АВГУСТинчето голямо вече стана,бяга, за да хване мама

• 33 333
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, момичета.
И аз мисля, че е рано за чорапогащници. Имам едни, които майка ми беше купувала от Испания, но са много шарени и не ги харесвам особено. Ще трябва да потърся някакви белички, по-хубавки.
Принципно не обичам да я навличам, то и аз чорапогащници не използвам. Но днес е много ужасно времето в Сливен - студ, вятър и дъжд от време на време, та смятам да не мърдаме от нас.

И аз давам глас за Есента настъпва, августинче смело стъпва.
Макар че Софи не стъпва смело  Joy Тя на практика може да ходи, онзи ден на една полянка направи 20-30 крачки без проблем и после седна. Но падна малко на тревата и сега почти не иска да се пуска. Дори да се е изправила някъде, ако иска да дойде при мен сяда и допълзява. Защо така това дете не знам, но явно се чувства по-сигурна като пълзи.

На Софи й никнат кътници и няма НИКАКЪВ апетит Sad Иначе не е голяма драма за сега, пу-пу. Аз изобщо не съм очаквала да й излизат кътници, защото има само първите 4 зъба, но явно не спазва някаква последователност.

Мама Зайка - радвам се, че сте се включили и сте останали доволни  Hug

# 676
Аз пък си слагам чорапогащници, особено сутрин, когато ми се вижда доста студено.И плетените неща изкарах от гардероба.Вече и за шапки се замислям.И вигантол започнах да давам.И за нещо имуностимулиращо се чудя. Хихи, май-май се престаравам ,като ви чета Hug

# 677
  • София
Вигантол пък защо?
Доколкото знам не се препоръчва след първата годинка, фонтанелите са затворени и прочие, та не виждам смисъл.

# 678
Аз бях купила такава шейна на баткото - и сега ще я ползвам за  Любов.Удобна е,че детето не е на земята и има колан.

# 679
Чета ви аз, но като не се случват нови неща при нас. Все същата песен безсънни нощи, не му се говори, само бате, мама и тати евентуално иначе всичко си разбира и се сочи като иска. Много е отворен като го държи някой за ръцете обикаля, това му се харесва и се карат мнооого с батко си. Та така сме, а температурата из онези дни беше само от зъби, но още не мога да го видя виновника. Та сега си останахме само с 5  Crossing Arms

# 680
И малкия пак е болен.Страшна хрема го е хванала.Дано само с това да се размине.
За витамин Д и аз ще питам докторката,защото фонтанелата му не само,че не е затворена,а и си е голяма.

# 681
Днес поръчах бейби вак за сополките, понеже не издържам повече. Тая хрема е ужасна, от миналия вторник си я мъкнем.

Моята докторка нищо не ми е казвала за вит.Д, но и аз не съм питала. Мисля си да я сменям вече. Д-рката отново я няма и фелдшерката преглежда.

Аз дрешки купих доста. Сега се чудя кога изобщо ще успея да му ги облека. Имам дори и за напролет малко по - големи.

# 682
Ksanaidu, добре дошла отново при нас  Hug Ние ходим в Джимбори, но малко с цените не съм на ясно  Rolling Eyes Може да се ходи на Игра и Учение 3 (това е за проходили деца) - вт 17ч, ср 10ч.; и на Музика, но не знам разписанието. Изкуствата май почваха от 18 месеца. Абе направо им пиши в скайпа - gymboree_sofia . Ние живи и здрави утре ще ходим от 17ч.
И ние имаме проблем с тези сополи...край нямат просто! Но вече съм сигурна, че са от втория кътник. Направо ме шашка това хлапе какви зъби вади - долу има само 2, а горе чакаме 6-ти  #Crazy и то последните два са все кътници  newsm78
Пете, много е хубава тази шейничка. Но при мен проблема е, че съм с две деца - едно малко и едно пораснало. Та порасналото (таткото) 100% ще се пробва да се натика вътре и отново 100% ще я счупи (така стана миналата зима със шейничката на кръщелника му  hahaha ) Та наистина ми е трудна задачата  Thinking

# 683
Привет момичета,
мнооого сте изписали,мнооого са пораснали дечицата. Как неусетно минава времето...
Аз се върнах на работа от 2 седмици и се чувствам доста добре. Имам проблем единствено с недоспиването - Дария се буди адски много нощно време, но и това ще мине постепенно.
Ние си изкарахме цяло страхотно лято на вилата - беше много хубаво- на въздух, на басейн, по цяяял ден на вън. Заредихме се с енергия за цяла зима.
Дария се очертава като голяма пакостница. Вече имаме записано първо посещение в Пирогов със страхотна аркада на веждата и то точно преди едно пътуване. Залепена е, но има белег и се чудя дали да я мажа с някакво мазило или да оставя така. Срещам доста противоречиви мнения.
Има едва 3 и половина зъба и вече ходи "почти" сама. Правихме и прощъпулник и...се хвана за черпака....поне гладна няма да остане   hahaha
Голяма ревност обаче има между децата - направо понякога незнам как да се справям. Когато гушна баткото - малкото с мрънкане веднага се вклинва помежду ни...Големия пък умира да си играе с нейните играчки....суматоха...
След поредния изхвърлен чувал с играчки на големия, реших че няма да допускам същата грешка с Дария - да я затрупвам с играчки и за сега успявам да се справя, да видим за в бъдеще как ще сме.

Хайде стига толкоз,че стана много дълго...

# 684
Вигантол пък защо?
Доколкото знам не се препоръчва след първата годинка, фонтанелите са затворени и прочие, та не виждам смисъл.

Ами лекарката ни е преценила, че по две капки трябва да давам, пък и фонтанелата не е затворена. А и ние нали бяхме с рахит, още тогава ни каза, че последствията се лекуват  поне година с витамин Д.

# 685
Ksanaidu, добре дошла отново при нас  Hug Ние ходим в Джимбори, но малко с цените не съм на ясно  Rolling Eyes Може да се ходи на Игра и Учение 3 (това е за проходили деца) - вт 17ч, ср 10ч.; и на Музика, но не знам разписанието. Изкуствата май почваха от 18 месеца. Абе направо им пиши в скайпа - gymboree_sofia . Ние живи и здрави утре ще ходим от 17ч.
И ние имаме проблем с тези сополи...край нямат просто! Но вече съм сигурна, че са от втория кътник. Направо ме шашка това хлапе какви зъби вади - долу има само 2, а горе чакаме 6-ти  #Crazy и то последните два са все кътници  newsm78
Пете, много е хубава тази шейничка. Но при мен проблема е, че съм с две деца - едно малко и едно пораснало. Та порасналото (таткото) 100% ще се пробва да се натика вътре и отново 100% ще я счупи (така стана миналата зима със шейничката на кръщелника му  hahaha ) Та наистина ми е трудна задачата  Thinking

За тати една такава    Wink

# 686

Супер мерси много. Ще се опитам да се свържа в сайта. В това игра и учение участват ли родители? И какво правите = струва ли си? Е сигурно щом ще ходите. Всъщност ще се опитам да се включа Simple Smile. А и последно, кое точно е тази сграда? Там където са outlet-ите на Зара ли? Мерси много.

За суполите да споделя и нас ни мъчиха - вече минаха почти. Baby vac е страхотен - просто няма сравнение за мен поне. Взех го миналата седмица, но щом даже малкия н амомети се навира в прахусмокачката да ги махаме  Laughing Laughing

# 687
  • София
И при нас стана проблем със сополите,но са само те.Педиатърката, каза Виброцил и да си ходи на ясла.

# 688
Момичета, и тук да се изфукам. Вече съм "професионален бакалавър", демек, взех си държавния!

# 689
Zolka ,Честито!Успех за напред!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт