Новото ''МАЙ-ско'' човече в корема на мама е вече!

• 35 141
  • 662
  •   1
Отговори
# 570
Здравей Sunshine Simple Smile,
Много благодаря че ми даваш кураж с думите си и дано вече само хубави емоции да ти се случват на теб не ти е било лесно в този един месец това са такива мисли които на никои не пожелавам... Моите неща са доста сложни и почти нямам вяра вече, нито ям нито спя какво нещо ми е подготвила съдбата. Вчера нали ходих и при друга лекарка да разбера какво става, но тя тотално ме отчая каза че не и харесвали нещата да отида пак след 10 дни но тя не беше оптимист. И от този преглед вчера само рев рев и рев и не знам къде се намирам нито ям нито спя чудя се кои път да хващам. Чакам много и отговора на tetka 74 защото тя е в подобна на моята ситуация но и тя нещо не пише. Сега вече си мисля да отида днес и на трети лекар, защото не мога да стоя в къщи да чакам поне да чуя няколко мнения а каквото е писано. Но съм много чувствителен човек и бързо се сривам. Не искам да ви натъжавам пак ще пиша когато мога. Още веднъж мерси за подкрепата .

# 571
mama hrisi Много ти благодаря  lovekiss
Искам да попитам не са ли 180дни преди 45-те преди датата на термина.
Аз ако изляза от 01.10.2011/както се надявам/, термина ми е 03.05.2012,  45 дни преди дата на термина е 19.03.2012.. т.е от 01.10.2011 до 18.03.212 са точно 170дни.
Правилно ли смятам? Нали се броят календарни дни, а не работни? newsm12

Благодаряяя  Hug

# 572
Имаме си сърчицеееее Simple Smile)))) Видях го да тупка и го чух! Малката точка е 7.2 мм, а сакчето е цели 3 см!

Дишам по-спокойно вече.

Лекарката каза, че следващият преглед трябва да е след месец, т.е. в 12 г.с.

Препоръча ми да се върна към фолиевата киселина / бях я спряла, защотото купих витамини, които съдиржат и такава/, защото можело да ми прилошава от тях.

Целувки на всички. Туп туп туп

# 573
  • Sofia

Anjella, честито сърчице GrinningМного спокойствие и радост оттук нататък  Hug

# 574
Anjella Браво! Честито!  Two Hearts  Heart Eyes
mama hrisi 176 дни са почти 6м., нали? А при останалите 45 дни се има предвид в работни, а не календарни? Ако е така промеждутък почти няма.  Peace
Никой работодател не може да съкрати бременна жена, ако тя работи на безсрочен трудов договор. Важното е бременната да а е уведомила работодателя, че е бременна. Уведомяването се прави в писмена форма, в свободен текст с прилагане на съответен медицински документ. Важно е да се иска входящ №. Никакви разговори не вършат работа. В твоя случай, работодателя се счита уведомен с представянето на болничния лист и завеждането му в счетоводството. Никъде в КТ на труда работника/служителя няма задължение да уведомява Инспекцията по труда. Не може да те съкрати. Стана малко дълго, дано не съм прекалила с писането.  Wink

# 575
Anjella   ЧЕСТИТО СЪРЧИЦЕ  Heart   

Това е чудесна новина..надявам се в петък и аз да се похваля със същата  Praynig

# 576
Anjella Браво! Честито!  Two Hearts  Heart Eyes
mama hrisi 176 дни са почти 6м., нали? А при останалите 45 дни се има предвид в работни, а не календарни? Ако е така промеждутък почти няма.  Peace
Никой работодател не може да съкрати бременна жена, ако тя работи на безсрочен трудов договор. Важното е бременната да а е уведомила работодателя, че е бременна. Уведомяването се прави в писмена форма, в свободен текст с прилагане на съответен медицински документ. Важно е да се иска входящ №. Никакви разговори не вършат работа. В твоя случай, работодателя се счита уведомен с представянето на болничния лист и завеждането му в счетоводството. Никъде в КТ на труда работника/служителя няма задължение да уведомява Инспекцията по труда. Не може да те съкрати. Стана малко дълго, дано не съм прекалила с писането.  Wink

newsm10   съгласна съм с всичко krisi72

# 577
rosealpine  дано всичко да е наред  Praynig
Само не се очайвай и не предизвиквай сама нещата, трябва да се храниш и да си почиваш повече  Hug

# 578
Здравейте и от мен Simple Smile И аз днес видях да тупка сърчице  Two Hearts докторката каза че сме в 7 г.с. и да пия фолиевата киселина до 20-тата, обаче аз не мога да сметна кога г/д е това и се притеснявам да не объркам нещо, може ли някой да даде съвет как да ги броя??? Embarassed

# 579
Anjella, avaline, честити сърчица!
avaline, според мен най-лесно е да преброиш 13 седмици от тази нататък... пада се значи до около 25.12 Тъй, че пий си ги до Нова Година и преставай, така си мисля Wink
rosealpine, в този момент каквото и да ти кажем е безсмислено! Мога само да си мисля за теб и да стискам палци. Според мен най-важното е да вярваш, че всичко ще е наред и да се успокоиш! Не се притеснявай и не се стресирай, защото с това само се усложняват нещата... В крайна сметка, каквото трябва да стане ще се случи за добро или лошо. След един спонтанен аборт съм и макар, че сега отново си мисля лоши неща не преставам да съм сигурна, че всичко ще е наред и няма да има проблеми...
Аз мислех да ходя на лекар другата седмица, но се пада да съм от по-рано на работа и за това съм решила утре да се завлека... Wink Тъй, че очаквайте новини от мен, дано са хубави!

# 580
Здравейте и от мен отново,страх ме беше да пиша досега,защото все още не бях сигурна,но в понеделник бях на преглед за първи път жидяхме плодно сакче.Незнам дали имам повод за притеснение ,но още нямаше сърце.Докторката ми каза да отида пак другиа понеделник.Моля се тогава да има живо сащество,защото ще се побъркам от притеснение.Толкова искам този път всичко да е наред.На мен това ми е трета бременност и се надявам този път да е успешна,защото е много желана.

# 581
Anjella, avaline, честити сърчица!
avaline, според мен най-лесно е да преброиш 13 седмици от тази нататък... пада се значи до около 25.12 Тъй, че пий си ги до Нова Година и преставай, така си мисля Wink
rosealpine, в този момент каквото и да ти кажем е безсмислено! Мога само да си мисля за теб и да стискам палци. Според мен най-важното е да вярваш, че всичко ще е наред и да се успокоиш! Не се притеснявай и не се стресирай, защото с това само се усложняват нещата... В крайна сметка, каквото трябва да стане ще се случи за добро или лошо. След един спонтанен аборт съм и макар, че сега отново си мисля лоши неща не преставам да съм сигурна, че всичко ще е наред и няма да има проблеми...
Аз мислех да ходя на лекар другата седмица, но се пада да съм от по-рано на работа и за това съм решила утре да се завлека... Wink Тъй, че очаквайте новини от мен, дано са хубави!

Честито сърце,а по въпроса за смятането в сайта има калкулатор за седмиците от бременноста.Там можеш да изчислиш кога си в 20та.Леко и безпроблемно бременеене Simple Smile

# 582
Здравейте и от мен Simple Smile И аз днес видях да тупка сърчице  Two Hearts докторката каза че сме в 7 г.с. и да пия фолиевата киселина до 20-тата, обаче аз не мога да сметна кога г/д е това и се притеснявам да не объркам нещо, може ли някой да даде съвет как да ги броя??? Embarassed

Честито сърце,а по въпроса за смятането в сайта има калкулатор за седмиците от бременноста.Там можеш да изчислиш кога си в 20та.Леко и безпроблемно бременеене Smile

# 583
Имаме си сърчицеееее Simple Smile)))) Видях го да тупка и го чух! Малката точка е 7.2 мм, а сакчето е цели 3 см!

Дишам по-спокойно вече.

Лекарката каза, че следващият преглед трябва да е след месец, т.е. в 12 г.с.

Препоръча ми да се върна към фолиевата киселина / бях я спряла, защотото купих витамини, които съдиржат и такава/, защото можело да ми прилошава от тях.

Целувки на всички. Туп туп туп
Честито ,и дано и аз да изпитам това чувство скоро Praynig

# 584
avaline , честито сърчице!  Hug

sharmantnata   fingerscrossed

...Продължавам да мисля за болнични и майчинство... За съжаление тези 45 дни отпуск преди раждането са календарни, а не работни... newsm78 ... В този ред на мисли може и да си променя мнението за болнични по-отрано  Wink

Общи условия

Активация на акаунт