. А как се радваше, че ще става кака на бебето, искаше да й го покажа
абе голям майтап.
?
До после:)
.Ако може пак да споделите впечатления и координати,може и на лични,но мисля,че няма да е излишно и за други"български реотани"като мен да прочетат.И до сега не съм го чувала този доктор и тъй като в Бургас имаме "премного специалисти" няма да ми е излишно да получа малко информация.
И сега като вчера ще си спретна едно кафенце да изпия/противно на всичките ми навици - вкъщи сама да пия кафе/.
И да подсетя, че с теб сме веч 6-ти мес 
.Ако може пак да споделите впечатления и координати,може и на лични,но мисля,че няма да е излишно и за други"български реотани"като мен да прочетат.И до сега не съм го чувала този доктор и тъй като в Бургас имаме "премного специалисти" няма да ми е излишно да получа малко информация.
, garba ve4e mnogo me boli bebka me rita zverski celiq mi korem se raztrisa ot vreme na vreme kra4e se podava ( kato se protqga) golqma ludnica!
, каза, че си е добре, та да видим...Ако всичко е окей се разбрахме да се видим към края на месеца, сега чакам краят на другата седмица да се видя с док Сигридов, да направим ФМ и да видим как ще е... Ох, един път да стигнем до 28-ма седмица, после ще му мислим.., за 36-7-8 г.с си мечтая
Момичета виждам ,че се интересувате от док.Попов, аз съм му била пациент и преди да забременея.Не смея да изказвам мнения, защото това ,че аз съм доволна , не означава ,че всички ще са...всеки сам си избира..аз имах гинекологични проблеми преди време, но се насочих към софийски доктор, в крайна сметка зависи какво очаквате от док. В момента съм се насочила към него , тъй като е внимателен, обяснява и каквото го питаш винаги ще ти отговори..., но най-вече заради размерите на шийката, при бременността с близнаци това е едно от най-уязвимите места и си трябва доктор,който да е наясно с тези неща.Вижте това не означава, че лекарите ви не са добри...Бих дала телефоните на Попов и Димитрова(която приема и в Бургас в кабинета на Калчева), на всяка една от вас,но незнам доколко е редно да ги поставам тук, така че, който се интересува да ми пише на лични, разбира се ако имате въпроси винаги съм насреща 

Стискам палци за ФМ. 

Аз май трябва и на частно да си отида,та поне да чуя тоновете на това бебе защото все още не съм ги чувала.Може да ми е второ детенце,ама ще се вълнувам да ги чуя.
Togava nqma mnogo da mi e jega vse pak stava vapros za sredata na oktomvri
сега ще почвам да я мъча по време на къпане,но естествено доста по-нежно от нашата докторица 
.На 25-ти август ми преведоха парите за юли,а сега гледам,че вчера на 1-ви са ми превели още
Това пак за юли ли са,не знам.Защото не може да са август,понеже шефката още не е внесла осигуровките.При някоя от вас случвало ли се е така,че да ме светне 

),както и невероятна сетивност и чувственост по време на секс повлияна и от без това увеличеното ни либидо(
).Само че и аз се шашкам от цялата информация от нета.За добро или лошо направо ми е на тепсия и аз като една мазохистка чета или чета.
Препоръчани теми