Отговори
# 630
  • Варна
Добро утро! Днес ви изпреварих всички.  smile3534 Съвсем ранобудна взех да ставам. Явно трябва да свиквам.  hahaha Ама и дребния не спря да ме сритва от 6ч. и викам хубаво айде ставам...  ooooh! А сега се кротна....  Mr. Green
Честито бебче на Тони! Да е жива и здрава малката, да расте много усмихната и да бъде гордост за мама и тати!   bouquet
kleopatra555 и на мен ми прави впечетление, че мацките са по-нетърпеливи!  Wink Да видим кой ще е първия мъж.
kakichka , браво на твоите дружки! Хубаво са те зарадвали с торбите. На мнение съм, че никога още нещо не е излишно, все ще влязат в употреба. Wink
Относно киселините, аз доскоро не знаех какво е това животно и онзи ден викам на ММ нещо ми е кофти на гърлото и май прилича на киселини... та той ме светна, че е това..  Blush Къде съм виждала такова нещо....  newsm78 Явно бяха леки, защото не беше чак толкова неприятно, но викам дай да пробвам трикчето с белия боб -  е, помогна ми!   Mr. Green Моя чак не можа да повярва.  Mr. Green
emanuella89 , ееее няма такъв сън! Ама каквото и да правиш 240кг си е мисията невъзможна.  Stop
Варненки , и аз искам да дойда на лекцията, ама пустото време хич не съвпада с моите ангажименти.... Thinking Ако свърша по навреме при доки, може да измисля нещо.  newsm78

# 631
Честита рожба на Тони,   bouquet Hug

Да е здрава малката Калина, да има прекрасно детство и да радва мама и татко!

Grinning Grinning

# 632
  • София
Честито бебче на Тони, много хубаво име сте избрали, аз за сега се колебая между него и още едно  Peace

Аз пък се учудвам как така се появяват така изневиделица бебетата, нали ходиме на прегледи,следят ни за инфекции,нали накрая проверяват за разкритие и може да ти кажат дали до няколко дена ще родиш или не newsm78

# 633
Честито бебенце на мама Тони,
да им е жива и здрава малката принцеса и да им носи много радости  Hug      bouquet

# 634
Добро утро!
Честито бебе на мамо Тони! Да и е жива и здрава малката принцеса, да расте щастливо и умно дете за радост и гордост на мама и тете!

Почна се и при нас с бебевалежа нека от тук нататък да чуваме само хубави новини за здрави бебета и майки!

# 635
Добро утро  Simple Smile
Убихме бълхата! Хванах я с голи ръце ако искате вярвайте. Бях позаспала на дивана, усещам, нещо ми скача и с едно движение все едно люпя семки, хоп бълхата между пръстите ми. Ей, това ако не са майчински инстинкти. Станала съм бърза и точна като хищник, и търпя на болка. Винаги съм мечтала да видя Амазонка май сега е момента  Laughing
Да ви кажа тази нощ се сънувах за първи път от много месеци насам, не бременна. Бяхме в един бар и всичките ми приятели бяха там. Досега каквото и да сънувах бях бременна в съня си. Странно, дали това не е знак, че момента наближава.
kakichka, аз мисля да не използвам никаква козметика освен цинков крем против подсичане и едно комбинирано душ гелче с шампоанче, което ще е от тези био марки. Не съм го купила още. Смятам да къпя бебето вечер само във вода, в която има бадемово масло( това за ежедневната грижа), а веднъж седмично с душ гела, след което ще го мажа с преварен зехтин ако има нужда.
Petkova, май отдавна никой не ме беше изпреварвал. Браво!
Хубав ден на всички! 
Стискайте ми палци да не получа контракции, днес съм на кола маска, ей сега изпивам две нож па и тръгвам!

# 636
Честита Калина на Тони   bouquet  Hug! Да е жива и здрава и дано Тонката се възстанови бързо и ни пише скоро как е минало Grinning

# 637
  • Sofia
Добро утро, момичета! Аз тази сутрин заведох дъщеря ми на ясла за първи ден и сега с  kaffeetrmker_2 съм седнала да се насладя на писанията ви.  Grinning

Силса, ами ей така се появяват някои бебета - изненадващо.

Какичка, аз също съм взела козметиката на Тьопфер, надявам се да останем доволни. Всъщност тя Съни вече я ползва на Алинка, Съни, сподели мила как я приема принцесата.  Hug За памперси се насочих към Baby Love на магазините DM. С дъщеря ми ги ползвах и бях много доволна, само че при нея ги включих от 8-ия месец, сега съм взела за беба и ако всичко е наред и няма проблеми и обриви с тях, ще си ги ползвам, много ми харесват и като качество, и като цена.  Peace

Лусин, успех и да не получиш контракции!  Grinning

Аз да ви кажа от два месеца се побърквам по разни миризми - дай ми аромат на кафе, цигарен дим (да споделя че не съм пушила преди тази си бременност, а преди това много малко), изгорели газове, на разни препарати, лак, лакочистител и тем подобни... Направо умирам да ми мирише на нещо такова, само ходя и душа като куче, а мъжа ми ми вика наркоманка. Ама какво да направя, така ме кара отвътре, по същия начин бях и със София към края на бременността си и след раждането всичко се успокои. При някоя от вас има ли ги същите пристрастености?  Laughing

# 638
  • Пловдив
Честита да е Калина на Тони. Да расте здрава и послушна, а Тони бързо да се възстановява  Simple Smile

Момичета, аз днес може да се каже, че вече съм добре. Даже закуска приготвям. Любчо е на гости в нашите за да мога аз да си почина и да си оправя малко къщата  Simple Smile

# 639
Честито на мама Тони за малката Калина! Да е жива и здрава!  bouquet

Момичета, времето стремглаво наближава! Аз вече едвам се предвиждам, а толкова неща искам да направя. Много бързо се измарям. Всеки ден получавам болезнени контракции и имам чувството, че всеки един момент ще родя.

Някой използвал ли е с първата си рожба млеката на Baby Love от DM? Прави ми впечатление, че са доста по-евтини. Около 11 лв. за 600 гр. Извинявам се ако сте го обсъждали, но влизам рядко във форума.

# 640
Хайде още едно бебче. Честито на мама Тони77!!! Да й е живо и здраво и много послушно!   bouquet   bouquet       bouquet   

denden, благодаря за статията относно зрелостта на плацентата   bouquet - значи всичко при мен е ок.
Изглежда и моето бебе е нощно - цял ден се спотайва и вечерно време почва да мърда.  Simple Smile

То и моя мъж ще си пусне обикновен отпуск /цяло лято си го пази с тази цел  Laughing /, тъй като дори го водят на доста по-ниска заплата, отколкото е в действителност и ако си вземе полагащия му се от държавата, никакви пари няма да вземе.  Sad

От днес официално влизам в 9-ти месец /видях от линийката си/ и много се радвам, че добутах до тук. И докато миналата седмица си казвах - "хайде и следващата да изкарам", сега пак си казвам да изкарам и по-следващата.  Laughing

За млеката на ДМ Babylove си взех една кутия за всеки случай, но не мога да дам мнение засега. Иначе съм чула добри отзиви от други майки.  Peace

# 641
  • Варна
Честито бебче на мама Тони! Да е жива, здрава и много да радва мама и татко.

# 642
Честито бебче на мама Тони!!!   bouquet  bouquet  bouquetДа е жива и здрава малката Калина и да носи много радост на мама и тати!

# 643
  • София
Честито бебче на Тони, да им е жива и здрава и много да ги радва!

Леле, отивам да стягам чантата за болницатам че Тони беше с термин ден след моя...

Лусин, не се притеснявай за кола маската, и с предишната и с тази бременност си ходя редовно, не съм имала контракции след това. Относно Еко болс - много четох коментари и ревюта преди да ги взема, смятам че са напълно безопасни, но благодаря за загрижеността  Hug Така или иначе едната изчезна някъде  newsm78

Алтер Его - сънувах те тази нощ, че раждаш  Rolling Eyes и то нормално....

Пепи радвам се, че си по-добре!

За сушилните, аз също ви съветвам да не си купувате уред 2в1. Имаме пералня със сушилня (беше възможно най-доброто на пазара преди 2 г.), ами функцията за сушене за нищо не става...И със сигурност знам как да боравя с нея  Wink Ние си взехме преди два месеца SIEMENS WT 46 W 561 BY, страхотна е  Heart Eyes

Пробвах течния препарат за пране на Бочко - лично на мен много ми хареса, изпра доста упорити петна от дрехите на Мишо, вкл. и от химикалка и оставя много деликатен аромат. Ще го ползвам и за бебето. Смятам утре да изпера поне комплекта за изписване  Rolling Eyes

За млеката мисля да си взема Hipp HA Combiotic още за болницата, ако не дай боже не ми слезе кърмата, поне да му дават хипоалергенно АМ, заради възможността и бебчо да е с АБКМ, като Мишо...

Хубав ден на всички!!!

# 644
Здравейте,
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА КАЛИНА НА МАМА ТОНИ, САМО ХУБАВИ МИГОВЕ ЗАЕДНО ИМ ПОЖЕЛАВАМ. Тони на теб бързо възстановяване.   bouquet
За памперсите аз също купих един пакет baby love от DM, мисля и млякото да опитам , ако се наложи.
Хубав и лек ден ви пожелавам и да се пазите и почивате повече ,че бебевалежа започва  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт