Кухните - 39 тема

• 77 839
  • 795
  •   1
Отговори
# 75
Ползвам бял плот от един месец и не мога да дам достоверна информация. Не е надраскан все още, но определено се чисти много трудно. Ползвам чисто нови съдове и след всяко нагряване остават едни жълто-кафяви кръгове по плота, които си искат сериозно търкане.
Предполагам, че още не съм открила правилния препарат.
За мен не е голям проблем, защото не ползвам кухнята всеки ден, но ако ви предстои сериозна експлоатация на уредите, не е много удачен вариант Peace.

Относно дръжките- след като видях скритите ( вкопани) дръжки, не си представях кухнята по друг начин Peace. Много изчистена линия предават и според мен си заслужава.

JustEva, грешките, които отчитам са :
-мивката ми е близо разположена до котлоните. За сега не пръска, но не знам в последствие дали няма да е проблем.
-абсорбатор( Фабер- 700 куб.м.) определено е малък за помещение 40 кв.м.
- механизми- от фирмата ме убеждаваха, че няма смисъл да слагам скъпи, при положение, че кухнята излезе доста под предвидения бюджет и не ми беше проблем да сложа хубави механизми.
При монтажа разбрах, че не им се е занимавало да монтират сложни механизми.
- гърбът е от стъкло, а пералнята е във висока колона и страницата на тази колона също е от стъкло. Не знам в един момент, когато вибрациите от пералнята станат по-сериозни дали това няма да доведе до проблеми със стъклото.
-контактите и ключовете за осветлението са монтирани на стъклото, а от тук разбрах, че има вариант да се монтират на дъното на горните шкафове.

Това не искам да звучи като мрънкане Wink. Много си харесвам кухнята, но имам и обективни пропуски. Нямах време за достатъчно проучване и се предоверих на фирмата. Като цяло съм доволна, ако не ме бяха изтормозили с монтажа.

# 76
  • София
Шайн, може ли снимки?

# 77
  • Все на втория етаж
Ето малко снимки и от моята кухничка. Само масата сложихме една стара колкото да не е празно, че като ходя да има къде кафето да си оставя. Иначе търся маса сега за там, но търся с повдигащ механизъм и май още дълго ще останем без маса. Но и май скоро няма да се нанесем , та... Confused

http://avent.snimka.bg/properties/kuhnya.617426

# 78
Етомира, имам технически проблеми в момента, но до 2-3 седмици ще се постарая да пусна снимки Peace

# 79
  • София
Ще чакам с нетърпение  Hug

# 80
  • В най - голямото село
Иренка Много е уютно

# 81
  • Варна
Шайн мерси!
Дано и някой друг,който по-дълго време използва бели керамични котлони
се включи по въпроса дали по-трудно се подържат.

# 82
  • София
Пух, благодаря за предложението, но няма да правя това упражнение.Всички уреди са ми бели, продават се бели фурни и котлони.

РРР, може и да си падам по силни цветове не знам.Знам,че не си падам по бозави.Бяло харесвам.Сегашната ми кухня е в бяло с някакъв балатум имитиращ паркет. Съгласна съм,че ярките цветове бодат, затова все повече клоня към бял корпус, бели врати и дървесен или цветен плот и под.Гръб, не знам, може би пак бял. newsm78 Обаче не ми се сменят плочки. Ако сложа дървесен плот, как да се направи прехода между него и гърба? Нещо подобно като линка , който даде taniaig   Hug . Но може би с други шкафчета.

Joy И аз така реших. Днес ходих до Пъблик и докато ги разглеждах, прецених, че не мога не взема и двете!  Grinning

Веси, това , което казваш ми звучи добре.Хем има и зелено.. GrinningЩе трябва да  се разходя до някой магазин с по голям избор на цветове и материали за под. До сега съм влизала само в Мараци и направо се влюбих в тази серия.

Иренка, честито! За масата,четох някъде из форума, за подобна, която от квадратна става на трапезна.Май в темата за хола.  Peace

# 83
# 84
Иренка    сладурско е станало, е нали е в оранжево  Laughing

# 85
  • sofia
Обаче не ми се сменят плочки. Ако сложа дървесен плот, как да се направи прехода между него и гърба? Нещо подобно като линка , който даде taniaig   Hug . Но може би с други шкафчета.
Прехода с лайсна.
Ето бяло и дърво + цвят Подбрала съм тези, които най-много ми допадат. Пусни една търсачка с изображения - има и топли, и студени варианти на комбинацията.

Иренка, супер компактна и премерена кухня. Със здраве да я ползваш.

# 86
Иренка , много красива и свежа ти е кухнята  Simple Smile

# 87
  • Раковски
SeaDream, дръжките за вкопаване са горе-долу на цената на другите (от по-хубавите), просто при тях е повече работата щото се копае голяма дупка. Чисто бялата кухня на пръв поглед няма дръжки, всичко може да е с пуш бутон, другата също няма дръжки а самите врати са рязани под градус и там се хващат.

# 88
  • София
Веси, благодаря! Харесах си няколко варианта, ще издирвам още.

Какво е препоръчителното разстояние между мивката и котлоните?

# 89
Само да напиша още малко за дръжките, защото и SeaDream ме е питала.
 Нашата кухня в крайна сметка остана без дръжки, с уговорката да свалят допълнително вратичките и да сложат скрити. От фирмата ме убеждаваха, че на монтажа ще си поискам дръжките, като видя линията на шкафовете, но аз си държах на моето.
Та в момента без никакви дръжки нямам абсолютно никакви затруднения да я ползвам.
Но това си е и до навик, защото и на старата кухня отварях вратичките, хващайки ги за долната част, а не за дръжките.

Общи условия

Активация на акаунт