АВГУСТинчето голямо вече стана,бяга, за да хване мама

• 33 361
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Днес взех Миро на обяд от яслата, всичко е минало добре, като изключим, че много му се е приспало и се е вкиснал по някое време. Той милия, толкова рано не е ставал. Преди 8ч. никога не се е будил и сега не може да избута до 12ч. Казаха, че имат едни ревливи близнаци и той солидарен с тях е плакал по едно време. Но за мен не е плакал Simple Smile. Казаха ми, че мога да го водя с количката и преди обяд да го слагат да дремне в нея ако му е зор, защото са навън докато е хубаво времето. Дадоха ми да си избера в коя група да бъде, аз имах предпочитания и съм много доволна как се получи. Имам само добри отзиви за персонала от тази група, имаме си и приятелчета. Дано и занапред нещата да вървят гладко.
И да ви призная, нямам никакви угризения, че го оставям на ясла. Радвам се, че той не е стресиран и тръгва добре. Явно с вторите деца е по-лесна тази раздяла Simple Smile

# 616
Tyriseta, няма и защо да имаш угризения Simple Smile Радвам се, че засега всичко е наред. Моето момиче ще го вземат декември месец чак в яслата и имам още два месеца да се настроя. Честно казано вече доста ми се иска да започвам работа Simple Smile

# 617
Честно казано вече доста ми се иска да започвам работа Simple Smile

и на мен!  Rolling Eyes

# 618
  • Русе
А вие какво работите, извинете? Стана ми интересно..

Аз последно работих като преводач. Скоро ще започвам подготовка за кандидатстване за висше образование, макар и друго.

# 619
  • Ямбол
А на мен, честно казано, не ми се връща никак на работа. Ситуацията в офиса не се е променила много (работя в банка),  на моето място се смениха 3-4 човека за тази година (представете си за какво става въпрос ooooh! . Сега писах в една забавна темичка за бленувания собствен бизнес  и се оказа, че мечтая за коренно различни неща от това, което работя. Не че не бях наясно с това и преди.
Marrah, раздумката при Коко Шаман е винаги приятна.Снощи ровичках и за други модели, открих едни забавни надписи  Heart Eyes

# 620
На мен хем ми се връща, хем не ми се връща. Едно такова ми е раздвоено-хем ми е хубаво с детенцето, хем имам нужда да върша и друго.Но пък ми се вършат наистина коренно различни неща от работата-примерно квилинг и разни такива нещица.От друга страна пък ми липсва малко динамиката на работното място.Да ти се обадят в последния момент за нещо, което е трябвало да бъде готово вчера, да те пратят да свършиш нещо в общината и там да кибичиш 3часа на опашка и после да си вдигнете скандал със служителката на гишето, за нещо, за което не отговаряш, да обясняваш до побъркване на колегите защо това става, а това не.Ако искайте вярвайте ,но това ми липсва-даже подреждането на документи Simple Smile
Между другото, сега правя преговор за последно за държавния утре-малката е със свекървата по парковете, таткото е  на работа, пък аз трябва да уча LaughingМинах повечето теми де и реших да се разтоваря малко.
Мдам...пък вчера подадох документи за детска градина за 2013, пък те още на ясла не са ни взели...
Мечтая си за софийската система-да подам заявление по интернет или поне както е в район Тракия в Пловдив-в общината, да, да, ама не.
Ей по тая причина и защото не вдигнаха нито майчинството, нито детските няма да гласувам вече за парламент.Гласувам-те тия ,за които гласувам си седят в София , провинцията да потъва.Пък  на местните избори -чета едни предизборни програми, как пък един кандидат не се сети, че майките и семействата им са огромен електорат и не написа нещо за нас и децата ни...Та...отплеснах се, ако не разбрахте, хич не ми се учи Heart Eyes

# 621
Момичета, моля някой да ми препише табличката с килограмите и месеците от панадола.
Че сме с 38,2  и ще дам малко панадол, но да не прекалявам, а съм хвърлила кутийката

# 622

shanel1982, дали това няма да свърши работа - http://www.panadol.bg/dozirane.html?

# 623
jennie.to, благодаря много  Hug  bouquet

# 624
И аз от една седмица съм вече на работа. Първия ден ми беше доста трудно - все пак за една година малко или много съм изгубила трудовите навици, но вече посвикнах и ми е добре. Майчинството го прехвърлих на таткото и се гледат учудващо добре - забележки нямам - разбират се перфектно - хранят се, спинкат и ходят по разходки.

Доста често пишем кой какво прави, та да кажа вчера като ходихме на проверка на детски невролог какво ни препитаха, явно нормално за децата на тази възраст
 - колко думички казва осъзнато - ние сме само с мама, кака, тате , ела-ела и ало и май малко им се сториха
- изпълнява ли команди - от типа на донеси това, отиди там, направи онова и т.н
- реди ли кубчета на кулички - това не сме го показвали да го прави, но днес като й показах май ще се получи
- най-интересното пие ли сама от обикновенна чаша  newsm78 - като й държа чашата пие добре, но да й дам самичка да я държи не смея - струва ми се рано
- тези стандартните казва ли здравей, чао и т.н
Попитах за тези играчки сортерчетата - с различните формички дето се пъхат в дупки - било много рано за тях - били за около три годишна възраст, а аз мъча ли мъча детето да пъха  Joy За тази възрас вече били подходящи ринговете.
Общо взето май я харесаха доста позавакса забавеното двигателно развитие, сега остава да проходи /което естествено няма да е скоро, но до нова година дано стане/ и да си отдъхнем най после

# 625

Marrah, честно казано изобщо не ми се връща на работа заради работата като такава.. просто усещам как бебешкият живот започва да ми се отразява не-особено добре.. професионално нещата съвсем са зле, срещите ми с хора са ограничени до много тесен кръг, разговорите ми извън майчинството протичат предимно on-line.. като искам да отида на изложба, примерно, трябва да се обаждам и да проверявам може ли да се влиза с количка.. не се оплаквам и не страдам толкова много от всичко това, знам, че е временно положение, но тайничко в себе си ми се иска мъъъъничко да се променят нещата...

искам да обърна малко внимание на себе си.. пък!  Embarassed  Rolling Eyes

# 626
mimira, ти сега ме вкарА в е..ти филма  ooooh!
Калоян казва само 3 и то ако могат да се нарекат думи - ало, айде и мама , но не винаги  Laughing
Нито пие от чаша, нито носи нещо  Confused

Не знам дали писах за това, но аз се чувствам много добре откакто се върнах на работа. Ужасно натоварено ми е, но някак си живнах.

# 627
искам да обърна малко внимание на себе си.. пък!  Embarassed  Rolling Eyes
Напълно те разбирам какво имаш предвид. Онзи ден се облякох и аз като жена  Joy къса пола, токчета, костюм, ех, как ми липсваше.  Crazy не го бях правила от поне година и половина, че и повече.  Crazy Сега остана само да ида поне веднъж на спа и масаж да се поглезя малко.
jennie.to във вторник пътувам, ако искаш ми пиши на лични телефона си, да ти звънна към сряда-четвъртък да се видим  Wink

Нещо напоследък май почвам да се вкарвам във филм, преди малката казваше прекрасно кака, баба, тата, сега като е захапала едно папи и ба-бау/нещо подобно, но не мога да го напиша точно/ нищо с К не иска да каже  newsm78 на мен като ме види вика "папииии", на баща си също  hahaha само в просъница или ако е на зор нещо каже "мами", но то е рядко. Изключвам бебешкото бръщолевене, от което не разбирам и думичка  Laughing

Забравих да се похваля и с нашия прощъпулник. Първо се хвана за четката за зъби, след секунда за триъгълника, после за лекарските слушалки, накрая си взе касичката и една отверка и си остана с тях  Joy или ще е разностранен талант или касоразбивач /днес до такъв извод стигнаха, като разказвах какво е взела от предметите/  Joy

# 628
И моя човек не е от приказливите.Казва тата,баба и мама(когато е на зор само Laughing)Не посочва,не прави чао,нито здравей.С предметите също сме назад.Познава само топката,и то точно определена топка(има 6).Когато искам нещо изобщо не ме и отразява.Всичко което хване,продължава да лети на посоки.Но миналия ден се ядосах,защото 2 стаи буквално са заринати с играчки,а той се рови все в неща,в които не трябва.Прибрах всичко и му оставих 4 животинки и една топка.Заинатила съм се,че докато не ги научи кое какво е няма да му извадя други.За сега иаме значителен прогрес със зайчето Mr. Green
Незнам дали методът ми е правилен,но ми писна да няма къде да стъпя и когато му поискам нещо да се оглежда като муха без глава,без да знае какво точно търси Crossing Arms
Хубав слънчев ден от мен!

# 629
Ами моето дете пък нищо не казва  newsm78  Само казва гол и нещо като ка или га на топките и това е. Всичко друго не го осъзнава според мен. Казва мама, но определено си го пуска така от нищото и не мисля, че го свързва с мен.

И аз определено имам нужда и от друг живот. Не само да обикалям по гуменки навън с количката. Имам нужда да се облека, да се гримирам, да се срещам с други хора, да ми е по-динамично ежедневието. И аз не искам да почвам работа, заради самата работа, която съм имала. Още повече, че аз ще трябва да си търся нова работа, така че не е ясно на какво ще попадна, но като цяло имам нужда да работя. Имам нужда и по финансови причини, защото 240 лв. не ме устройват изобщо.

Правилно ли разбирам, че сега трябва да водим децата на невролог? Не ни е казала нищо педиатърката.

Доволни ли сте от този д-р Драганов, ортопеда? Трябва да водим малката, а се чудя при кого  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт