кой знае какви подаръци не правим.
Дрехи се купуват така или иначе постоянно, както и маратонки и подобни разни екипи.
Книги си купува сам, защото той чете фантастика и много избирателно подхожда към нова книга.
Телефони, айподи, плейстейшъни си има.
Затова даваме пари Laughing
Спестява си ги, като му дотрябват за лични нужди /напр. фитнеса се смята за лична нужда при нас Wink/ и други подобни ситуации, си се самофинансира.
*peony*, и при нас рожденният ден е само седмица след новата година Laughing.

# 730
  • България
иска нов телефон и лаптоп Simple Smileсамо дядо Коледа да провери да ли е в списъка с послушните деца Mr. Green

# 731
Няма начин да не е там Joy Joy Joy
Я по-скоро подскажете какво да купим на нашата девойка за коледа? Гаджето ни демек.

# 732
  • София
Няма начин да не е там Joy Joy Joy
Я по-скоро подскажете какво да купим на нашата девойка за коледа? Гаджето ни демек.

Зависи колко са си близки и колко е "сериозно". Отдавна ли ходят?
Ако са още пресни-пресни (както моя син и новата изгора  Rolling Eyes), книгата ми се струва подходяща като подарък. Тя може да се яви и един вид послание.
Ако са по-близки може: Кашмирен шал; комплект гримове; комплект ръкавички+калци; малка чантичка с дълга дръжка за парти; валчер за прическа + грим; валчер за СПА
Ако са си много, много близки: парфюмче; бижу

Не се бях замисляла до сега по този въпрос  newsm78
А иначе Коледните подаръци и при мен още са загадка  Thinking
Струва ми се , че младежите са по-сложни(и капризни)за избиране или поне при мен е така Laughing

# 733
  • Варна
Скоро се сдоби с нов телефон  / преди месец / и е навъртял една сметчица около 200 лв за миналия месец  Twisted Evil. Та за Коледа няма да му е голям подаръка със сигурност. Компютъра му е за смяна, но няма да получи нов скоро. Даваме му и пари понякога на празници, но ми се ще и някакво подаръче да има към тях.

tzarina, някаква сребърна гривна или обеци може би ще са подходящи , мисля че 2012 е високосна  newsm78

# 734
  • София

A синът ти не може ли да измисли? Нещо свързано с хобито ѝ? Ако трябва да купя нещо от изброените  неща на моята дъщеря, нищо няма да улуча. Единствено шал, защото знам кои цветове харесва. Ваучерите са идея, но могат да бъдат и доста лошо изживяване (справка - темите за колективното пазаруване). Бижута, парфюми, гримове, дрехи, книги - абсурдно е да улуча нещо, което да се хареса. Когато трябва да купя нещо, задължително е дадено листче със заглавие, марка, номер и т.н. Сребро не носи - само пластмаси и някакви метални груби гривни (и на бала щяла да е с такива  Grinning). Голямата пък носи само сребро.

За моите съм приготвила нещо дребно, в което ще пъхна и пликче  Laughing. Нека си купят каквото им се иска.

Общи условия

Активация на акаунт