АВГУСТинчето голямо вече стана,бяга, за да хване мама

• 33 340
  • 742
  •   1
Отговори
# 660

agnesana, а освен копие от акта за раждане на детето и молба по образец, нещо друго влизаше ли в този "комплект от документи"?
много ти благодаря за отговора!! още в понеделник ще отида!   bouquet   bouquet   bouquet

# 661

agnesana, а освен копие от акта за раждане на детето и молба по образец, нещо друго влизаше ли в този "комплект от документи"?
много ти благодаря за отговора!! още в понеделник ще отида!   bouquet   bouquet   bouquet

Без копие, вземаш самия акт за сверка, личната ти карта, ако имаш брак, домумент от работата на мъжа ти за дохода за една година назад, също такъв документ и от твоя работодател (той ще е със сума 0, но го изискват). Ако нямаш брак, само от твоя работодател. Вземаш и бележка от педиатъра, че детето е ходило на консултации и са му сложени всички ваксини.

# 662
За заглавията, аз измислих това само:

Листа се ронят на синджир, августинче скача в тях без спир
Есента настъпва, августинче смело стъпва.
Августинче в ритъм пее, есента настъпва и се смее
Августинчето дивее, на мама хич не и се смее

Страхотни заглавия, не мога да си избера само едно от тях  Laughing последното, може да го ползваме и зимата.  Hug

Навън вече захладня и лека полека ще намалеят разходките. Започнахте ли вече да обувате чорапогащничета под панталонките, че аз още се чудя. Струва ми се, че ще е много навлечена и ще й е топло. Може би съдя по себе си, че аз и зимата под панталоните съм боса.  newsm78

# 663
Есента настъпва, августинче смело стъпва. Давам тука гласа си  Peace

Никакви чорапогащници- иначе купих 3 бр, обаче чак в доста студените дни му слагам . Даже ако долницата и подплатена минава само с нея и тогава.Не обичам да е навлечен, и аз ходя доста леко облечена.а и наобед още става доста  топло във Варна- дребния беше днес по къс ръкав, с дънков гащеризон отгоре

Искам да питам майчетата с деца в яслите- как заспиват наобед, и как е било преди??
Ивелин е в кошарата от 13ч, заспа сега в 15ч , това са  2 часа мрънкане, викане, бунтове, заспива сам , обаче отнема доста време.Като го сложих 13ч беше каталясал от игра в парка, полузаспал..

# 664
Момичета, търся някаква играчка за дърпане на Хриси.Тя си пада много по патета и котета, може и кученце.Някой да е срещал по сайтовете? По възможност и да издава някакъв звук, като върви,да не е дървена и да не е много скъпа Laughing Или поне линкове на сайтове да ми дадете, може някой различен да има и да намеря нещо подходящо?

# 665
# 666
Момичета, търся някаква играчка за дърпане на Хриси.Тя си пада много по патета и котета, може и кученце.Някой да е срещал по сайтовете? По възможност и да издава някакъв звук, като върви,да не е дървена и да не е много скъпа Laughing Или поне линкове на сайтове да ми дадете, може някой различен да има и да намеря нещо подходящо?

Незнам какво точно търсиш, но аз имам такава http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.153 и съм много доволна. Малкия сам си я дърпаше и и се кефеше. Сега вече не е актуална. Мелодията е много хубава и дълга. Чико имат сега някакви нови играчки от сорта на мече и коте май беше ама са ужасни. Незнам имитация ли е на Чико или не, но свирят ужасно. В повечето детски магазини има такива и хубавото е че връвчицата е извън опаковката и можеш да чуеш как свири.

За чорапогащи е много рано според мен. И аз съм купила 2 чифта да имам под ръка, но смятам да ги обувам през голямата зима. За сега съм пас.

# 667
Ето тук има варианти:
http://malchugani.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid … amp;limitstart=20
Имай в предвид, че всички играчки за дърпане са с много къси връзки, защото така са безопасни за децата, да не се обесят. Та ако искаш да става за дърпане си завръзваш една дълга връзка Simple Smile

МаРиНа, ние от понеделник ще оставяме Миро за цял ден в яслата(2 дена го взимах на обяд, но не плачел изобщо и ще го оставяме за цял ден) и после ще споделя дали заспива бързо там. Но той у дома заспива сам, като го сложа да легне и излизам от стаята - след няколко минути е заспал. Много рядко не му се заспива веднага и се повърта 10-15мин. Така е от около 5 месеца, за моя голяма радост. Дано и в яслата да е така. Обаче каката изобщо не можеше да заспива сама и ако я оставех - 2 часа рев до изтощение и аз лягах до нея. Не знам в яслата как я научиха да заспива, но в началото казваха, че не искала да спи. После обаче свикна, та не му мисли много, те ще се оправят. Аз и с гърнето нямам успех с Миро, а сега в яслата си го слагат на гърне и нямало проблеми Thinking

Аз още не обличам дебели дрехи, караме на панталонче и блуза или анцуг горно и долно и отгоре есенно якенце.

# 668
Сега разбрах точно какаво имаш в предвид. Виж във вегата. Аз погледнах на бързо и намерих това http://vegatoys.com/view/4762.html Над 10лв доставката е безплатна. Аз съм доволна, за рожденния ден на малкия пазарувах от там и нещата си дойдоха на точно на време.

# 669
  Мисля, че още е рано за чорапогащници. Даже и нямам купени. Сега го извеждам с боди с къс ръкав, блузка и някакво панталонче.

# 670
Мами, ще пейстна нещо от "говорещите кърмачета", смяла съм се със сълзи като си представих ситуацията  Joy

Ние имахме следната ситуация:На море сме аз,дребната,сестра ми,зет ми и племенника. София като видеше,4е малкия су4е съответно искаше и тя. Един си лежим на плажа и тя пак го видя и си поиска,но аз категори4но  и отказах. А преди това две,ама наистина натокани мацки,със готини тела,о4ила и про4ие от половин 4ас ве4е, се пе4аха прави на плажа по монокини и аз на майтап и казах "А бе маме,я отиди при онези две каки,те да ти дадат мляко!" След малко гледаме го нашето диване,как по4ва отдале4е да ги заобикаля,то4но както акула заобикаля жертвата си Laughing Въртя се около тях,въртя се и след малко отиде нещо да им говори. Отдале4е гледаме,как онея ми ти мацки по4наха да се превиват от смях. Връща се нашата госпожица страшно разо4арована и казва:
"Мъъъка,няма каки мако!" Joy Аз през смях я питам,"Ама какво им каза бе маме на каките?"
"Бите,каки дай мако! Joy Докрая на деня не спряхме да се смеем hahaha

# 671
  • София
Вчера й обличах чорпогащник,но беше и с рокличка,но мисля и днес да слагам за по-тънко панталонче,което носеше лятото.Тук си е бая студ.

# 672

момичета, специално искам да поздравя всички, които се притесняват за развитието на говорните умения у децата с ето тази изключително вдъхновяваща и забавна тема!
 hahaha

# 673
Добро утро, момичета, и спорна седмица на всички ви  Hug
Десинка, паднах си от смях просто  Joy
Ние сме напред вече с чорапогащниците - имаме си два и още от събота ги носим. Но лошото, че Борко все още няма ни един ватиран или поне малко по-дебел панталон - само дънки и анцузи, та се налага, де.
Някой беше питал тези дни за коледен подарък. Аз също започнах да мисля по въпроса, че да не вземат пак бабите да ме преварят и после да си остана с пръст в устата. Та...реших да му подарим някаква хубава шейничка. Малко порових, но още не съм се спряла на нищо. Ще се радвам на съвети и идеи  Rolling Eyes
Агнес, браво за навременната инициатива! Давам глас за: Есента настъпва, августинче смело стъпва.
Вчера водихме Борко на фотосесия в помощ на Вики и си изкарахме страхотно (щом и таткото се забавлява, смятайте). Много съм щастлива, ако направят пак, пак сме там. Сега си чакаме снимките до няколко дни.

# 674
Хей здравейте мами Simple Smile.
Согурно от цяла годин не съм писала...е поне от половин, но пък знам колко сте отзивчиви и се надявам да помогнете тук с един съвет. Искам да водя Павел в Gymboree, но никак не мога да се ориентирам в сайта им нещо...А помня, че преди се организирахте и ходехте заедно. А сега са преместили Gymboree съвсем близо до вкъщи и ми се иска да заведа моето момче, още повече е в такова време като днешното, когато дечко се побърква в къщи...Та мисълта ми е, ходите ли още там? И кое от заниманията е подходящо за нашите дечица. Има ли нещо в което участва и мама? В сайта им програмата им се отваря на половина, нито цени се виждат нито нищо. Или поне при мен е така. Е, благодаря за времето и вниманието.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт