Кухните - 39 тема

• 78 470
  • 795
  •   1
Отговори
# 240
Брех, не съм вярвала, че е възможно такова нещо, не че не ти вярвах Джемма и без да покажеш снимки. Добре, че казахте, за да внимавам. И в този ред на мисли, препоръчайте препарат за почистване, дето да преборва успешно всякакви мазнини и загоряло, но да е щадящ и да става без много търкане, че да не си изтъркам очертанията.

# 241
Моят е DR.BECKMANN, ама пак си трябва търкане. А може и аз да не го изчаквам колкото трябва след напръскване, не знам.

# 242
Аз съм с котлони на Gorenje от скоро, не съм ги ползвала много. От едно пържене ми останаха малко петна, почистих ги съвсем успешно и без търкане с препарат за керамични котлони Sano. Днес го взех от Кауфланд.

# 243
Е, ти ако го чистиш веднага след това, примерно преди следващото ползване и с препарат за съдове ще се изчисти идеално.

# 244
Не го чистих веднага, защото до днес нямах подходящ препарат, а само с препарат за съдове не стана... Явно си е индивидуално, каквото и да си говорим...

# 245
raja_nikol, абсолютно точно. Ама така е, като не ми стигнаха паричките за АЕГ, като фурната. Wink При първа възможност ще го сменя и  изхвърля. Peace И моят много се нагрява около бутоните.

Джемма, не ми напомняй, че още ме яд. Когато обзавеждах нямахме Техномаркет или - полис, та карахме по поръчка. Бях заделила около 1000 лв за двете. АЕГ-то фурната, напомням с термосонда, която никога не съм пробвала  Embarassed и този злополучен плот. Доставят ми ги хората и на същия ден излиза промоция фурна АЕГ + плот АЕГ, четворка, за 1099 лв  #2gunfire, и то моята мечтана  фурна, която се изключва сама Cry Ох, пак се ядосах....

# 246
  • София
raja_nikol, за ядосване си е. Но аз добре се посмях с историята ти  Hug Hug

Нашата кухня е напълно готова (без някоя и друга лампа, направо без нито една лампа). И сега се притесних, защото всички уреди (без миялната) са Горение. Дано не сте прави и да се окажат качествени.

Иначе да кажа за чистенето. Купих си един препарат на Сано от магазин за паралелен внос, за почистване на фурни. Фурната ми, която не е чистена като хората от някоя и друга година, изглежда все едно никога не е ползвана. Сега ще отида да попитам дали няма такъв и за котлони.

# 247
  • Балчик
Е, ти ако го чистиш веднага след това, примерно преди следващото ползване и с препарат за съдове ще се изчисти идеално.

И аз веднага почиствам, никога не оставям за после. Ето това са ми оръжията, с които успешно съсипах очертанието на котлона. Явно стъргалката свърши тая работа- а си е комплект с котлона, вътре в кашончето беше.

# 248
Моята стъргалка е малко по- различна и да си призная не ми е остърган "реотана" още, но не мога да кажа, че блести от чистота. Най- доволна съм от K2R и медикса. Бекман въобще не ме очарова, за многото си пари и малкото количество. Обаче ми се съсипа стъргалката /залепна ми килимчето в банята и стъргах с нея  Embarassed/, та откъде мога да си взема резервна  newsm78

# 249
О, аз с ножчето драх, докато го имаше, защото след около 5 години употреба се скапа и все щях да си купувам ново и така и не си купих ( в Технополис продават). Сегашните котлони нямат стъргалка в комплекта, чак сега се усетих  Thinking

# 250
http://www.pazaruvai-lesno.bg/view_product.php?pid=1192
http://www.pazaruvai-lesno.bg/view_product.php?pid=59743
http://www.pazaruvai-lesno.bg/view_product.php?pid=59744

Нямам представа дали са изгодни в този сайт, но се сетих че там ги видях. Сигурно има и на други места...

# 251
  • Балчик
Аз от Ибей си купих 10 двустранни ножчета. Там има и съргалки- по евтини са от Технонезнамсикакво.

# 252
Ау, доста скъпички ми се виждат  newsm78,  като си сложа и доставка, златна ще ми излезе стъргалката  Sad

# 253
  • Варна
А, айде и аз да се ключа за Горенйето- аз съм с двойка с разширяема зона. Да попитам като първия профан нормално ли е като включа на някоя степен през определени интервали котлона на цъка докато работи- предполагам се включва и изключва, за да поддържа температрата ли, незнам. До сега не съм ползвала керамични Sad но и мен започват да ме дразнят. То няма такова слугуване братче! Аз също за сега чистя с Медикс, ножчето (ама гледам да го избягвам) и меко парцалче.

Джема, кажи от къде си намери това покривало? Аз мисля колкото и грозно и да е да си слагам някакви картончета на гърба на плота и отстрани докато готвя, защото такива пръски остават  #2gunfire особено при пържене.  

Мъж ми иска да намери човек, който да ни изработи нещо като плитка тавичка, която да сложим под хладилника т.е. крачетата му да са вътре, за да се събира вода там ако евентуално протече, че сме с ламинат и вече имаме малка повреда на едно място. Щях да се пръсна от яд. Мъжка му работа, ама не натяквам, че и без това му е много криво за глупосста. Занесохме хладилника от моя апартамент в новия и въпреки, че беше размразен и почистен, мъжете да вземат да го оставят несред кухнята, а не в коридора на плочките. Отиваме на другия и ден и гледаме една мини локвичка, но все пак успяла да надуе единия край на дъската. Сега съм го маслкирала с килимче.

# 254
Нормално е котлоните да се включват и изключват, докато работят. Мисля, че всички керамични правят така.

Общи условия

Активация на акаунт