Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-популярните видове ваучери според проучването?
Кои заведения и салони имат лоялни клиенти?
Кои са най-доволните и най-недоволните от услугите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-популярните видове ваучери според проучването?
-
Кои заведения и салони имат лоялни клиенти?
-
Кои са най-доволните и най-недоволните от услугите?
Най-доволните са от масажите във "Фелиста", околоочната терапия и спа с рибки в "Про студио", екскурзията до Одрин, нощувките с посещение на Аквапарк в "Тодоров и Спа", фотосесията на Янa Пенева, храненето в пицария „Уно“, сушито и паелята в „Мр. Баба“ и други. Най-недоволните са от определени салони, като салон „Поля“ на ул. „Кап. Райчо“ 28, салон „Поля“ на ул. „Кап. Р. Николов“, и други.
-
Какви са отзивите за салон Escape?
-
Какви са отзивите за Поля Салон на ул. „Кап. Райчо“ 28?

обслужването беше на ниво, много приятел салон, фризьорката си разбира от работата, малко закъсня за моя час, но на няколко пъти ми се извинява , въпреки всичко ми беше приятно , бях си отделила време достатъчно
работила е във Финландия и мисля, че за разлика от някои други свои колеги, тя наистина може да се нарече фризьор
бих повторила определено , даже мисля да отида да се подстрижа при нея
така, че ще се замисля дали да се върна там.