С трепетен копнеж продължава Септемврийският бебевалеж :)

• 29 184
  • 712
  •   1
Отговори
# 105
Маринка, честита ти дъщеричка, да ви е жива и здрава и много да ви радва  Hug
Евитка, стискам палци и аз, дано всичко да стане така, както ти го искаш!
Аз нямам какво да ви се похваля, ремонта продължава с пълна пара, но вече му се вижда края /да се надяваме/. Иначе се чувствам добре, малко ме наболява тук - таме, ама не се оплаквам, малко остана Simple Smile Хубава и спокойна вечер от мен!

# 106
  • София
reya Секса му е майката, и бащата, и началото и края  Mr. Green на нашето състояние. Аз като пренасях предният път тва беше начина ми да предизвикам раждането  Mr. Green. Не че успях де  Mr. Green

Честита дъщеря на Маринка, да сте живи и здрави Hug

Мойта чанта за количка ми я пратиха от Ларедут като подарък  Mr. Green Заедно с една непромокаема подложка малка за преобуване на памперси. Сиво-лилаво-розова е с едно жирафче. Много е симпатична  Mr. Green

Евита успех  Hug

# 107
Маринка да е жива и здрава малката принцеса  Hug
Евита стискам палци всичко да мине бързо и леко  Hug
Малката стискам палци за добри резултати утре  Hug  Hug  Hug

# 108
Маринка честита ти Белослава!Много здрава , ящна и поспалива да е!
Жулен имаше в един сайт едни чанти бяха на хубава цена трябва да се разровя и ще ти пратя линк!
Варна все още държим фронта със срещите !Утре ще кача вече снимките на последните оцелели  Mr. Green Аз бях на жк след срещата започнах феро фолгамата  дано поне не пада повече хемоглобина , иначе бебка си е добре отговаря на 36 седмица , плацентата започнала да зрее но е нормално за този период. И докторката ме хвърли в джаза като ме пита дали чакаме МЪЖвикам не бе момиче е  уж и сега съм в дълбок размисъл  Joy 

# 109
Reya, аз съм чувала, че и качването на стълби помага, както и яденето на много фурми, ананас със сърцевината и чай от листа от малини. Но лично не съм пробвала нищо от това. За мен предизвикването на раждане има смисъл, ако терминът вече е минал, а пък аз предният път родих точно на термин Peace

Миленка, тези доктори само смут всяват Rolling Eyes

# 110
  • София
julen виж и тази, на живо изглежда мн. по-добре и е по-голяма http://family-bg.com/prX_483.htm
Имам една излишна раница чиполинска, ако решиш ще ти я пратя..

Честита дъщеричка на Маринка и от мен - Да е жива и здрава малката принцеска, да расте силна и щастлива и да радва много мама и тате!

# 111
Reya, аз съм чувала, че и качването на стълби помага, както и яденето на много фурми, ананас със сърцевината и чай от листа от малини. Но лично не съм пробвала нищо от това. За мен предизвикването на раждане има смисъл, ако терминът вече е минал, а пък аз предният път родих точно на термин Peace
Ами в моя случай става въпрос за бебе с големи размери, пък мама с малък таз, та затова ми се ще да се роди бебка до 10-тина дни, че да ми се размине секциото.

# 112
Ами в моя случай става въпрос за бебе с големи размери, пък мама с малък таз, та затова ми се ще да се роди бебка до 10-тина дни, че да ми се размине секциото.
ХАХААХГАХА На 5-тия етаж съм без асансьор, всеки ден катеря поне по веднъж всички 90 стъпала - АКО ПОМАГА ЩЕ ВИ КАЖА  hahaha hahaha

# 113
Честита госпожица Белослава! Да е много здрава и игрива!!!

Евита, колкото палчета имам, стискам ги Simple Smile

майка ми с голям мерак я е купила тази чанта на ойлатум - много била хубава Simple Smile ама като има мерак, аз как да се боря;
иначе, за чантата - аз тук видях на една количка и страхотно много ми хареса - чанта от тези като за пътуване /за козметика ли я водеха, или за лични вещи/, които са не особено големи и тип квадратни - не знам дали го обяснявам правилно - аз си донесох такава на каппа от бг /в метро ги продаваха на някакви комплекти/ и смятам нея да ползвам, харесва ми как си пасва на количката ми;

Рея, за желязото - казват 2 часа след млечните продукти, че можело да се приема; като го купувах ми препоръчаха да го взимам вечер, точно преди да си легна /нали се предполага, че точно преди това няма да съм пила млекце/; аз лично бях много притеснена за запека и в началото бях резервирана към желязото - купих го средата на май, а сериозно взех да го пия от 1.06 - трябва да ти кажа, че никакъв проблем не съм имала, нито запек, нито някакво друго неразположение; дори мисля да продължа да го пия и след раждането, поне докато ми свърши тази опаковка /тя е за 4 месеца/; то всичко е индивидуално, но все пак - то почти не остана Simple Smile

за секса - ние не сме спирали и сме много редовни /не че може да се говори за същата интензивност и продължителност/, пък аз не съм започнала да раждам, дори напротив Simple Smile все му казвам на моя мъж, че като се роди беби ще знаем със сигурност дали сексът помага или не за по-лесно раждане Simple Smile

пък аз - вече 3 нощи хич не съм спала, ама никак; днес към 12 на обед едвам станах /накрая съм задрямала/ и с толкова усилие си отворих очичките - ще кажеш, че са ми били залепени Sad нямам никакви сили, всичко много ми тежи, а в същото време - умирам от глад и мога да изям слон - ама буквално това; дори ми е тежко да ида до тоалетната - толкова ме мързи Sad гледам да атакувам плодове, ама не винаги се получава  Embarassed
не знам как да си го обясня това - никакви силички нямам, а мога да не спра да ям Sad много особено усещане...

спокойна нощ и дано да дремнем повечко...

# 114
Добра вечер... Мен ме прихвана нова мания, цяла вечер играя една компютърна игра, направо се смахнах... Ама като не мога да спя и вече ми писна от филми, сериали и книги, трябваше ми малко разнообразие...

Благодаря на всички мами за инфото по повод секса след раждане, и моята настройка е горе долу такава, макар че се надявам максимум 2 месеца след това да се възроди този процес, но то ще си покаже.

Евитка, стискам палци и аз. Пък да видим кой ще изпревари: Рада или Радина... Моят доктор ме предупреди, че събота и неделя ще ходи на Хисар и ако има нещо да му звъня от рано, за да знае да се прибере... По тази причина на мен ми се ще моето момиченце да изчака поне до неделя, за да не разваляме на човека почивката Simple Smile

Дани, като каза при вас, та се сетих: мен нещото, което най-силно ме впечатли в Дания, бяха велосипедите с ... "пристройка" за бебе, ти ще си взимаш ли такова чудо??? Много ми беше интересно, а гледам масово ги ползват, явно не е опасно и е измислено като конструкция, макар на мен да ми се вижда много странно...

Хайде отивам да се опитам да поспя, спокойна нощ на всички Simple Smile

# 115
jaded, не само такова няма да си взема, ми и колело нямам и не смятам да придобивам Simple Smile аз доста карах колело когато живеех /предимно работех/ летата в САЩ;
а тук - те количка може да не са му купили, но кош за колело и каска - задължително Simple Smile истината е, че просто са им пригодени и пътищата, и влаковете, и сградите дори - за да можеш да се придвижваш с колело; просто на мен ми е нетипично, но пък знае ли човек...

за игричките - и аз си 'разцъквам' някакви - колкото да разнообразя и някакси ми почива съзнанието тогава; интересно, че този навик го придобих когато в БГ работех за една израелска компания като програмист на ниско ниво - тях ги напуснах, но навика ми остана Simple Smile

# 116
marrrinka85, честита дъщеричка  bouquet Да е жива и здрава и прекрасна като името си.
Евита, стискам палци. С твоята положителна нагласа, всичко ще мине безпроблемно, сигурна съм Hug
Вчера вечерта докато бях на разходка с детето, започнах да получавам контракции през две минути. едва се прибрах до вкъщи, изкъпах се, проверих багажа, прекъснах мача на мъжа ми и го юрнах след малко да тръгваме до болницата. Но първо решихме да си постоим, да поговорим, да не стигна прекалено рано и се оказа, че положението постепенно се укроти Laughing.
За секса след раждането. Явно само аз съм била от нетърпеливите, едва дочаках да минат 40 дни. И нуждата ми беше по-скоро психологическа, отколкото физическа.  Имах нужда да разтоваря, да бъда с мъжа ми след почти 10-часовото плачене на ден на сина ни . Затова може би и ако е имало някакви болки, не съм ги усетила или поне не си спомням.
Хубав ден  Hug

# 117
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Добро утро, дами Simple Smile
Julen , виж тези чантички http://prodavalnik.com/nova-chanta-za-bebeshka-kolichka-i2424754 Аз си взех такава от продавалника - дойде ми запечатана - много ми харесва и е на смешни пари  Grinning
Стиснати палчета и от мен на всички и чакаме новини   bouquet

# 118
Честита ни нова бебка да е жива ,здрава и много да радва мама и тати.Момичета тия киселини ще ме подлудят направо не издържам вече ,вечер сама си се разхождам у дома и си плача тихо тихо нищо не помага dohИначе всичко друго при мен е наред и сега отивам да си взема обменната карта.

# 119
Честита ни нова бебка да е жива ,здрава и много да радва мама и тати.Момичета тия киселини ще ме подлудят направо не издържам вече ,вечер сама си се разхождам у дома и си плача тихо тихо нищо не помага dohИначе всичко друго при мен е наред и сега отивам да си взема обменната карта.

И аз съм така миличка  Sad Sad Бродя цяла нощ и нищо не ми помага и сега ми се спи зверски ама докато легна и се почва. Дремя подпряна на възглавници, имам и си ползвам възглавничката за пътуване - такава дето се слага около врата и все ми е лошо. Явно няма спасение и чак като родим ще се оправим. ХУбавото е че наближава, нали?

Общи условия

Активация на акаунт